Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü (/showthread.php?tid=991)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - kerasus - 14-04-2021

Bu arada çok alakasız görünse de, yarın Bursa kazansa çok güzel olur. Biraz motivasyon çok şey katar Samsun maçı öncesi. Ayrıca Menemen için de, acaba? diye sormuyor değilim.

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - 123456 - 14-04-2021

Yarın Menemen beraber kalırsa 70, galip gelirse 69 puan yetiyor matematiksel olarak. Bence Menemen yenerse yarın şampiyon olmuş oluruz.

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - genoa28 - 14-04-2021

(14-04-2021, 00:10)turkuaz_0628 Wrote: Daha da hesap kitap yapmim bitti bu iş, bu psikoloji ile en kötü berabere biter o maç, yeter daa bu maç bu maç diye diye hangi maç o anasını satim bu saatten sonra bu şampiyonluk verilmez !

Sorma hocam ya, her maç bu maçı geçersek tamam diye diye bir hâl olduk.

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - bulancak28 - 14-04-2021

Menemen Samsun maçını hiç öngöremiyorum şu an. Menemen düşme hattında, direnç gösterebilir. Tam tersi Samsun rahat bir şekilde de kazanabilir.
Menemen'in kazanması durumunda bence süper lig kapısı aralanmış demektir. Zira Samsun ile 6, Altay (kazanacağını varsayıyorum) ile 7 puan fark olacak, eder 2 maç. Aynı zamanda Adanaspor'un da kazanması durumunda Akhisar'ın da artık fişi çekilmiş gibi olacak, onlar da bizim maça kadar iddialarını sürdüremezler gibime geliyor.

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - heyulaanil28 - 14-04-2021

Bu Samsunlular hakikaten mal Eren instagramdan foto paylaşmış Menemenden İsmail Haktan Odabaşı yoruma alev emojisi paylaşımı yapmış neymiş şike alışverişiymiş Big Grin üç beş kendini bilmez troll yazsa kalaa almam basındaki adamları bu kafada  Big Grin

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - sy200028 - 14-04-2021

Menemen Ümit Karanla çok kötüler yarın bir sürpriz çıkacağını zannetmiyorum keza Altay maçı içinde sürpriz beklemiyorum. Bu hafta sonunu ya beraberlik yada galibiyet ile atlattıkmı yolun sonu aydınlık oluyor. Birde sosyal medyada çok yer buldu. Bizden diarra ve kaleci Tolgahan oruçlu idi. Keçiöğren den dört beş topcu oruç tutuyordu çok güzel bir kare idi keşke maç saati yedi buçuğa veya ileri bir saate alınsaydı.

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - gorelelibey - 14-04-2021

DOSTLAR MACIN 30 DK KASINI IZLEDIM ISE GITTIM 1-1 DI SKOR EN COK KORKTUGUM MACLARDAN BIRIYDI MACI 2- 1 KAZANDIGIMIZI GÖRÜNCE TÜM KEYFIM YERINE GELDI ADANA DEMIR DEN COK ARKADAS GIBI BENDE COK CEKINMIYORUM UZUN ZAMANDAN BERI LIDER GÖTÜRDÜGÜMÜZ LIGI SON 4 HAFTASINDA SAMPIYONLUGU BIRAKACAK HALIMIZ YOK

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - uniquest - 14-04-2021

Menemen olur da yenerse Samsun ile fark 6 oluyor, ikili averaj da bizde olduğu için 3 maçlık bir fark oluşuyor. Neden olmasin, Haydi Menemen.

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - sy200028 - 14-04-2021

Göbekli son haftalarda takıma puan olarak en çok katkı veren topcuların başında geliyor. Dün köşe vuruşu ile Erene golü attırdı. Nalepa diğer haftalara göre biraz daha iyiydi serbest atış ve korner lerde ama daha sert kullanmalı.

RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - semiko - 14-04-2021

hocanın dün kü değişiklikleri önceki maçlara göre yerindeydi. taşı stopere çekip orta sahay dinamizm katan erolu aldı sonrasında nalepe çıktı çift yönlü koşabilen orta sahamız oldu uzo erol. tımbışda biraz iş yaptı teknik açıdan. caner hüseyin el freni dedik ama dün önceki maçlara göre bir tık iyidir. ama bir tık. bu şekilde oynarsak adana demiri geçebiliriz.