Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor (/showthread.php?tid=993)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - genoa28 - 25-04-2021

içim hiç rahat değil nedense

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - chotanax - 25-04-2021

(25-04-2021, 02:09)sy200028 Wrote: Valla bişiler dönüyor. Başkanlar çıkıp açıklama yapıyor. Biz ne etliye ne sütlüye karşılıyoruz görüntüsü varda bu durum beni rahatsız ediyor. Tuzlada olanlar Boluda olanlar aklım ermiyor.Şu saatten sonra Tuzla ve Boludan bişi beklemiyorum. Tuzlanın bizim maçtaki performansını çok merak ediyorum. Neyse biz bu maç için hayati önem taşıyan maç için uçuk bir prim açıkladık mı? Açıklanması şart.

Önümüzdeki üç maç için 200 bin TL prim açıklanmış. Şampiyon olursak ayriyeten şampiyonluk primi.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - chotanax - 25-04-2021

(25-04-2021, 02:12)genoa28 Wrote: içim hiç rahat değil nedense

Al bende de o kadar. Olmayacak, bir şekilde olmayacak, yığılıp kalacağız, nedense hep böyle hissediyorum. Şu olay off potasına girmemiz, liderliği almamız, puan farkını açmamız döneminden beri böyleyim ben.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - kral1234 - 25-04-2021

Bu futbolcu göndermelerin önüne geçmenin tek yolu tff alt liglerde de galibiyet beraberlik primine geçmeli. Yoksa bu iş böyle devam eder. Geçen sene de bizim takımdan oyuncular, hoca gitmişti. Kümede kalmayı garantileyen takımlar maç başılarından kurtulmak için bu yönteme başvuruyor.
Neyse biz ihtiyacımız olan 7 puanı alalım da samsun veya ads isterse tüm maçlarını 20-0 yensin sorun değil.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - turkuaz_0628 - 25-04-2021

Altayda osmanı yollamış, lig çok hareketli bi biz çok sakin takılıyoruz taraftar hariç herkes relaksmı banamı öyle geliyor? 200 bin priim olayı ciddi ise harbiden çok iyi rakam ! Ölüyü diriltir. maçı alırsak çıkıyoruz inş. ne akhisar ne tuzla bu saatten sonra birşey yapamaz ! Kilit maç altınordu alın gidelim lan şu ligden birde biz görelim süper ligi ....

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - maicon_28 - 25-04-2021

(25-04-2021, 01:45)bulancak28 Wrote:
(25-04-2021, 01:17)maicon_28 Wrote: Beyler nasıl olur ya

Boluspor 4-5 kadro dışı ve yollar ayrılan adam var
Tuzla'da da hoca gönderilmiş

Nasıl puan bekleyelim şimdi. Operasyon var

Kanka Çeçenoğluyla Gökhan Sazdağı yoktu en son Bolu'da. Başka gidenler de mi olmuş?

Tuzla olayı çok düşündürücü, şu maçtan önce hoca niye gönderilir? Suat Kaya önümüzdeki sezon için anlaşamadık demiş. Lan ne önümüzdeki sezonu? Senin öyle böyle bir play off iddian var. Demek ki o kadar inanmıyorlar ki kalacaklarına ondan 1.ligi düşünüyorlar.

Yarın bu saatlerde dananın kuyruğu kopmuş olacak, bence herkesin kaderi belli olur. İnşallah Hakan Keleş'e rağmen takım kazanmayı başarır.

Kanka moral motivasyon yok, 5 tane yazıyordu. Çok isimlere bakmadım

Ama 
-Mustafa Çeçenoğlu
-Gökhan Sazdağı
-Burak Bekaroğlu

bu 3 ismi net hatırlıyorum. Kritik adamlar değil mi

Son olarak Altay'da Osman Özköylü'yü halıya sarmış. Yerine gelecek ilk adaylar bence Yalçın Koşukavak veya Mehmet Altıparmak olur, benim tahminim.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - maicon_28 - 25-04-2021

200 bin tl prim çok iyi.
Ne duydum ne ettim daha önce. Prim açısından Müthiş para
Futbolcuların biraz kafası varsa 3 te 3 yapar

20 futbolcu * 200 bin TL = 4 milyon TL
1-2 milyonda personel, teknik heyet için falan versek. 5-6 milyon TL yapar

