Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 (/showthread.php?tid=1096)

Pages: 1 2 3 4 5 6

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - semiko - 27-12-2022

(27-12-2022, 21:56)chotanax Wrote: Şu an fb hty maçını izliyorum, yani ligdeki son iki maçımızı yaptığımız iki takım; biz bu fbyi nasıl yendik? Hatayı nasıl yenemedik , aklımda deli sorular.

Feneri çok güzel yendik Smile
Hatayı çok güzel yenemedik.top girmedi içeri

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - cotanak88 - 28-12-2022

(27-12-2022, 21:56)chotanax Wrote: Şu an fb hty maçını izliyorum, yani ligdeki son iki maçımızı yaptığımız iki takım; biz bu fbyi nasıl yendik? Hatayı nasıl yenemedik , aklımda deli sorular.
Hatay maçında kilit pasları verebilecek bir 10 numaraya ihtiyacımız vardı Görkem 10 numara olarak alındı ama stoperde daha verimli geldi bana nedense  Smile

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - bulancak28 - 28-12-2022

(27-12-2022, 15:40)kerasus Wrote:
(27-12-2022, 14:12)bulancak28 Wrote:
(27-12-2022, 13:55)kerasus Wrote: Ki onlar bile futbol olarak fersah fersah iyiler bizden. Şimdilik hala skora yansıtamıyorlar ama skor da bulmaya başlarlarsa fişimizi çekerler.

Ümraniye ve İstanbul'un savunma felaket canım, bizim savunmamız bence o iki takımdan da net iyi. Ama hücum yönünde tam tersi.

İstanbulu zaten gördük, baya bildiğin hediye ettiler 3 golü. Ama genele vurunca yine bize göre daha pozitif, göze hitap eden futbol oynuyorlar. Ki skora yansıtamamakta bir yere kadar olur. Şahsen bu saatten sonra yürüyüp gidceklerini sanmıyorum zaten. İşte asıl vurgulamak istediğim de o, ligin en kötü 2 takımdan bile daha beter durumdayız. FB maçında beğendim gerçi takımı ama nekadar güzel oynasak bile futbolun amacı gol atmak. O da olmayınca...

Doğru söylüyorsun. Ki zaten Ümraniye ve İstanbul bence süper ligde kalıcı olmak adına kadro kurmadılar. Ucuza, "kalırsak ne ala, kalamazsak da borçlu harçlı gitmeyelim" kafasıyla yapılanmışlar. Dolayısıyla oyun olarak da daha pozitif, göze hoş gelen, keyif veren futbol oynayabilme potansiyelleri ve lüksleri var zaten Recep Uçar o tarzı seven bir hocaydı 1.ligde de izlediğim kadarıyla. Bizim ama süper ligde kalma derdimiz, üstüne Hakan Keleş'in bildiğimiz sıkı savunma ve ileride Sergio + Sainz ile kontra kovalama anlayışı üzerine kurmuş olduğumuz bir takımımız var. Tabi forvetimiz asla bu iş için uygun olmayan Bajic ve on numaramız da maalesef Savicevic ya da Doğan Can. Ben yine de Fenerbahçe ve Hatay maçlarında ivmelenme gördüm takım adına. İnşallah Gaziantep maçına da yansır bu.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - kerasus - 28-12-2022

Bende Gümrük-Trabzon maçına bakıyorum da. Haftaya Fener maçındaki futbolu oynayabilirsek bu Trabzon bizi sittinsene yenemez. Gümrük 2-1 önde ve rakip 10 kişi kaldığını gören biri oyunda net üstün olduklarını sanabilir. Alakası yok, Gümrükte boş takım.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - genc28 - 28-12-2022

Yarın antepin 2 oyuncusu sarı kart cezalısı, haftaya trabzon'da bartra kırmızı kart cezalısı diğer stoperleri hugonun 3 sarısı var bugün kart görürse bizim maçta oda cezalı. Artık bizi bıraktım rakipleri de takip ediyorum kazanmak için tüm şans ve şartların yanımızda olması lazım.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - kty28 - 28-12-2022

(27-12-2022, 18:56)kerasus Wrote:
(27-12-2022, 17:46)mvsr Wrote: Ligin ilk devresinin bitimine 4 maç kaldı.Bu 4 maçın 1 tanesi ligin şampiyon takımı ile oynanacak.En az 1 galibiyet daha alarak ikinci devreye girmek lazım.

