![]() |
23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 23.Hafta | Ümraniyespor 1-0 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=724) |
RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - sy200028 - 05-03-2017 O kadar taraftara yazık oldu gerçekten en azından mücadele edipte yenilseydik gam yemeyecem adım dahi atmakta zorlandık her ikili pozisyonda ezildik kaleye gidemedik yerlerde süründük kimse varını yoğunu ortaya koymadı son 10 dk dışında sahada yoktuk bu kadar ezik futbol beklemiyordum ama gerçek Giresun buda değil bazen rakipler ters gelebiliyor bu maçıda oyle bir maç diyerek avutuyorum kendimi dediğim gibi şu 5-6 maç bizim yerimizi belli edecek daha ilk maçtan tras oldukya hayrılısı diyelim. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - ArmanınPeşinde - 05-03-2017 Üst taraftaki her takım puan kaybetti aynı haftada. İlginç. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - kral1234 - 05-03-2017 Ah Hüsam ah. O rakibin gözü kör olsun hâlâ sakatlayamadı seni. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 05-03-2017 (05-03-2017, 23:45)kral1234 Wrote: Ah Hüsam ah. O rakibin gözü kör olsun hâlâ sakatlayamadı seni. Tam bunu yazmak için girdim gölü hüsamın yüzündenmi yedik öyle şeyler okudum sağda solda maça bakamadım, eğerki öyleyse yazıklar olsun her maç aynı hataları yapıyor bu adam kimin torpillisi ulan koskoca milli takım oyuncusunu 11 den kestik hüsam neymişsin mk İsmail dinleri neden alamadık onuda anlamadım adam kastamonuya imzalamış yedek aldığı para 200 bin lira biz ne verdik 100 mü Ordulu hüsam ne alıyor delirecem bu hüsam yüzünden. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - mvsr - 06-03-2017 Bende aynı şekilde Dilaver'e kafayı takmış durumdayım.Sinirlerim hopluyor ismini duyunca. Burayı okuyorlarsa eğer, Giresunspor senin için bir nimet.Hüsamettin için hata yaptı diyoruz.Sen hata dahi yapmadın.5147 kişi ile alay eder gibi futbol oynadın.Topa kıç dönmek nedir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".Halısaha mı lan burası ? Bir yerim uff olacak diye korkuyorsan eğer başka görevlerde var kulüp içerisinde.Onları seç güzel kardeşim benim. Bir maç için Messi olman lazım ki gönlümde affedeyim seni. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - einstein78 - 06-03-2017 işin gerçeği dün bizim takım mücadele etmedi kardeşim. 85.dk boyunca kaleye bir şut atmıyorsan rakibi nasıl yenmeyi planlıyorsun. bizim takımın oyunu değiştirecek oyuncusu yok. mücadele ettikleri zaman birlik oldukları zaman oyunu çeviriyorlar. önümüzdeki 3 maç çok önemli. eğer ki bir üst lige çıkmak istiyorlar ise bu hafta es es ii yenmekten başka şansları yok. aksi taktirde düşüş dönemi başlar. gerçekler acı ve sahicidir. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 06-03-2017 (06-03-2017, 10:04)einstein78 Wrote: işin gerçeği dün bizim takım mücadele etmedi kardeşim. 85.dk boyunca kaleye bir şut atmıyorsan rakibi nasıl yenmeyi planlıyorsun. bizim takımın oyunu değiştirecek oyuncusu yok. mücadele ettikleri zaman birlik oldukları zaman oyunu çeviriyorlar. önümüzdeki 3 maç çok önemli. eğer ki bir üst lige çıkmak istiyorlar ise bu hafta es es ii yenmekten başka şansları yok. aksi taktirde düşüş dönemi başlar. gerçekler acı ve sahicidir. bencede sadece bir oyuncu değiştirebilir o da tomiç... RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - genoa28 - 06-03-2017 (01-03-2017, 14:00)genoa28 Wrote: mutlak kazanmamız gereken bir maç, üst sıralarda ki takımlardan illa ki birileri puan kaybedecek daha zor fikstürler öncesi kazanmamız gerek. dediğimiz ve beklediğimiz gibi oldu hepsi puan kaybetti ama binlerce kişinin önünde çok çok kötü oynayarak kaybettik malesef. RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - kesap28 - 06-03-2017 Sans yanımızda bu hafta , bızım mac hariç tabi ![]() RE: 23.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - 123456 - 06-03-2017 Varya belkide senenin en değerli galibiyeti olacaktı bizim adımıza. Ama bu skorlardan sonra zerre kaybettiğimiz bir şey yok ama. Şu 3 maçı iyi atlatarak yolumuza bakmamiz lazım. |