![]() |
DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU (/showthread.php?tid=710) |
RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - kesap28 - 10-01-2017 vedat bora samsuna gıtmıs alamadık su adamı samsunda para yok ama alıyor bızdekı bırazda becerıksızlık vızyonsuzluk vedat bora turgay kacar ozgur ozkaya sınan özkan bunlar cok para harcamadan rahat alınacak oyunculardı ve bızı cok yukarı cekerlerdı ama nerde 6 aydır topa vurmamıs adamları topladık hayırlısı ne dıyelım RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - cotanak88 - 10-01-2017 Transfermarkt sitesinde futbolcu değerlerimizin hemen hemen hepsi düşmüş, yükselişte hiçbir futbolcumuz yok bu da ne kadar kalitesiz futbolculardan oluştuğumuzu gösteriyor Bandırma,Ümraniye,Manisa ve Mersin İdman Yurdundan sonra sondan 5.sıradayız. 23 oyuncuyla da en az oyuncuya sahip takımlardanız bu utanç bize yeter.. geçen seneki devre arası transferlerini mumla arıyoruz. 3-0 yenilgiye de bile takımın oyunundan memnun olan bir yönetimin aldığı futbolcu bu takıma ne verebilir ki?Gerçekten insanı takımından utanacak pozisyona getirdiler Yazık.. RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - maicon_28 - 10-01-2017 yazmıyacaktım ama yazayım hadi. bugün bir kaç ptt takımının resmi sitelerine, store sitelerine hatta yerel basın sitelerine girdim ve bizimkileri gözümün önüne getirip utanmamla çıkmam bir oldu. Adamlar her gün kamptan fotoğraf paylaşıyor, antrenman anlatılıyor. 8 ocak 2017 kamp günlüğü, 9 ocak 2017 kamp günlüğü gibi vs.. Eminim bakmadığım takımların ki de bizden iyidir Bütün transferlerin formayla çekilmiş şık fotoları var. Adamlar aşmış.. 1.lige çıktığımızdan beri değerlendirirsek; ben kurumsallık açısından bizden daha kötü bir takım görmedim.+ 2.ligteki takımlar bile bizden daha iyidir. Süper lige çıktın mı veya çıkmaya yaklaştın mı hiç ? ---- YOK Playoff bile mi yapmadın ---- YOK Lige renk katan bir ekip misin --- YOK Kurumsallık açısından iyi bir kulüp müsün --- :-) tek övünebildiğin şey borcu indirdik , hay ben öyle övünç kaynağının, ben bıktım artık. Zaten devamlı dile getirilen şeyler ama bugün rakiplerin sitelerine falan girince yeniden çark etti. Yarın öbür gün küme düşsek niye düştük hak etmedik demem. Çünkü bu ligi hak etmiyoruz bence RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - stantheman05 - 10-01-2017 (10-01-2017, 19:36)maicon_28 Wrote: yazmıyacaktım ama yazayım hadi. Bugün küçüğünden büyüğüne her kulüp,sosyal medyayı gayet aktif kullanıyor. Yapamayacaklarsa bize versinler twitter,facebook hesaplarını biz kullanalım. En azından halk bilgilensin.Takımdan haberimiz olsun. Geçen maçta Bolusporun twitter hesabından bolusporun ilk 11 ini,maç yapılan sahayı,gol dakikalarını gördüm. Bizimkiler kendi 11 lerini bile yazmadılar. Sadece maç sonucu paylaştılar. Bu kadar geri kalmamak gerekiyor. Ha diyeceksiniz ki;transferlerde iş yok,takım kötü,tek derdimiz sosyal medya mı? Aslında temel sorun sosyal medya değil,sorun vizyonsuzlukta. Yöneticiler, en azından kendi hesaplarını kullanarak taraftarları bilgilendirmeli. Tüm anadolu takımları bunu yapıyor. Bizimkilerde 10 günde bir yerel medyaya,Anadolu Ajansına konuşuyor. Takip et,takip edebilirsen. Denk gelirse. RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - mvsr - 10-01-2017 Yekten Yemen'den geldiği için bu işlere ayıracak zaman yok.Akışında bir dere var yolunu kimse bozmasın. Şunu da ifade edeyim taraftar takımından soğumuş durumda.Endüstriyel futbolda aşk, meşk işleri yaramıyor.Müşteriysem en iyi davranışı görmek isterim. RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - kerasus - 10-01-2017 herzaman söylüyorum, bozbağ tek bir artı özelliği var hırsız değil. buna karşılık onlarca olumsuz özelliği vardır klüp başkanı olarak. ama buna rağmen bazıları efsane başkan statüsüne koymaya çalışıyor onu. öyle bi alıştırılmışızki başa gelenin çalıp çırpmasına, bizi her alanda rezil eden adamı bile efsane sayıyoruz sırf çalmıyor diye. bu kafayla bozbağ çok bile bizim gibilere. RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - stantheman05 - 10-01-2017 Manisasporun da cezası kalkmış. Onlar da transfer yapabilecek. Sanırım başka transfer yapmayacağız. Allah yardımcımız olsun valla. Burda konuşuyoruz ama boşa. Birimizden biri bu kulubün başına geçmedikçe işimiz çok zor ![]() ![]() ![]() RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - cotanak88 - 11-01-2017 (10-01-2017, 20:46)kerasus Wrote: herzaman söylüyorum, bozbağ tek bir artı özelliği var hırsız değil. buna karşılık onlarca olumsuz özelliği vardır klüp başkanı olarak. ama buna rağmen bazıları efsane başkan statüsüne koymaya çalışıyor onu. öyle bi alıştırılmışızki başa gelenin çalıp çırpmasına, bizi her alanda rezil eden adamı bile efsane sayıyoruz sırf çalmıyor diye. bu kafayla bozbağ çok bile bizim gibilere.Aynen dediğin gibi başkanı her fırsatta pofpoflayan bir grup var o yüzden burnundan kıl aldırmıyor çok nadir kendine özeleştiri yaptığını gördük fakat her fırsatta kendini övmesini çok iyi biliyor. transfer yasağı olan bir kulübü hoca ve futbolcuların sayesinde 2.ligten 1.lige çıkmış sen mi efsane oluyorsun. O zaman Y.Malatyaspor başkanına ne demeli 3.ligten geldiler şimdi süper ligi kovalıyorlar. Çıkmayı istemiyorsun onu anladık bari futbolcu yetiştir oynat geleceği kurtaralım,satalım para edelim yok onu da yapmıyor takım 30 yaş üstü emekli kuyruğu gibi oldu. Son olarak da taraftara değinmek istiyorum. 9–10 sene önceki oyuncuya yönetime tepkisiyle dağı taşı titreten ateşli taraftar gitti herşeye göz yuman laylaylom takılan bir taraftar geldi. Belki bu yüzdendir yönetimin bu rahatlığı,üzerlerinde hiç bir baskı hissetmiyorlar. RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - emre_1466 - 11-01-2017 Bayram Akgül Adanaspor u amatör den Süper Lige çıkardı. Bugün Türk futbolunda en çok eleştirilen isimlerden biri. Giresunda Bozbağ a alternatif bir adam yok maalesef. Başkan da bu yüzden rahat takılıyor hakkını verelim dürüst bir adam,iyi bir idareci son derece de şanslı biri. Ancak bu takımın seneye artık en azından play of görmesi lazım. RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - OnlyTurk - 11-01-2017 Bozbağ'ın yaptığı şeylerin bana göre yüzde 70'i doğru. Zaten ligdeki yerimizde, içinde bulunduğumuz matematiksel rakamlarda bunu doğruluyor. Ama ortada çok büyük bir vizyonsuzluk var. Başka bir kulüp bizim yaptığımızı yapsa Türkiye'de gündem olur konuşulur ama bizde bunu anlatacak bir sistem bir vizyon yok. Ayrıyeten Bozbağ'ın yaptığı doğruları diğer kulüplerin yaptığı yanlışlar perdeliyor. Bu ligde eşit şartlarda mücadele etmiyoruz. Bu ligde 12-13 takım hiç olmayan paralarla kendi kulüplerini kendine borçlandıran başkanlarla transfer yapıyor. Maalesef haksız rekabetin içindeyiz. Kaç yıldır internet sitesi açılamadı. 3 lig kulüpleri bile internet sitesini aktif kullanıyor. Sosyal medya sayfaları bir düzene oturdu ama hala yetersiz. Ayrıyeten daha önce açılacağı söylenen Çotanak Store internet sayfası 1,5 yıldır açılmadı. Eğer bu yazıyı kulüpten biri okuyorsa ben kendim hiç para almadan, sadece domain+hosting+script maliyetiyle 2günde sitenin açılmasına yardımcı olabilirim. Ulaşmanız yeterli. |