Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor (/showthread.php?tid=1013)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - turkuaz_0628 - 15-09-2021

Tam bizlik olaylar başladı, Büyük başkan bu haftalardan sonra başlayacak olan tepkilere karşı bilette indirim yapmış, işte acemilik diye ben buna derim sen taraftarla daha kafadan restleşirsen böyle 5 haftada geri yaparsın karizmanda çizilir, Varan 2, çim bozulmuş ekmişler tutması 1 ay bakım yapacak traktörü gençlik spor il müd. başka ile göndermiş Smile maçları şehir dışında oynama ihtimali varmış, hayılrlı işler bol güneşler....
gerçi yeterince taraftar desteği yoktu şimdi hep il dışına giderse iyi olur !

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - maicon_28 - 15-09-2021

Bomba haberi gördünüz mü Big Grin

bilet fiyatları düşmüş (bu değil bomba haber Big Grin)

Stadın zemini şuan çok kötü durumdaymış (ben zaten geçen haftalarda yazmıştım.) Stad için bakım traktörünü başka şehre göndermişler bu yüzden stada bakım yapılmamış. Şuan zemin oynanmayacak düzeydeymiş, TFF yetkilileri bu zeminde maç oynamayı yasaklayabilirmiş. Yani bir süre başka şehirde maç yapabiliriz

7-8 aylık yeni yapılan stadın hemen zeminini mahvetmek, bakım yapamamak nasıl bir rezillik ? 10 üzerinden 10'luk..

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - heyulaanil28 - 15-09-2021

Transfer konusu muhabbetinde söylemiştim Trabzon maçı sonrası bilet fiyatları düşer demiştim çünkü büyük maç kalmadı beklenen gelişme olan o kombineleri alanlara oldu saha konusuna gelecek olursak birşey olmaz bence CL oynayan BJK sahası patates tarlası hikaye.

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - Yaglidereli - 16-09-2021

Daha ilk maçta yazmıştım. Sahanın zemini 2-3 haftaya patlar diye. Bu vizyonsuzların işi değil çünkü. Yeni yapılmış stadı oynanamayacak duruma getirmeyi ancak bu yönetim başarırdı. Şimdi kış geliyor iyice patates tarlasına döner.

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - maicon_28 - 16-09-2021

bana böyle stat yapılsa ben gül gibi bakarım

Transferden bile önceliklendirdiğim şey olur.
Geçen de yazmıştım. Zemin bir kere bozuldu mu, bir daha toparlayamıyorsun. Milyon dolarlık Gs-Fb-Bjk bakın çare bulamıyor, biz bir kere bozarsak bataklığa döner.

Senelik ücreti neyse 300-500 bin ver, adam sadece çime baksın. Tek görevi o olsun
Bir de profesyonel stat müdürü belirle ona da sene de 100-200 bin ver. O da statla ilgisi olsun, ne bileyim hoparlöründen, reklam panolarına, tribününe, ışıklandırmada, iç mimaride, dış mimaride vs. yetkili olsun

Neredeeee ama bu düşünce

Biz de formaliteden birileri belirlenmiştir. Arada bir bahçıvan çağırıp çime baktırıyoruzdur..

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - cotanak88 - 16-09-2021

Gençlik Spor il müdürlüğü topu yönetime atmış ağustosta kiralanmış stad bakımını da yönetim üstlenmiş bakalım onlar ne diyecek umarım transfere odaklandık stadı unuttuk demezler Big Grin

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - heyulaanil28 - 16-09-2021

zeminin bozulacağı zaten belliydi en başından bir kere 4 tane ışıklandırma cihazı vermişlerdi bu tip statlarda ışıklandırma tüm sahayı kaplıyordu aynı anda çalışırdı bizde 4 ışıklandırma ile yarı saha bile aydınlanmıyordu osurukla göt boyama bizimki üstüne çim havalandırma ve biçme makinasınıda başka şehire göndermişler beklenen gelişme bile bile lades.

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - kerasus - 16-09-2021

(15-09-2021, 22:56)maicon_28 Wrote: 7-8 aylık yeni yapılan stadın hemen zeminini mahvetmek, bakım yapamamak nasıl bir rezillik ? 10 üzerinden 10'luk..

Çok şükür bunu da kimseye kaptırmadık  Big Grin

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - genoa28 - 16-09-2021

Kazanırız

RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - heyulaanil28 - 16-09-2021

(16-09-2021, 20:18)genoa28 Wrote: Kazanırız

İnşallah sezon başından beri bir arkadaş Trabzon maçından sonra çıkışa geçiyoruz diyordu Alanya maçından sonra gözükmüyor.