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - kerasus - 25-04-2021

Ben altay maçından sonra acayip bozuldum. Hele ertesi hafta Ümraniye karşısında skordan ziyade oyun olarak dağıldığımızı görünce yıkıldım, resmen çöktüm kaldım. tüm umutlarımı yitirdim adeta. Sonra Samsunu öyle yada böyle bi yenersek bu iş tamamdır dedim, takımda moralmen toparlar ve yürür gideriz dedim. Ama İstanbul maçında da yine puan kaybetmekten ziyade hocanın beraberlik kafası beni bitirdi. o andan itibaren kim oynar kim yedek kalır hücum mu yaparız savunma mı hiç sorgulamıyorum. sadece hakn keleş balı kendini göstersin diye dua ediyorum maçlarda. hatırladığım son 15-20 yılın ergün penbeden sonra en vasıfsız hocasıdır net. bundan sonra da sadece ilahi güçlere(yok şansdı totemdi vs) göre umutlanıyorum yada umutsuzlaşıyorum. Mesela böyle umutsuz maçlardan bir şekilde kazanırız, yada hakan keleş balı diyelim neyse ama sırf bu faktörlerden umutluyum altırordu maçına. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

(25-04-2021, 02:55)kral1234 Wrote: Bu futbolcu göndermelerin önüne geçmenin tek yolu tff alt liglerde de galibiyet beraberlik primine geçmeli. Yoksa bu iş böyle devam eder. Geçen sene de bizim takımdan oyuncular, hoca gitmişti. Kümede kalmayı garantileyen takımlar maç başılarından kurtulmak için bu yönteme başvuruyor.
Neyse biz ihtiyacımız olan 7 puanı alalım da samsun veya ads isterse tüm maçlarını 20-0 yensin sorun değil.

bu kesin ama kesinlikle olmalı zaten. yalnız son haftalarda şikeyi asla önlemez. misal tff galibiyete 500 bin mi (ki bu rakamı vermesi mümkün değil, tamemen sallıyorum) veriyor? al ben sana 1 milyon vereyim bu maçı bize kaybet. Yada tff galibiyete 500 veriyorsa, ben sana değil galibiyet beraberliğe 2 milyon veriyorum mk yeterki son hafta giresuna puan kaybettirin. sonuçta 1 senelik tüm yatırımların sonucu için 2 milyonu da 5 milyonu da gözden çıkaracak klüpler. ha tff futbolcu göndermeyi mi yasakladı? ondan kolay ne var ki? bizim maç öncesi bol keseden kırmızı kart gör dersin cezalı duruma düşsün en kkritik oyuncular, olmadı 1-2 si sakatlansın falan. "ortamlarda sakatlandım dersin panpa kimin haberi olacak" misali... 

şikeyi önlemenin tek yolu şikeye ceza vermektir. ama juventusu küme düşüren kararlılıkta mücadele edilecek.. karışan klüp bir daha dötü doğrultamasın küme düşmenin yanında para cezaları derken.. keza adı geçen yöneticiler tüm servetine el koyulacak ve sağlam bir hapis cezası. hele isminin baş harfi bile geçse futbolcunun futbol hayatı bitirip cezaevine naş naş. hiçbir klüp başkanı, altı üstü birkaç sene piyasa yapıp rant elde edip bırakacağı bir takım uğruna tüm servetini kaybetmeyi girmeyi göze alamaz. keza hiçbir futbolcu bir senede kazanacağı paranın çeyreği için tüm futbol hayatını bitirmeyi göze alamaz. ki bak hapis cezalarını saymıyorum bile, kim ne amaç uğruna şike yapsın? tabi bu kadarı tff yi aşan şeyler biliyorum. zaten şike gibi bir olayı bitirmek altı üstü o dönem tff de başkanlık yapıyor diye 1 kişinin tek başına yapabileceği iş değil. bu işi devlet bitirmek isteyecek ve bitirecek. çok ağır hatta saçma bulanlar olacak. ama bizim gibi ülkelerde ancak böylesi geçer..

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - yirmisekiz - 25-04-2021

Çeçenoğlu ve Sazdağı önemli isimler. Şu da var: Bolu iç sahada çok kötü.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 25-04-2021

Bu yüksek meblağ primlerden bir tık korkuyorum ben. Topçular yenelim de ne olursa olsun mantığıyla şuursuzca atak yapar defansa önem vermez diye... Belki de kuruntu yapıyorum bilemedim.