Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor (/showthread.php?tid=807)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - GurbettekiCotanak - 11-02-2018

(11-02-2018, 17:09)kerasus Wrote: hoca konusuna gelirsek, çıkarsak eğer 3,5 milyon vericez yılmaz vurala. o parayla golcünün tillahını getirirdin, hoca değiştirmeyede gerek kalmaz o golcü bizi taşırdı zaten. ayrıca bonserviside sende olacağından seneye ister sende kalsın istersen daha fazla fiyata sat. şimdi ise o parayı sorf yarım sezon için bi hocaya verdik.

3.5m verecegimizin kaynagi nedir? Yani nerde okudun bu haberi?

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - chotanax - 11-02-2018

Yiktiniz lan koca bir şehrin hayallerini, içine sictiniz herşeyin, haftaici maçın hayaliyle yaşıyorum, maçı yaşıyorum lan ben, köpekler siz ne yapıyorsunuz haftaici ki leş gibi kokuşmuş futbolu bize layık görüyorsunuz? Haram olsun size hakkım geçtiyse.

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - gorelelibey - 11-02-2018

KESKE YILMAZ HOCAYI ALIP O KADAR PARA VERILMESEYDI TAKIM HOCASIZ CALISSA OYNASAYDI DAHA IYI IDI

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - kerasus - 11-02-2018

(11-02-2018, 17:13)GurbettekiCotanak Wrote:
(11-02-2018, 17:09)kerasus Wrote: hoca konusuna gelirsek, çıkarsak eğer 3,5 milyon vericez yılmaz vurala. o parayla golcünün tillahını getirirdin, hoca değiştirmeyede gerek kalmaz o golcü bizi taşırdı zaten. ayrıca bonserviside sende olacağından seneye ister sende kalsın istersen daha fazla fiyata sat. şimdi ise o parayı sorf yarım sezon için bi hocaya verdik.

3.5m verecegimizin kaynagi nedir? Yani nerde okudun bu haberi?
bizzat bu forumda yazıldı eğer takip ediyorsan. 1 milyonluk sözleşme + çıkarsak 2.5 milyon şampiyonluk primi.

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - yalavu - 11-02-2018

Bıraktım izlemem daha başım ağrıyor bu yönetim forvet almayı hiç beceremedi net kaleci ahmet cepheden her topu alıyor maşallah Anıl a haksızlık etmişim gol yemediği maç yok. Bizim onurmuş geçiniz efendim bunları yürekten oynadın nereli olursa olsun verme parasını tekneyi ilk kim terkediyor bakalım örnekleri mevcut fişi çekin beyler burada beklemeye gerek yok seneye allah Kerim bu takım ilk 6 yaparsa şükredelim

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - quaresma_28 - 11-02-2018

Yazık günah aldığınız paralar awq

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - gorelelibey - 11-02-2018

BU OYUNCULARIN HIC BIRINDEN BIR "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - barcali28 - 11-02-2018

Eskişehir kalecisini beceriksizliğimiz yüzünden yıldız yaptık. Golcü diye taaaa Güney Amerikadan getirdiğimiz Almedia altı pastan golü atamıyor. 2-1 olacak maç dönüyor bize gol oluyor. Takımda golcü sorunu var

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - GenCotanak - 11-02-2018

Küme düşmesek bari

RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor - einstein78 - 11-02-2018

atamayana atarlarr. geçmiş olsun. yılmaz vural sezon sonunu göremez.