![]() |
|
Türkiye'de şike operasyonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Türkiye ve Dünyada Spor (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Türkiye'de şike operasyonu (/showthread.php?tid=55) |
RE: Türkiye'de şike operasyonu - ziza82 - 02-07-2012 aynen olan giresunspora oldu ömer ülkünün spor yöneticiliği yapması yasaklandı yani başkan olamaz.. RE: Türkiye'de şike operasyonu - Görelelii - 11-06-2013 Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş. Bu ay sonunda cezalar verilecekmiş. Ayrıca diğer adı geçen kulüpler de sevkedilecekmiş. Bu da kupanın ay sonunda Trabzon'a geleceği demek sanırım. RE: Türkiye'de şike operasyonu - kerasus - 11-06-2013 (11-06-2013, 13:26)Görelelii Wrote: Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş. Bu ay sonunda cezalar verilecekmiş.Haberi bende okudum ama kupanın trabzona verileceği ile ilgili bişey yazmıyordu. tabi akıllar sadece trabzonda olunca, konuyu sadece trabzon açısından değerlendiriyosun. birde sen antalyada yaşıyordun sanırım. trabzona verilecek kupa için "gelecek" kelimesi kullanman ilginç. "gidecek" olması gerekmiyormu o kelimenin? bu arada basketbol dışında ilk yorumunu attın siteye. oda ne tesadüf, trabzon üzerine. gerçi sen futbol sevmezdin oyüzden sadece baskete yazardın ama konu ucundan trabzona dokununca... RE: Türkiye'de şike operasyonu - genc28 - 11-06-2013 (11-06-2013, 13:38)kerasus Wrote:(11-06-2013, 13:26)Görelelii Wrote: Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş. Bu ay sonunda cezalar verilecekmiş.Haberi bende okudum ama kupanın trabzona verileceği ile ilgili bişey yazmıyordu. tabi akıllar sadece trabzonda olunca, konuyu sadece trabzon açısından değerlendiriyosun. İlginç ve yanlış olan bişey yok adam trabzonsporlu zaten
RE: Türkiye'de şike operasyonu - maicon_28 - 11-06-2013 ben hep bu zamana kadar iyimser baktim hic bir ithamda bulunmadim.ama artik bu konuyla beraber ts li oldugu kesinlesti. RE: Türkiye'de şike operasyonu - chotanax - 11-06-2013 delikanlı adam başka bir hesap alır, şahin görünümlü doğan gibi değil de, mercedes araba gibi der ki ben tsliyim, gelin tartışalım. ama sen daha recep ivedik'in arabası kadar kalıba girememişsin ki. senin gibi giresun kütüklü olup da tsyi fbyi gsyi bjkyi tutanın ta..... RE: Türkiye'de şike operasyonu - kerasus - 11-06-2013 (11-06-2013, 15:18)ryu Wrote:ts lı oldunu biliyorum. oyüzden özellikle üstüne gittim zaten daha fazla inkar edemesin diye. basket başlığında hala kıvırmaya devam ediyordu bide utanmadan trabzonlu dedik diye beddua ediyordu çift cinsiyetli dönmemidir nedir.(11-06-2013, 13:38)kerasus Wrote: Haberi bende okudum ama kupanın trabzona verileceği ile ilgili bişey yazmıyordu. tabi akıllar sadece trabzonda olunca, konuyu sadece trabzon açısından değerlendiriyosun. RE: Türkiye'de şike operasyonu - heyulaanil28 - 17-01-2014 yargıtay cezaları onamış Olgun Peker cezası onanmış diğerlerinin ne oldu acaba ? RE: Türkiye'de şike operasyonu - 123456 - 17-01-2014 Omer ulku fatih sandal hakan karaahmet gibi isimlerin davasi dustu RE: Türkiye'de şike operasyonu - heyulaanil28 - 17-01-2014 (17-01-2014, 19:04)123456 Wrote: Omer ulku fatih sandal hakan karaahmet gibi isimlerin davasi dustu ömer ülkü düştüğü iyi olmuş çünkü onun ki mersin maçıyla ilgiliydi sanırım şike yapıldığına dair mersin maçına kadarda kümede kalmayı garantilemiştik davası düştüğü iyi olmuş hakan karaahmet kongre olayları yüzünden boşuna yattı fatih sandal ifade verip gelmişti yanlış hatırlamıyorsam olguna gelince yerin dibine kadar yatsın kulubün "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gitti pedriel den aldığı transfer komisyon paraları çeliğinden çocuğundan çıksın mahkemede FB üyesi değilim üye olsam onur duyarım diyordu duy şimdi bakalım yönetim bu ibnenin pisliğini temizliyor. |