![]() |
23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=724) |
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 05-03-2017 birde istanbuldaki maçlara bence çok büyük havaya girip, büyük bir organizasyonla deplasman yapmayalım. Böyle çaktırmadan istanbul taraftarı kendi arasında gidebildiği kadar imkanı kadar gitmeli.. Öbür türlü nedense uğursuz geldiğini düşünüyorum. 2.ligte çaktırmadan Gaziosmanpaşa ve Sarıyer'i yenmiştik mesela RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 05-03-2017 Bandirmaspor maçıyla birlikte sezonun enkötü futbolu...bu futbolla es es bizi 5ler..kafaca hiç hazirlanmamislar..takımın beyini yok..tomic bu takıma kazandirilmazsa play ofu unutun..abwoyka mabwoyla olmaz bu is...sezonun en iyi taraftar performansına yazık oldu...mücadele sıfır.... RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - chotanax - 05-03-2017 Sivas ve Malatya maç skorlarına göre ilk iki iddiası devam eder, yoksa play offa konsantre olmalıyız. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 05-03-2017 Abwo Jones ile degismeli artık su çağlar hazır degilmi husamettinle olmaz bu is... RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - mvsr - 05-03-2017 Sözeri'ye Mourinho muamelesi yapmayın.Onlar iyi değil biz çok kötüydük.Rakibe karşı hiç hazırlanmamış takım. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - HalilUzun14 - 05-03-2017 yazıklar olsun gercekten ! Şampion olacak takim baskının altinda ezilip gitti. Şampion olmak isteyen bir takim mağlup durumda 85 dakikada baskiya başlarmi. teknik direktör istifa etsin artik. biktim yerter artik yaa ! RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - 123456 - 05-03-2017 Bence Sivas birinci olur artık. Malatyanin puan kaybı çok daha önemli. Içeride oynayacağız Malatya ile. Malatya daha iyi hedef. Onun dışında Göztepe ve Eskişehir bir var bir yoklar. Ligi bir şekilde ilk 6 da bitirirler. Fakat bunlara play offta rastgelirsek veleddalin amin. O yüzden Malatyayi hedef görüyorum ben. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - 123456 - 05-03-2017 Ayrıca Malatyanin fikstürü agirlasacak . Ama bu futbolu oynarsak cacık olmaz bizden. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - kesap28 - 05-03-2017 Umranıye sahasında oynasaydık keske bızımkı gıbı kotu zemın ve kucuk bı stad ![]() RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 05-03-2017 (05-03-2017, 15:22)HalilUzun14 Wrote: yazıklar olsun gercekten ! Şampion olacak takim baskının altinda ezilip gitti. Şampion olmak isteyen bir takim mağlup durumda 85 dakikada baskiya başlarmi. teknik direktör istifa etsin artik. biktim yerter artik yaa ! hocam bi sakin hoca daha yeni geldi . napalım bizde diğer takımlar gibi mi olalım |