Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz 1-2 MS - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz 1-2 MS (/showthread.php?tid=484)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - maicon_28 - 17-04-2014

bu dardanelde ilk yari kubilay diye bi eleman vardi super biriydi , yari donemde gaziantepsporla imzaladi hatta antremanlara bile cikmisti sonradan yalan oldu , eleman su an bosta sezon sonu kesinlikle almaliyiz.

schalke altyapisi var ve genc milli takimlarda oynamisligi var..

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - sy200028 - 17-04-2014

Dardanelde can derdinde çok zor maç olacak biz ayağa paslarla oyunumuzu ortaya koyarsak maçı alırız rakibi hafife alıp birde her maç olduğu gibi bi dünya gol kaçırırsak maç berabere biter zaten 13 berbaerlik ile en önde gelen takımlardan birisi Dardanel...

Bu maçı alırsak içerde selçuklu maçına banko bakıyorum.....

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - 123456 - 17-04-2014

Bu maçı alırsak iş %60 70 biter.Yeter ki kazanalım ümitlendirmeyelim milleti.

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - mvsr - 18-04-2014

(17-04-2014, 14:37)yirmisekiz Wrote:
(17-04-2014, 13:04)mvsr Wrote: Dostlar yapılan bir uyarı var.Ceza sınırında bulunuyoruz.Eğer maç da kötü tezahürattan ceza alırsak içerideki maçı seyircisiz oynayacağız.Aman dikkat edelim.Şu güzel günlerde ceza alıp da keyfimiz kaçmasın.Daha kutlama yapacağız hep birlikte.

Dardanel can telaşında.Galip gelebilmek için sahaya çıkacaklar.Kazaya uğramadan, ciddiyetle oynayıp 3 puanımızı alalım.

Ne yapmışız da ceza sınırına gelmişiz ?

Onu en iyi tüpçü bilir.

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - barcali28 - 19-04-2014

Maça dışardan destek veririz sıkıntı yok. Böyle bir maç hatırlıyorum. 2005 yılıydı sanırım. Ankara Kızılcahamam deplasmanında da ceza nedeniyle yüzlerce Giresunspor taraftarıyla bareber maçı dışardan izlemiştik. Bigada da öyle olur. Önemli olan destek verip üç puanı almak.

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - 123456 - 20-04-2014

Şu maçı alırsak iş bitiyor.Topçular bunun farkındadırlar umarım.Mutlu sona o kadar yakınız ki

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - körliman tayfa - 20-04-2014

giresunspor taraftarına 100 kişilik yer ayrıldıgı için bugun maça çogu arkadaşımız gibi bende gidemedim ama facebooktan ve giresun sitelerinden bakıyorumda herkes maça gidiyor bizim tirebolu körliman tayfası 1 minübüs dün yola çıkmıştı ayrıca giresundan ve bursa istanbuldan marmaralı çotanaklarda maça gidecekler münferitlerle birlikte oradan çogu kişi dışarıda kalır bakalım ne olacak

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - quaresma_28 - 20-04-2014

takım stada giderken karşılama hoş olmuş fotoğraflara bakılırsa..adım adım şampiyonluğa..

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - kral1234 - 20-04-2014

kötü başladık ya dardanel yorulana kadar gol yememek lazım

RE: 31. Hafta | Ç.Dardanelspor - Şampiyon Giresunsporumuz - quaresma_28 - 20-04-2014

zemin berbat top yapamıyoruz