Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Giresunsporumuz - Adanademirspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Giresunsporumuz - Adanademirspor (/showthread.php?tid=970)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - bulancak28 - 11-12-2020

Yalan oluruz net, Akyüz'ün 2 golü var

(Totemdir)

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - ArmanınPeşinde - 11-12-2020

Permeperişan ederler. Orta sahalardan gol yeriz

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - heyulaanil28 - 11-12-2020

Fark yeriz şans şans bir yere kadar balon söner

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - nazmiemrah - 12-12-2020

Fazla karamsar olmayın
Inşallah bu maç bizim

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - gorelelibey - 12-12-2020

BENDE HER HAFTA SIZLER GIBI KONUSUYORUM ARKADAS LAR AMA TAKIM BIZI UTANDIRIYOR VE LIGIN ZIRVESINE DOGRU ADIM ADIM YAKLASIYOR ACABA BU HAFTA DA BIZI UTANDIRIRMI DIYE DÜSÜNÜYORUM NEDEN UTANDIRMASIN BIZ HEP UTANALIM AMA TAKIM HEP GALIP GELSIN SONUNDA ZAFERE ULASIRSAK HEP BERABER HOCADAN OYUNCULARDAN YÖNETIMDEN ÖZÜR DILERIZZZZZZZZZZZZZZZZZ BIZI UTANDIRMAYA DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMMM

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - yirmisekiz - 12-12-2020

Mikerler Smile

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - genoa28 - 12-12-2020

Samsun mağlup, yarın Tuzla - Keçiören maçı var, Altay'da Adana'ya gidiyor, yarın ne yapıp edip kazanmalıyız

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - cotanak88 - 12-12-2020

Bu maçı alırsak liderlik şansımız var yani kritik maç şampiyonluk vs. muhabbetleride başladı sosyal medyada yani tam puan kaybetmelik zaten bu tür maçları aldığımız tarihte görülmedi iç sahada 3.gece maçımız 2 sinde de berabere kaldık açıkcası ben beraberliğe razıyım bu şartlarda kazanırsak bişeylerin değiştiğine inanırım şampiyonluk inancım tavan yapar
Ayrıca takımın maça günler öncesinden tesislere kapanması, gece spor salonunda antreman yapması yabancı, oyuncuların sürekli instagramdan aile olduklarına dair paylaşımlar yapması vs.takım olma adına güzel şeyler umarım bunları meyvesini sezon sonunda alırız

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - sy200028 - 12-12-2020

Havaya girmişsek tam puan kaybetmelik maç 21 maç var geride herşey için çok erken hafta hafta bakmakta fayda var. Defansımız oturdu diyebiliriz eleştirdiğimiz futbolcular Caner Hüseyin dışında yavaş yavaş ritmini bulmaya başladılar. Devre arası transfer tahtasını açtırırsak bir iki takviye ile işler daha da güzel olur diyecemde zannetmiyorum tahtanın açılacağını

RE: Giresunsporumuz - Adanademirspor - kerasus - 13-12-2020

Bizim takımın bazı asla değişmez gelenekleri vardır. Mesela Keçiören maçında dedimki tek umudum rakibin lider olması, zira lidere çelme takmışlığımız da çoktur. Yine geleneği bozmadık. Ama gelgelelim asıl ve en önemli geleneğimize.. takım havaya girmiş ve kazanırsa 3 puandan çok fazlasını kazanmış olacaksa eğer, mutlak suretle o maç kaybedilir. Hatta bence bu klübün tüzüğünde gizli madde olarak eklenmiş olduğunu düşünüyorum artık. tesadüfle yada şanssızlıkla açıklanamaz bu durum.