Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray (/showthread.php?tid=1009)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - sy200028 - 17-08-2021

Çok kötü oynamadık bence ilk 30 dk önde güzel bastık pozisyonda vermedik. Basit bir defans hatası adam kaçırma ve dönen topu takip etmemenin cezasını kötü çektik. Sonrasında Hüsamın hataları ve kartı sonucunda demoralize olduk. Gs kırmızı kartına kadar sahada yoktuk. Sonrasında toparladık. Sergio geçen yılın çok gerisinde Balde mücadele ediyor ama etkisiz kaldı bugün. Zeki bence maçın iyi oynayanlarındandı. Ortasaha iyi eksikliğiimiz şut çeken hızlı futbolcu eksikliğiimiz var. Defansımız ağır kaldı. Artık Hüsamın yerine zahmet edip bir futbolcu alın bu adam yetersiz ama ne hikmetse her sezon yeri garanti. Fener maçında aynı şekilde sırıtmıştı ama bu sefer bedeli ağır oldu. Ligin ilk maçı yeni kurulmuş bir takımız üstüne Gs ile oynadık çok eleştirmemek lazım ili üç hafta sonra ve takım oturunca daha sağlıklı yorum yapabiliriz  diye düşünüyorum.

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - sy200028 - 17-08-2021

Yorumlara bakayım dedim bizden bahseden yok. Varsa yoksa Gs

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - genoa28 - 17-08-2021

Sol beke sadece Emre Taşdemir'i değil Aziz Behich'i de çekmek lazım, dün maç kadrosunda yoktu Aziz, biz de şu maçtan sonra paraya kıyıp bitirmemiz lazım ikisini de.

Bizim savunma kısmı ağır, bu nedenle oyunu da geride kabul edeceğimizi varsayarsak fişek gibi iki kanata ihtiyacımız var, eğer toplayabilirse sağ öne Diabate, sol öne de Doukara olur ama savunma arkası koşusu yapabilecek bir santrafor da lazım bize.

Son olarak anlaşıldığı kadarıyla çift 8'li orta saha ile devam edeceğiz bu sezon, o halde ya Nalepa gönderilmemeli ya da gönderdin daha iyisini almak zorundasın, bekleyip görelim bakalım neler yapacak bizim beceriksizler

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - maicon_28 - 17-08-2021

çok aciz durumda olduğumuzu gösteren bir tespit yapayım

Duran top golü ekstra goldür. Biz geçen sene defalarca attık
Korner ve serbest vuruşları Zeki Yavru kullanıyor. İnanılmaz kötü

Geçen sene Nalepa, Traore, Milinkovic sırayla asist yapıyorlardı. Kim kullanacak ? Mevcut kadroda kullanacak kalite kimse yok ortaları Zeki yaptığına göre

Ee gelen oyuncularda santrafor ve kanat olacak onlarda tahminen iyi kullanamaz

Serbest vuruşu Zeki kullanan bir takım küme düşer. Başka bir istatistik kovalamaya gerek yok..

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - bulancak28 - 17-08-2021

(17-08-2021, 01:44)maicon_28 Wrote: çok aciz durumda olduğumuzu gösteren bir tespit yapayım

Duran top golü ekstra goldür. Biz geçen sene defalarca attık
Korner ve serbest vuruşları Zeki Yavru kullanıyor. İnanılmaz kötü

Geçen sene Nalepa, Traore, Milinkovic sırayla asist yapıyorlardı. Kim kullanacak ? Mevcut kadroda kullanacak kalite kimse yok ortaları Zeki yaptığına göre

Ee gelen oyuncularda santrafor ve kanat olacak onlarda tahminen iyi kullanamaz

Serbest vuruşu Zeki kullanan bir takım küme düşer. Başka bir istatistik kovalamaya gerek yok..

Zeki Yavru'nun son 4 yılı:

2017-18 Gençlerbirliği (küme düştü)
2018-19 Akhisar (küme düştü)
2019-20 Denizli (düşmekten son anda kurtuldu)
2020-21 Malatya (düşmekten son anda kurtuldu)

Bu adamın tek olayı yılda 1-2 defa serbest vuruştan jeneriklik bir gol atar ve bu sayede bir şekilde süper ligde kalmayı başarır. Hoş bugün ki maçta ben niyeyse çok aman aman kötü bulmadım ama serbest vuruş konusunda Zeki Yavru'ya kesinlikle kalınmamalı. 

Nalepa konusunda geri adam atsalar, bir şekilde anlaşsalar ne iyi olur be. Şu adam Hamidou Traore kadar etmiyorsa cidden biz futboldan anlamıyoruz demektir.

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - Giresun28 - 17-08-2021

Doukarayı eğer sol ön düsünüyorlarsa bence cisseyide çeksinler hazır transfer dönemide kapanacak kulupte bulamadı gerçekçi olmak lazım Umut ve Balde toplam 10 golu geçemez Sergio ve Diabate golcü değil orta sahada sadece Sankhare gol atıyor o yüzden bir kanat Doukara forveti golcü Cisse yaparsak iki topçuyla 20 ye ulaşabiliriz en azından bu hafta en azından bek bir kanat birde biten doukarayı sayarsak en azından 3 transfer bitmeli Paşa Şenol can olayından karışıkken ordan puan çıkarmaliyiz

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - GenCotanak - 17-08-2021

Sankhare yı beğendim ben, takımı ileri seviyeye taşır.

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - semiko - 17-08-2021

doukara ne düşünce ile geldi bilemem ama sol olarak gelse bile hala en az 1 türk 1 yerli kanat ihtiyacı var .
balde istekli arzulu çabalıyor. iş yapar yaptırır. ama baldeyi çok tutmamak lazım oyunda sonrası biraz batıyor. zeki bu senede iş yapar diyordum ama zor hüsamın biraz üst lig görüş versiyonu.
sergio'yu parlatıp satabiliriz. riskli hareketleri riskli bölgelerde yapmamalı. sankhare hazır mı geldi bilmiyorum ama çift yönlü olarak iyi gelip topta çıkartıyor.
douglas ağır ama yerinde . perez bomba. okan güven veriyor.

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - kerasus - 17-08-2021

fikstür ilk açıklandığında herkes kötü diyordu, ilk haftalar puan toplamak gerekirken sıfır çekeceğiz diye. Ben o zamanda aksine çok iyi olduğunu söylemiştim. Aha tamda bunu kastetmiştim. Düşünsenize dandik ve hiç hazır olmayan bir takımla oynayıp kazansak ve eksikler çok sırıtmasa, hatta hüsam ile sezona devam ettiğimizi hayal ediyor musunuz? Çok şükür bütün zorlu maçlar ilk haftalar.. takkenin düşüp kelin rahatlıkla görüneceği bir fikstür. İlk hafta yenilgiye malolsa da Hüsamdan kurtulduğumuzu umuyorum. Hala kurtulamıyorsak zaten iyi niyet aramam artık.

RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - heyulaanil28 - 17-08-2021

Herkes Hayrullaha sallamış ama adam kapasitesi ne ise oynuyor Hüsam başka bir olay adam resmen takıma ihanet etti ve bu ilk değil dünkü yaptığı amatörlük takımı sabote etmek takıma ihanet bu hafta içi Emre Taşdemir gelir sol bek onun olur Zeki de sözleşme maddesinde oynar maddesi yoksa sağ da Hayrullah oynar.