![]() |
|
22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor (/showthread.php?tid=808) |
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - kesap28 - 18-02-2018 (18-02-2018, 03:45)ArmanınPeşinde Wrote: Dertlendim gece gece. Uyuyamadım kahrımdan. Şuraya 1-2 kelam edeyim, 4-5 yıl önceki birkaç güzel günden bahsedeyim, bir miktar rahatlarım belki. Adamsın kardeşim çok güzel olmuş yüreğine sağlık bizim sevdamız sadece armaya RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - bulancak28 - 18-02-2018 Şu takımda kavga çıkaran bütün futbolcuları derhal s.ktir etsinler, yarından itibaren ilişikleri kesilsin yerine yüreğiyle oynayacak düzeni bozmayacak futbolcular çıksın. Nasılsa bugünden daha kötü olamayız. Bari o kadroyla mücadele edelim de hem belki bir kaç puan toplarız, hemde senenin iskeleti yavaş yavaş oturur. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - sokakbaşımeyhane - 18-02-2018 Umut fakirin ekmeği ye Mehmet ye Açıkçası takım sezonun ilk yarısındaki gibi olsa playoftan superlige çıkar o kalite de oyuncular var.. Küme düşme söylemine katılmıyorum ..kume dusme barajı 37 38 olur.. Ama ruhsuz futbolcuların sayesinde elimizden kaçan kaçacak olan süperlig veya playofa yanıyorum. Kerasusun dediği gibi başkan kriz yönetimini yapmadı ama yapmalı ..Sorun kalitede değil takimdaslikta..tamam eksik yönler var ama olay off yapacak takım var.. Dedim ya umut fakirin ekmeği elazığ ümraniye al 6 puanı playoff gelir..ama neşter vurulmali RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - sokakbaşımeyhane - 18-02-2018 Bu 2 haftada herşey belli olur Yıllar önce trabzonspora yazılan bir tezahürat vardı "Ağlasan olmaz,sussan olmaz,Bu senede sizden bir pok olmaz..."ona doğru gidiyoruz .. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - mvsr - 18-02-2018 Çağlar açıklama yapmış.Muhattabın taraftar değil kendini bilmez bir kişi olduğunu söylemiş.Ana avrat küfür edince bende o kişiye tepki gösterdim diyor. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - sokakbaşımeyhane - 18-02-2018 (18-02-2018, 14:15)mvsr Wrote: Çağlar açıklama yapmış.Muhattabın taraftar değil kendini bilmez bir kişi olduğunu söylemiş.Ana avrat küfür edince bende o kişiye tepki gösterdim diyor. Ben amatorde yıllarca top oynadım ne küfürler edildi tinlamadim hemde amatorum..milli takım galatasaray gibi takimlarda oynayan çağlar bir kişiye nasıl konsantre olmuş anlamadım demek ki aklı sahada değil sonuç bu.. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - maicon_28 - 18-02-2018 Çok ilginç bir lig olduğunu biliyordum ama aynı zamanda çok ilginç bir sezon yaşanıyor. Ligin 1.si ile 14.sü arasında sadece 14 puan fark var. Yine ligin 14.sünün playofftan uzaklığı sadece 6 puan, belki bugünkü sonuçlara göre 5 puan bile olabilir. Geçen sene bu hafta sonunda 14. ile lider arasında puan farkı 22 imiş. Playoff ile uzaklığı 12 puanmış Ligin altı çok karıştı. Alttaki takımlar ligde kalsak yeter umuduyla yaşarken, 3 maçlık bir seri yapsalar belki de playoffta olacaklarından dolayı süper lig hayali kurmaya başladılar.. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - mvsr - 18-02-2018 Lig ilginç bizim takımda çok ilginç. Klişeler bize pek yaramıyor.Hoca değiştiriyoruz ilk maçta fark yiyerek yeniliyoruz. Kurban kesiyoruz, dua ediyoruz yeniliyoruz. Puan farkı azaltacağımız hafta yeniliyoruz. Lider olabileceğiz yeniliyoruz. Rakibi yensek küme düşecek yeniliyoruz play-offu zora sokuyoruz. Kesin stadyum kapanış-açılışlarında da yeniliriz. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - emre_1466 - 18-02-2018 spor28 in manşetler fena çok şanssızmışız, Fatih Tekke hep bizi yeniyormuş, bizden giden adamlar bize aslan kesiliyormuş. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - maicon_28 - 18-02-2018 (18-02-2018, 15:24)mvsr Wrote: Lig ilginç bizim takımda çok ilginç. Sorma ya yine gündem olduk zaten. Herkes sanki tetikte bekliyormuş gibi yenildiğimiz anda başladılar dalga geçmeye (Kurban kestiğimiz fotoğrafı paylaşarak.) Passaparola Metin Uca bile dile getirdi ekleme: Bakalım bu haftaki rakibimiz Elazığspor'u Yılmaz Hoca yakından tanıyormuş. 2 kere izlettirmiş, şu Tom'un hastasıyım lütfen onu durduralım
|