![]() |
21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=979) |
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - heyulaanil28 - 14-02-2021 İkinci yarı Bolu çok rahat bir şekilde bizi yener bizimkiler zaabaha kadar oynansa gol falan atamaz RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - sy200028 - 14-02-2021
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - chotanax - 14-02-2021 Erenle Caner kötü de yedekleri bakıyorum yok abicim oynayacak adam. Ara sıra himmet girseydi oyuna en azından görürdük adamı derdim ki girsin oyuna da orta sahayı ele geçirelim. Ama bir buçuk senedir bizde olan adamın ne oynayacağı hakkında fikrimiz bile yok. Traore oynasa fark yaratacak adam ama futbol adamı bırakmış maalesef. Marko sıkıntı... Off anam offf. RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 14-02-2021 Korner pozisyonlarında ciğerimi bıraktım. Zemin çok sert, topa alışamadık. Hızlı oyun oynamak çok zor. Milinkovic - Caner değişikliği ile topa daha hakim olmaya çalışan bir oyun hüviyetine bürünebiliriz. RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - bulancak28 - 14-02-2021 Kötü başladık sonra toparladık ilk yarının sonlarına doğru tekrardan bozduk Bolu üst üste çok bunalttı karambollerle. Caner ve Eren gerçekten kötüler bu maçta Sergio çok baskı yiyor Uzodimma'yı da oldukça vasat buldum Nalepa'yı çok arıyoruz orta saha rahatlayamıyor. Bolu'da tam tersi Muhsin'in yerine giren Muhammed Gümüşkaya dinamizm kattı orta sahalarına ki daha yedekte Emin Bayram duruyor. Maç iki tarafa da gidebilir RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - mcagatayy - 14-02-2021 Baskı kuran golü atar ama bu gidişle golü yer öyle baskı kurarız. RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - Yaglidereli - 14-02-2021 Bolu deplasmanı böyle bir zeminde böyle bir havada olabilecek en iyi şekilde oynadık bence. Balde biraz köşeye vurabilse öndeydik. Bolu karambol harici net pozisyon bulamadı. Bu şekilde 1 puan da çıkarırız gibi. Caner Eren çıksın diyoruz da yedek yok ki. Ölü traore girerse kaybederiz. Milinkovic koşmaz bile. Himmet en son ne zaman top oynadı? RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - semiko - 14-02-2021 (14-02-2021, 14:17)genoa28 Wrote: Uzo 11 yapsın diye ağzımı s.keyim, tek bir olumlu hareketi yok amc.k herifin. Aga uzo luk bir durum yok. Kaldı ki oynadığı ftubolu biliyoruz. Adamlar iki pas ile orta sahayı geçiyor. İlerde ne destek var ne Bi skim. Anca malak gibi top ezsinler. Yok tekmeleme falan. Birader olmuyorsa olmuyordur. Toparlar sın kendini öyle girersin kadroya. Ulan başkan giresunla diye yaktın bizi. Abi koy sola himmeti yada milinkovici koy stopere bizim genç coxugu çek taşı ortaya RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - sy200028 - 14-02-2021 Oyuna ısınan kadar yarım saat rakibe topla oynama imkanı veriyoruz her maç böyle ileride baskı çok zayıf sadece balde yapıyor. Uzo iyi degil erolcan koşuyor caner topu alıp sürmek yerine geri dönüyor kendine çalım atıyor. Eren hiç yok bi adam top dahi ayağında tutamaz mı RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - semiko - 14-02-2021 (14-02-2021, 14:21)bulancak28 Wrote: Kötü başladık sonra toparladık ilk yarının sonlarına doğru tekrardan bozduk Bolu üst üste çok bunalttı karambollerle. Caner ve Eren gerçekten kötüler bu maçta Sergio çok baskı yiyor Uzodimma'yı da oldukça vasat buldum Nalepa'yı çok arıyoruz orta saha rahatlayamıyor. Bolu'da tam tersi Muhsin'in yerine giren Muhammed Gümüşkaya dinamizm kattı orta sahalarına ki daha yedekte Emin Bayram duruyor. Maç iki tarafa da gidebilir Alican özfesli de var. İki üç tanede yabancı var |