![]() |
|
TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR (/showthread.php?tid=1133) |
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - semiko - 28-08-2023 (27-08-2023, 01:21)kerasus Wrote:(27-08-2023, 00:38)turkuaz_0628 Wrote: Çorum göztepeyi deplasmanda 2-1 yenmiş bizmi iyiyiz lan ! çorummu ayarsız ya da göztepe paketmi hangisi karar veremedim lig çok şenlikli başladı, çok net eyüp bu sene gidiyor üst lige ama öyle ama böyle ..... dün bilet olayı 5-0 a denk geldi sanırım, tuzla umarım düşer bu sene... tuzla gidici . o zaman ilk haftaki çorum tuzla maçı çorum güzellemesi oldu . bize de gelince yumruğu yemiş oldu ama tuzlanın kadro da o kadar kötü değil . ben play off derken hayal demiyordum artık inanın bana
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - genc28 - 28-08-2023 Play off için devre arası tahtanın açılması lazım ki oda mevcut başkan adayları ile zor gibi.Bu sene ligde kalalım hayırlısı ile ondan sonra bakarız önümüze RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - kerasus - 28-08-2023 PO geçtim ligde kalmak içinde tahtanın açılması şart. Ve ben tahtanın açılabileceğine hiç ihtimal vermiyorum mevcut durumda. Eynesili alan Iğdırlı abiye yalvarıp yakarsınlar Giresunu alması için
RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - genc28 - 28-08-2023 Eğer transfer açılmayacak ise kongre kararı almanın bı önemi yok.Sene başı mejia ve geçen seneden 2 3 yerli futbolcuyu takımda tutsalardı bu takım transfer acilmasa bile çok rahat ligde kalırdı RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - mvsr - 28-08-2023 Kadroda birkaç tane iyi futbolcu olupta yanlarına gençleri serpiştirerek lige girseydik ihtimal verirdim üst sıralara.Malesef küme düşmenin en büyük adayıyız.Lig daha yeni başladı.Takımlar oturacak.8. 9. haftalara kadar sabır edelim.O zaman daha görünür olur ligin gidişatı. RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - semiko - 28-08-2023 Ya hayır..şahin açıkta oynayamıyor. Ne olur açık oynamasın. Bek oynasın Faruk açık oynasın. RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - Shabry28 - 28-08-2023 (28-08-2023, 17:51)mvsr Wrote: Kadroda birkaç tane iyi futbolcu olupta yanlarına gençleri serpiştirerek lige girseydik ihtimal verirdim üst sıralara.Malesef küme düşmenin en büyük adayıyız.Lig daha yeni başladı.Takımlar oturacak.8. 9. haftalara kadar sabır edelim.O zaman daha görünür olur ligin gidişatı. O zamana kadar bam güm 3-5 galibiyet alırsak bir ihtimal. RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - semiko - 28-08-2023 Sergen ekstra motive. RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - 123456 - 28-08-2023 Bizim eskiler motive. Direkten dışarı giden şanssızlıktı bizim adımıza. İyi hücum ettik orada. RE: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR - semiko - 28-08-2023 Doğancan da "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" . |