![]() |
10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor (/showthread.php?tid=963) |
RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - kerasus - 21-11-2020 3 puan almak için değilde sırf samsunu yenmek istiyorum. isterse 3 puanda silsinler ama şu ibnelere çelme takalım. RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - turkuaz_0628 - 21-11-2020 Basacukkk ![]() RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - santana28 - 21-11-2020 samsunlular tribün dergi de başlamışlar bizi küçük görmeye bu sene şampiyon olucaz havalarına girmeye bu ligde kiminle düşman olsak kümeyi boyluyor orduspor - karabükspor- karşıyaka ve bu sezonda eskısehırspor büyük ihtimal gidecek samsun da 1-2 yıl takılsın bakalım çıkamazlarsa onlarda yolcu RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - bulancak28 - 21-11-2020 (21-11-2020, 12:55)santana28 Wrote: samsunlular tribün dergi de başlamışlar bizi küçük görmeye bu sene şampiyon olucaz havalarına girmeye Karabük ile ne ara düşman olduk yav? RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - sy200028 - 21-11-2020 Saha yağmura hoşaf olmuştur. Mücadele gücü yüksek olan ve az hata yapan kazanır RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - kerasus - 21-11-2020 (21-11-2020, 16:12)bulancak28 Wrote:(21-11-2020, 12:55)santana28 Wrote: samsunlular tribün dergi de başlamışlar bizi küçük görmeye bu sene şampiyon olucaz havalarına girmeye Karabük ile zaten hiç dostane bir maçımızı hatırlamıyorum. Nezaman gitsek taş yeriz. gerçi stadı öyle bir yere yapmışlar ki, proje aşamasında yaparken bizzat düşünülmüş sanki rakibi nerede taşlayacağı falan. Ama yine de düşman demek kendimizi küçümsemek olur. Kaale alıcamız çapta tribünleri yok, baya bildiğin ergen tayfa. Eskişehir'e ise sempatim ayrıdır. İlk senemizde Levent Demirayın nefis bir gol attığı deplasmanda çok güzel karşılandık hatta alkışlanmıştık yanılmıyorsam. Hatta aralarında, "buraya gelen en iyi deplasman tribünü" gibi yorumlar yapan oldu. Sonraki karşılaşmamızda ergenlerin sanalda sallamalarını dikkate almıyorum. Ama hem tribün kültürleri ile hemde iyi karşılamaları ile bende yeri ayrıdır şahsen. Düşman demek haksızlık olur. Onun yerine asıl Sakarya'yı eklemek lazım asıl. Karşıyaka ise kalleşliğin adiliğin kitabını yazan hem klüp hem taraftar kitlesi. Düşmanlığın kelime anlamıdır benim için. Onları düşündükçe Ordu'ya bile sempati duyar hale geliyorum. RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - sy200028 - 21-11-2020 Karabüğe en son deplasmana gittiğimizde taşlanmıştık. Döner bıçağı falan yakalatmıştık oto büstde bide golü emenike atmıştı RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - sy200028 - 21-11-2020 Maç başlar başlamaz geri yaslandık RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - sy200028 - 21-11-2020 Hakem penaltıyı yedi RE: 10.Hafta | Giresunsporumuz - Yılport Samsunspor - ArmanınPeşinde - 21-11-2020 Çok net penaltı |