![]() |
Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=1010) |
RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - kerasus - 21-08-2021 Yalnız o değilde olurda kazanırsak geçen hafta gömüp üzerimize toprak atan medyayı görün siz. İlk 8 E falan yazarlar bizi kimisi Avrupa ligi adayı yapar falan ![]() RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - yirmisekiz - 21-08-2021 Kasımpaşa icimizden geçer. Not: Totem değildir. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - genc28 - 21-08-2021 1 puan alırsak iyidir ama kasımpaşa bizi parçalayacak gibi RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - kral1234 - 21-08-2021 (19-08-2021, 13:45)d3sperandum Wrote: Kasımpaşa maçı için başka takım passoligiyle ya da logosuz passoligle ev sahibi tribüne bilet alabilen var mı? sabahtan beri deniyorum ancak sistem giresunspor passoligim olduğu için blokluyor anladığım kadarıyla. telefonla ulaşmakta imkansız passolig yardım hattına. bir hevesle gittim bursa passoligi çıkarttım, bursa da yaşadığımdan o da yalan oldu. şunun şurasında belki süper ligde bir sezon oynayacağız ömrümüzde. onda da deplasmana gidemiyoruz. giresun'da yaşayanlar doya doya izlesin bu sezon maçları bizim yerimize de. Giresun passosu iptal edilmeden giremezsin o maça. Benim arkadaş geçen hafta gs kartını iptal edip girebildi maça. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - 123456 - 21-08-2021 Gollü beraberlik. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - 123456 - 21-08-2021 Nalepa yollayıp Hamido ile ilk 11 başlamak. Sankhare kesik. Hayro yerinede Diabete atmış. Sol bek Taşdemir. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - genc28 - 21-08-2021 Nalepanın teknik olarak daha üstün olsada traore fizik olarak daha iyi bu ligde en önemlisi fiziki güçlülük RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - mcagatayy - 21-08-2021 Nalepayı gönderdik tamam felan ama bu takıma yerli bir orta saha lazım. Rotasyona sadece iki isim var. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - kerasus - 21-08-2021 (21-08-2021, 18:13)123456 Wrote: Gollü beraberlik. Her türlü razıyım. Kasımpaşa çoğu zaman büyüklerin daha puan bıraktığı bir deplasman. Bizimde hiçmi hiç hazır olmadığımız bir dönem. Takım oyunu fena değil ama transferler henüz oturmadığı için takım uyumu yok kolay gol yenip zor pozisyon bulunuyor. Bu dönemde gol yemek mesele değil ama deplasmanda goller bulmak pozitif yansır takıma bence. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 21-08-2021 Sankhare hazır değil orta saha Pelupessy - Flavio - Sankhare olur gerçi takım komple hazır değil Diabate devre arası değişebilir Doukara ile. |