Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 (/showthread.php?tid=1102)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - turkuaz_0628 - 23-01-2023

konya karıştı güzeeeeeel ! Smile Ankaragücü canlandı rakibimiz olmaktan çıkacak gibi bana göre bu sene çöp belediyespor, istanbulspor, hataysporda misyonunu tamamladı gel gelelim 4. adaya işte film orda kopacak biz, sivas, paşa, antep piyango kime çıkacak bakalım yine şahsi kanaatim antebe çıkacak 500 milyon borç var belediye desteği azaldı taraftar desteği zaten istenilen düzeyde değil hayırlısı olsun adımıza...

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - genoa28 - 24-01-2023

Umut'u çok sevmem ama geçen yıl ligin ikinci yarısı canlanmıştı, yok yere şu adamı takımdan gönderip bizi or.spu evlâdı santraforlara mecbur ettiler beceriksiz herifler

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - semiko - 24-01-2023

(23-01-2023, 22:32)Okan Wrote:
(23-01-2023, 22:15)semiko Wrote: Şu umut nayiri bıraktık ya helal olsun bize.ankaragücü kazabması da hiç iyi olmadı. Konya düşüşe geçer eski effecr kalmadı

Bajic’in yapamadığını bugun Umut Nayir nasıl yapılmasını Fener’e karşı gösterdi.

umut gibi pivot olupta bu kadar hareketli bir santrafor görmedim ben.
yani pivot ağırdır bajic gibi. ama umut sprint atıyor indiriyor son vuruş yapıyor ki 2 son vuruşta çok iyidi. 

zaten geçen sezon başıda demiştim tam umutluk takım kurduk ama santrafor bulacaz diye 1 devre geçirdik anasını satayım . 
bu sene de tam umutluk kadro olduk dedim adamı gönderdiler. 
oradaki ithamlarda çok ciddi eğer öyle bir durum var ise yönetim doğru yapmış diyebilirim. 

gelgelelim ankaragücüne ulan konyayı yendi canlandı. şu ümiraniye maçını 1 puan ile tamamlasak adana maçının 1 puanının kıymeti daha çok çıkacaktı ortaya .
ümraniye de bizim gibi çok iyi kapandı fenere. fener kapalı olan takımları açamıyor.

ama sorun şu ki gs açıyor Sad 
gs forvette barış alper le çıkarsa bil ki koşacaklar ön alan pres yapıştır.

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - kerasus - 24-01-2023

(24-01-2023, 08:44)semiko Wrote: umut gibi pivot olupta bu kadar hareketli bir santrafor görmedim ben.
yani pivot ağırdır bajic gibi. ama umut sprint atıyor indiriyor son vuruş yapıyor ki 2 son vuruşta çok iyidi. 

zaten geçen sezon başıda demiştim tam umutluk takım kurduk ama santrafor bulacaz diye 1 devre geçirdik anasını satayım . 
bu sene de tam umutluk kadro olduk dedim adamı gönderdiler. 
oradaki ithamlarda çok ciddi eğer öyle bir durum var ise yönetim doğru yapmış diyebilirim. 

gelgelelim ankaragücüne ulan konyayı yendi canlandı. şu ümiraniye maçını 1 puan ile tamamlasak adana maçının 1 puanının kıymeti daha çok çıkacaktı ortaya .
ümraniye de bizim gibi çok iyi kapandı fenere. fener kapalı olan takımları açamıyor.

ama sorun şu ki gs açıyor Sad 
gs forvette barış alper le çıkarsa bil ki koşacaklar ön alan pres yapıştır.

Aslında açamadı diyemem, pozisyona da girdi ama çok bencil oynadı FB. Onlarca kez müsait pozisyondaki adama pas vermek yerine kendi gitmeyi tercih ettiler. Özellikle Valencia çok abarttı, Ki Ümraniyenin ilk golü de onun topla vedalaşamaması ile kaptığı topla geldi. Yalnız Ümraniye'de alan daraltma pres işini süper yaptı. Bizimde böyle oynamamız şart oğlu şart. GS gibi hem çok formda hemde yıldızlarla dolu bir takıma karşı topu rakibe verip kendi ceza sahamda karşılayım dersen kevgire çevirme ihtimali var. Hele bizim gibi hem savunması hem kalesi güven vermeyen saatli bomba takım için bu anlayış direk intihar eylemi olur. İlk maçta golü de ön alan presi ile bulduğumuzu unutmamalıyız. Üstelik bu maçta Abdulkerim de yok, Emin oynayacak. Üzerine gitmemiz şart. 

A.gücü galibiyeti tüm hesapları karıştırdı. Zaten iyi kadroları ve iyi hocaları var ama altlarda takılmaları güven veriyordu biraz daha. Ayrıca düşme hattındaki rakiplere karşı çok iyi ama ekstra puanları çok azdı. Rakiplerini yenmenin yanında esktra galibiyet eklemeleri kötü oldu. Ümraniye ise zaten direk 0 yazacağımız maçtı ama Fener baya kötüydü, onlar açısından da umutları yeşerten bir yenilgi oldu. FB karşısında 2 kez geri gelmek önemli iş. Kadroları net şekilde bizden iyi durumda yalnız. Bizim maçta olduğu gibi yine 2.yarı oyuncu değişiklikleri ile oyunu baya değiştirdiler, bu çok önemli bir + onlar adına. 

