Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=724)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - HalilUzun14 - 05-03-2017

(05-03-2017, 15:42)Semih Karahan Wrote:
(05-03-2017, 15:22)HalilUzun14 Wrote: yazıklar olsun gercekten ! Şampion olacak takim baskının altinda ezilip gitti. Şampion olmak isteyen bir takim mağlup durumda 85 dakikada baskiya başlarmi. teknik direktör istifa etsin artik. biktim yerter artik yaa !

hocam bi sakin hoca daha yeni geldi . napalım bizde diğer takımlar gibi mi olalım
sinirimden foruma üye oldum. deger takimlar derken ?

RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 05-03-2017

mersin . adana demir vs . sürekli hoca değiştirmek iyi bir şey değil. fakat gerekli olduguna inanırsan değiştirirsin . mustafa hoca güzel bir takım kurdu fakat yapamadı yada yapamadıgına inandık. bu saatten sonra hoca değişimi iyi olmaz. eskişehir değiştirdi daha toplanamadı bile. yücel hoca gitse kim gelicek. kimi istiyosun . hayır hoca istifa etsin artık diyosunda. hoca geldiğinden sonra 1 kere yenildik o da ilk maçıydı. ben yücel hocayı savunmuyorum iyi yada kötü de demiyorum ama teknik direktör artık istifa etsin demek yanlış. daha neyini gördün de istifa etsin diyorsun

RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - Çotanax - 05-03-2017

Aciz ve ezik bir futbol oynadık. Ayıptır bu oyun hakarettir. Kazanınca nasıl helal olsun diyorsak bugünde yazıklar olsun diyeceğiz. Playoff görsek yeter bu sezon. Birde o kadar primler veriliyor yazık günah gerçekten.

benim bildigim. performans ve motivation yüksekligi yaşiyor şu an Giresunspor, ona ragmen kendi kale sahimizdan cikamadik. her hafta önemlide ama bu haftalar cok ciddiye alınacak maclar. Futbol'cular bunları anlamadiyza teknik direktör kafalarına vura vura ôğretmesini gerekiyor. benim görüşüm. netiçeye bakarim.

Cotanax'a cok hak veriyorum !!!

RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - 123456 - 05-03-2017

Erende Malatyaya 2 3 maç aldırdı bu sene. Bugünde atmış golü. Başımıza bela olmasa bari bu çocuğun attığı goller

RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 05-03-2017

9 haftada 8 galibiyet almış takımın benim gözümde 1 maçlık kredisi vardır belki günümüzde değildik bu maçı kaza olarak kabul etmeliyiz futbolcularda robot değil her hafta kazanacağız diye bir kaide yok gördük göztepe elazığdan 5 yedi eskişehir puan kaybetmeye devam ediyor, puan kaybeden bir tek biz değiliz kaybettiğimiz takımda 5 maçlık galibiyet serisi yapmış bir takım hedefsiz bir takıma yenilmedik. puandan ziyade işini gücünü bırakıp maça gelen binlerce kişiye üzüldüm onların gönlünü almak adına eskişehir maçı muhakkak alınmalı.

bu arada bu istanbul bize uğurlu gelmiyor 2.ligte 11 maçlık seriden sonra pendiğe kaybetmiştik şimdi yeni bir seriden sonra yine kaybettik,istanbulda oynanan hemen hemen her maçı kaybetmişiz, yeter artık istanbul bırak yakamızı Angry

herşeye kötü bakmiyim diyorum. ama sizde haksiz degisiniz. bunun ucunda Süper Lig var hafife alınacak birsey degil bu konular. Giresun'a baya katkısı olacak biliyorsunuz.

RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 05-03-2017

malatyada berabere kaldı herşeyde bir hayır vardır yarın da sivas puan kaybederse ilk 2 şansımız devam eder.

RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - kesap28 - 05-03-2017

Bı mucıze oldu son sn penaltı geldı bızım ıcın ıyı oldu yanlız kazansalardı kesin gıbı olurdu lıg Malatya ıcın sevıyorum onları sempatım var uc takımdan bırı bız bırı onlar olsun sonuncusu onenlı degıl? ahmet aras ve onlardada bı husam var yaktı onları ?