Sırasıyla;

Gaziantep (E)
Trabzonspor (D)
Ümraniye (E)
Antalyaspor (D)

Bu fikstürden, bu takım 1 galibiyet çıkarır mı ? E hadi inşallah.

Bu fikstürden 1 galibiyet çıkaracaksak hiç çıkmayalım maçlara masraf etmeden düşelim daha iyi. En düşük hesabı yapsak G.antep-3, Ümraniye-3 ve Antalya-1 puan şart. Kafadan gider dediğim 2 takımdan birine içerde puan verme lüksümüz yok. Geçen hafta yenildi, bu haftada yeniliyor şuan, kısaca devreyi düşme mücadelesi içerisinde kapatacak Antalya'ya da 3 veremeyiz, en azından deplasmanda çelme takmak zorundayız. Bu hafta zaten 3 puandan aşağısı kayıp, Hataydan 1 puan iyi demek için bu hafta içerde 3 yapmamız lazım. Bir tek Trabzon deplasmanına mağlubiyet kredimiz var. 7 puan hem devrede çok iyi puan ve sıralama hemde rakiplerine karşı kazanmak büyük avantaj.

Biz bu fikstürden 7 puan alalım, ben de sana ligde kalacağımızı hatta abartıyorum ilk 10'a yakın bitireceğimizi garanti edeyim.
Hadi inşallah.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - kerasus - 29-12-2022

(28-12-2022, 21:03)kerasus Wrote: Bende Gümrük-Trabzon maçına bakıyorum da. Haftaya Fener maçındaki futbolu oynayabilirsek bu Trabzon bizi sittinsene yenemez. Gümrük 2-1 önde ve rakip 10 kişi kaldığını gören biri oyunda net üstün olduklarını sanabilir. Alakası yok, Gümrükte boş takım.
Çok saçma sapan bir skor çıktı ortaya. Bu skordan sonra trabzonun tek şansı bizim maçta şov yapmak artık kendini affettirmek için. Madem yenileceksiniz bari Gümrük olmasaydı. Neyse GS bari bir kazaya uğramasa akşam. Bu arada Ümraniye haftaya Hatay'ı da yenerse vaziyet alın, onlarda tehlike yaratmaya başlarlar. Belki çok erken ama bu akşam tamam yada devam niteliği taşıyabilir galibiyet.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - sokakbaşımeyhane - 29-12-2022

ben ümraniyenin tehlikeli, bir takım olduğunu düşünüyorum kolay kolay pes etmezler başakşehir maçındada fena oynamadılar..ileri hattı kuvvetli..En önemlisi istanbulspordada ümraniyedede baskı yok düşşede umurlarında değil adamlar borcunu azaltıyorlar belkide kara geçtiler.. dahada güçlenecekler...işte bizim yapacağımızda bu olmalıydı..ama biz ucuz topçulara büyük paralar verdik vereceğimiz dediğimiz paralarıda ödemedik zaten kimse bunu açıklayamıyor...
düşünsene süperlige çıktın kısıtlı bütçeyle takım kurdun kalırsan zaten efsane olur kalamasanda borcsuz hatta kazandığın artı paralarla düşersin taş gibi takım yapıp daha sağlam çıkarsın..
ama biz hem ucuz aldık hem ligde kaldık artı olarak ama borç katlandı ve geride bekleyen milyonlrca borç var...

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - semiko - 29-12-2022

görkem mejia olmadı sanki . adam geçen hafta savunma da iyi oynayınca umarım biraz daha defansif oynayabilir bu maçta yoksa orta saha çok ofansif olmuş

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - genc28 - 29-12-2022

Murat Cem savicevic oynayacağına görkem oynasın daha iyi zaten başkada alternatif yok