Umutu izledikçe içim gidiyor. Elimizdeki en büyük silahı direk rakibimize verdik. Yerini doldursak hadi neyse gam yemem. Biz forvete %100 gollük pas indiriyoruz, top dönüp bizim kaleye gol oluyor.. Öyle saçma sapan bir forvetimiz var. Bizim istemeyip rakibe verdiğimiz forvetimiz ise Tek başına FB ile mücadele edebiliyor. Ha bu arada Umut da hayran olduğum bir forvet tipi değil, ama bizim için fazlasıyla iyiydi. Özellikle gönderiliş şekli saçmalıktı.

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - maicon_28 - 24-01-2023

Bence Fb daha önlem alınabilir takım
ama Gs önlem alması daha zor bir takım

Yani Fb'de 1-2 noktaya önlem alsan adamlar kitleniyor, bir de defansın arkasına kaçarsın iş biter
Ama Gs'de durum biraz daha zor gibi geliyor

sizce ne yapılmalı

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - kty28 - 24-01-2023

FB lige o kadat hazır başladı ki ben dahil geçen seneki fark olayının bir daha yaşanacağını düşünüyordum ki biz serilerini bozduk:-D. Yorumcuların dediği gibi FB'nin takım oyunu takımı olduğu seviyenin daha üzerine çıkardı ve 3 tane en değerli oyuncuları uzun süre yokken bile çok başarılı olmayı başardılar.
GS ise tam tersi, sadece bireysel yetenekle başladılar biraz da takım olmayı başarınca FB'nin üzerine çıktılar. Ancak bireysel yetenek oyunculara çok bağlıdır ; eğer anahtar oyuncular olmazsa büyük yıkım yaşarlar.
Ben İcardi ve Abdulkadir'in olmayışının (inşallah) bizim puan veya puanlar almamıza destek sağlayacağını düşünüyorum.

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - mvsr - 24-01-2023

GS top mop oynamıyor.Katılıyorum bireysel yetenekler ile bugüne kadar geldiler.Bugüne kadar geldiler ki Sivas maçı olanlar hala tazeliğini koruyor.O maçı unutturup PR çalışmaları son sürat devam ediyor.
FB'de tam tersi.Ümraniye maçında gördük futbolcuların bazıları sanki daha yeni öğreniyor topa vurmayı.Değişik bir takım.Kalecilerinden başlayarak saçma sapan işlere imza atabiliyorlar.Son transferleri Samet'in ve sol bekleri Alioski'nin sosyal medyaya düşen hallerini gördüm bizim futbolcularımıza dua ettim vallahi.

Türkiye ligi rezalet bir lig olduğu için taktik, diziliş, sistem hak getire.Geçen yılki FB maçını hatırlayalım.O dönem FB'yi bize gelene kadar herkes yeniyordu.Bizde o psikoloji ile maça çıktık.Şikinyo ile öne geçmiştik ama 2-1 yenilgi ile ayrılmıştık sahadan.Kaybetmemize neden olan bizde FB'yi yeneriz düşüncesiydi.Evet doğru.FB, GS, BJK'yi yendik.Yine yeneriz ancak rehavete düşecek, kapılacak durumumuz yok.

İlk GS maçını kazandık.Golü atmamıza sebep olup hata yapan futbolcu Abdülkadir idi.Şimdi oynamayacak olması ihtimali bizi sevindirmesin.Hala bizden kuvvetli bir takım.

Bu maçta önemli faktörlerden birisi de hakem.ADS maçında bizi bozuk para harcadılar GS maçında bu olmayacak diye bir durum yok.ADS kadar GS ve FB'de kollanıyor bu ligde.Hele GS'li topçuların hakemi kandırmak için kendilerini yere attıkları pozisyonlardan uzun metraj film olur.Hakem yine 'KOL' gibi geçirirse hadi bize geçmiş olsun.

Takımımızda milli takımda olan futbolcularımızın eksikliğini de göz ardı etmeyelim.Gücümüzü etkileyen olumsuz ögelerden.Hele Campuzano lig istatistiklerinde ilk 5 içerisinde yer alıyor.Böyle bir futbolcudan yoksun kalacağız.Asıl cenaze namazı bence bu.

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - kty28 - 24-01-2023

İcardi antremanlara katılmış... :-\

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - maicon_28 - 24-01-2023

deplasman tribününün başka yere taşınması mühendislik açısından imkansıza yakınmış

RE: STSL 20.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunsporumuz | 20 Ocak 2023 Cuma | 20:00 - semiko - 25-01-2023

(24-01-2023, 23:34)maicon_28 Wrote: deplasman tribününün başka yere taşınması mühendislik açısından imkansıza yakınmış

şimdi şöyle düşünelim. biz misafir tribününe kale arkasını veriyoruz okey . 
neden kamera açısının çok bariz belli olduğu yere veriyoruz. mesela rize , erzurum , eski ankara 19 mayıs . daha çokta çıkar . 
kameradan baktığında sol arka tarafa vereceksin. 
biz direkt sağ öne veriyoruz. açı çok uygun sağ arkaya bile koysan gözüküyor ancak sol biraz daha sapa kalıyor. bunu yapan takımlar var. bence bu kadar da imkansız değildir