Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz (/showthread.php?tid=863)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - kesap28 - 18-02-2019

Psikokojim bozuldu rüyama giriyor artık bırakamıyorumda yazık bu takımı sevenlere formaya yazık

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - kral1234 - 18-02-2019

Üç aşağı beş yukarı düştük gibi. Çünkü bu takıma herkes inancını yitirmiş. Futbolcusu, hocası, taraftarı umudunu kesmişler. Kayyumla yönetildiğimiz zamanda bile müthiş bir inanç vardı herkeste. Maçlara ayrı bir heyecanla gidiyorduk ama şimdi o heyecan yok oldu. Kim birinin bi sözü var yenildiğinde değil vazgeçtiğinde kaybedersin diye. Biz çoktan kaybettik. Önceden gol attığımızda en az bir sayfa Goooool yazılıyordu burda. Şimdi gol attığımızda hayret gol attık diyoruz.

Neyse Beni asıl korkutan şey düştükten sonra toparlayamayıp Manisa, Mersin, Antep gibi tamamen tepetaklak gitmek. Bi de üstüne seneye yeni stadda oynayacağız ki stad taaa ebesinin nikahında. Ben orda yaşadığım halde gidip orda maç izlemem, teyyaredüzündeki adam gelip de maç izlemez. Daha ağzımızın içindeki mevcut stad dolmuyor bi de. Şu an herşey çok kötü görünüyor maalesef.

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - mvsr - 18-02-2019

Koca Yalan aşiltendonuna kına yaksın.Bu takım onun yüzünden çöküyor.

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - Shabry28 - 18-02-2019

Allah Metin Diyadinden razı olsun onun aldığı puanlar olmasa hepten gamayı tersten saplamışlardı.
Bu takımda başka bişey var, sanki bir yerden bi talimat gelmiş gibi oynuyor takım.
Söylemeye dilim varmıyor ama birileri kendi menfaati için bişeylerin pazatlığını mı yaptı acaba?

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - maicon_28 - 18-02-2019

(18-02-2019, 18:07)Shabry28 Wrote: Allah Metin Diyadinden razı olsun onun aldığı puanlar olmasa hepten gamayı tersten saplamışlardı.
Bu takımda başka bişey var, sanki bir yerden bi talimat gelmiş gibi oynuyor takım.
Söylemeye dilim varmıyor ama birileri kendi menfaati için bişeylerin pazatlığını mı yaptı acaba?

Metin Diyadin olmasa şuan 17. idik ve o şekilde küme düşerdik sene sonu

Bu şehrin imparatoru

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - sokakbaşımeyhane - 18-02-2019

Yasin ozani bu takıma getirenlere hesap sormak lazım iddia ediyorum altyapıdan veya amatorden rastgele 2 topçu getirsem vallahide billahide bundan iyi oynamazsa serefsizim...Hangi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" GİRESUNSPOR üzerinden para kzaniyorsa kim komisyon alıyorsa Allah bin türlü belasını versin..a.k komisyonculari

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - turkuaz_0628 - 18-02-2019

Yine geldik az sinirler yatıştı düştük hesaba kitaba bizim rakipler alttan bi afyon üstten ise eskişehirli yşklar var onlarında bu 3 haftası çok kritik en ciddi 3 haftası hatta yine adana çoşkun hocayı apar topar bu gece kovdular inşallah karışırlar işimize gelir, keza istanbul çokta dirençli değil demem o ki az kıpırdasak arka arkaya 2 galibiyet yapsak bişiler gelecekte yok olmuyo maçlara cünüp çıkan var bi tane, bu haftadan sonra ilk 3 hafta belli edecek eskişehir ve de afyon ikiside puan alamayabilir, eskişehir bi gaz aldı o hava ile gitti velevki iyi takım oldular yapsınlar en kötü 6 puan biz beceremessek düşelim. Bu takım altayı ne yapıp edip yenmesi lazım....

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - kerasus - 18-02-2019

(18-02-2019, 19:06)maicon_28 Wrote:
(18-02-2019, 18:07)Shabry28 Wrote: Allah Metin Diyadinden razı olsun onun aldığı puanlar olmasa hepten gamayı tersten saplamışlardı.

Metin Diyadin olmasa şuan 17. idik ve o şekilde küme düşerdik sene sonu

Bu şehrin imparatoru

merak ettim gitti hafta itibariyle puan durumuna baktım, 5. sıradaymışız ve büyük başkan o sıralamayı beğenmedi. yani ne 5.liği biz ilk 2 hedefliyoruz demiş bir nevi. şu kadroyla ilk 2 hedefliyoruzun türkçesi bizimle başşak geçiyor demektir.

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - mvsr - 19-02-2019

(18-02-2019, 23:21)sokakbaşımeyhane Wrote: Yasin ozani bu takıma getirenlere hesap sormak lazım iddia ediyorum altyapıdan veya amatorden rastgele 2 topçu getirsem vallahide billahide bundan iyi oynamazsa serefsizim...Hangi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" GİRESUNSPOR üzerinden para kzaniyorsa kim komisyon alıyorsa Allah bin türlü belasını versin..a.k komisyonculari

+1967
Düzlüğe çıkana kadar yazacağım.Bunların bütün sorumlusu Koca Yalandır.Akıllı bir yalan makinesiymiş vesselam.Geleceği gördü ve topuklayıp kaçtı.Bırakıp gitti.

Çıldırmamak elde değil.Adamlar boş kaleye topu atamıyor yahu.Kale boş boş.Ya mahsus i b neliğine atmıyor, yada beceriksiz oğlu beceriksiz.

RE: 22.Hafta | Afjet Afyonspor 3 - 2 Giresunspor'umuz - sokakbaşımeyhane - 19-02-2019

Hayatimda giresunspor maçı olduğu zaman programı maca göre yaptım .Disari çıkmadım ya da çocuğumla oynamadım ailemle zaman geçirmedim..Sirf bu takımı o şaşalı gunlerine geri dondurebilirmiyiz babalarimizdan heyecanla dinlediğimiz o efsane günleri yasarmiyiz diye??kah üzüldük kah sevindik kime düştük ağladım şampiyon oldu agladim..Cunku cotanak formaya kusemem...
Amma eğer bu hafta kalede anili sahada muhammedi görürsem yemin olsun bu takımı ızlemem..cunku sabote olduğu ortaya cikar..Bu kadar d a insanlarla dalga geçilmesine izin veremem