![]() |
Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=746) |
RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - stantheman05 - 29-05-2017 (29-05-2017, 21:07)kerasus Wrote:(29-05-2017, 21:01)stantheman05 Wrote:(29-05-2017, 20:58)paradoks28 Wrote: antepe yedek kadroyla gitme fikrini ortaya atan ve uygulayanların "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"... Son yıllarda elimize geçen tek fırsattı,ilk defa kendi göbeğimizi kendimiz kesecektik.Onu da yapamadık. Vallahi kararı Yücel hoca verdiyse o da gitsin arkadaş. Sorumlusu kimse. Gerçi sözleşmesi sene sonuna kadardı galiba. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - genoa28 - 29-05-2017 gücümüz bu kadar RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 29-05-2017 tam ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama sezon başı olması lazım sanırım, bence süper lige statla giriş yapacağız. Zamanlamayı ona göre ayarlayacağız yazmıştım, bakalım tutacak mı RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 29-05-2017 Olsun be ÇOTANAĞİM helalolsunsana..."Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i o kadar korkutmusuz kaypaklar 90 dakika yattılar sahada..40 sene bekledik 1 sene daha bekleriz...ey şerefsiz Eskişehir seneye görüşürüz RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - 123456 - 29-05-2017 Antep maçını as kadroda çıksak kazanamazdik .Ne topçu motive olurdu o maça nede Antepin lobisi bize o maçı verirdi. Çalınan penaltıyı görmediniz mi o maçta. O yüzden kızmıyorum ben o maça. Kizilicak çok şey var ama o maç kizilacak şeylerden biri değil. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - stantheman05 - 29-05-2017 (29-05-2017, 21:11)maicon_28 Wrote: tam ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama sezon başı olması lazım sanırım, bence süper lige statla giriş yapacağız. Zamanlamayı ona göre ayarlayacağız yazmıştım, bakalım tutacak mı O kadar güzel olur ki,beklerim vallahi o zamana kadar. Bu arada Arena isimlerini kaldırdılar. Bizim stadın ismi ne olacak? Bence bunu konuşalım,kafamız dağılır ![]() RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - stantheman05 - 29-05-2017 (29-05-2017, 21:12)123456 Wrote: Antep maçını as kadroda çıksak kazanamazdik .Ne topçu motive olurdu o maça nede Antepin lobisi bize o maçı verirdi. Çalınan penaltıyı görmediniz mi o maçta. O yüzden kızmıyorum ben o maça. Kizilicak çok şey var ama o maç kizilacak şeylerden biri değil. Antep lobisi Gaziantepi ligde tutamadı,belediyeyi nasıl tutacaktı? Biz onları çok rahat geçerdik. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 29-05-2017 Bu yenilgi Gaziantebe maçı verenlere, ligin en iyi forvetini getireceğiz deyip okaforu transfer edenlere, 2.lige giden ismail dinleri dahi tansfer edemeyip bizi hüsamettine mahkum edenlere, ucuz diye 35 yaşındaki eserle devam edenlere, devre arası gönderdiği oyuncuların yerini dahi dolduramayanlara,GELSİN... Yıllardır bizi oyuncunun karakterlisini,onurlusunu aldık, aile olduk gibi söylemlerle kandırdılar "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" karakterinin şerefinin onurunun adam top oynamasını bilmiyor ya dalgamı geçiyorsunuz al şeref onur size yazıklar olsun. Ama borç bitti dimi tek sıkıntımız bu bizim seneye gaziantep rize büyük ihtimal bursa düşecek arkasında melih gökçek olan bir ankaragücü olacak bk çıkarsın daha süper lige yemin ederim sinir küpüyüm bir başkan düşünün takımın çıkmaması için mücadele veriyor 3–4 oyuncunun kişisel çabasıyla buralara kadar geldik Allah onlardan razı olsun ama diğerlerine ve yönetime bu sezon hakkımızı helal etmiyoruz. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - kerasus - 29-05-2017 Ne stadı la? nerde, nasıl, nezaman? Çotanak Arena vaadi en az 3-5 seçim daha götürür. RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 29-05-2017 Herşey için teşekkürler ama şu turu Özgür efendi sayesinde kaybettik ilk maçta 2 gol net hatası var penaltı ise amatör futbolcunun yapmayacağı hatayı yaptı kalecinin kontrol altındaki adama penaltı yaptırması anca özgür yapar herşeye rağmen teşekkürler ama pisi pisine gitti şu tur |