Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
14. Hafta: Karşıyaka 2-1 Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 14. Hafta: Karşıyaka 2-1 Giresunspor (/showthread.php?tid=98)

Pages: 1 2 3 4 5 6

RE: Karşıyaka-Giresunspor - genc28 - 01-12-2011

Adem çalık 2 maç ceza almış rize maçındada yok

RE: Karşıyaka-Giresunspor - effulim - 02-12-2011

bekle bizi spor toto 2. lig geliyoruz ksk maçınıda puansız atlatırsak bu iş tamam...

RE: Karşıyaka-Giresunspor - coto_zeki - 02-12-2011

Galip gelmesi mucize olan bir takımın taraftarı olarak hermaç nedense yinede ümitleniyoruz acaba bu sefermi diye? Bu sefer olsun be GİRESUN um!!!

RE: Karşıyaka-Giresunspor - mvsr - 03-12-2011

Bizimkisi ya çıkarsa umudu !

RE: Karşıyaka-Giresunspor - genc28 - 03-12-2011

(03-12-2011, 01:55)mvsr Wrote: Bizimkisi ya çıkarsa umudu !

Bizimkisi sevda yarın akşam çıkıyoruz yola

Karşıyaka-Giresunspor - emrullahe - 05-12-2011

Arkadaşlar bu foruma yenı üye oldum ve yorumların coğunu okudum gördümki çok umutsuzluğa kapılmışız. Evet takım puan olarak pek bişeyler yapamadı galip gelemediler falan filan ama şunları unutmayın takımımızın yediği gol sayısı ortalama bir gol sayısı bizden daha kotu oynayan takımlarda var. Ayrıca takım gecen seneye göre daha aktif oyunculardan kurulu berabere kaldığımız maçlarda özellikle buca ve konya maçında çok şanssızlıklar yaşadık. Bana göre takımın bu ligde kalması için çok fazla bişeye ihtiyacı yok yeterkı taraftar olarak onlara güvenelim. Sahadakı tüm futbolcular Profesyonel futbolcudur daha ıyı motıvasyonla ligde kalacak kadar puanı alacaklarına ınanıyorum hemde gecensenkı kadrodan daha güzel ve zevklı futbollarıyla!!! Takım küme düşecekte olsa bu şekılde konuşmak doğru değil. takımda genç oyuncu sayısı çok köreltmeyelım onları Giresunda bulunan hemşerılerıme seslenıyorum gerekırse ıdmanlarına gidip destek olmalıyız. bende profesyonel futbol oynadım ve bir futbolcunun hırsını ve azmını topladığında neler yapabileceğini çok ıyı bılıyorum. Futbolcularımızı yok sayarsak onları yanlızlığa sürüklersek onlarda nasıl olsa umudu kestıler dıyecekler ama onllara güvenıp ınanırsak onlarda kendılerını daha ıyı oynamak ıcın zorlayacaklar burada ve her yerde şu andan itibaren bu anti moralıze olayını sonlandırıp takımımıza ve futbolcularımıza sahip çıkalım. beklemedığımız genç oyuncular çok şey başarabilir.

RE: Karşıyaka-Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 05-12-2011

karşıyakada bizim gibi rezil top oynayan takımlardan...ben puan yada puanlarla döneceğimizi umuyorum birde deplasmanda karşıyakaya hiç yenilmedik bence yine puan alırız..

RE: Karşıyaka-Giresunspor - harrison - 05-12-2011

Geçen hafta Denizlispor puan olarak bize en yakın takımdı ve yenildik puan farkı açıldı,şimde ise potanın üzerinde karşıyaka var ve bizim için dönüm maçı inşallah bu maçı kaldırabiliriz mental olarak.......

RE: Karşıyaka-Giresunspor - YALI28 - 05-12-2011

bu lig bitmiştir bizim için.Ancak tavsanlı falan yukarıdan kopup gelmesı lazım asagı asagı

RE: Karşıyaka-Giresunspor - EFE_28 - 05-12-2011

futbolun melekleri bize yardım ederse o zaman belki galibiyet alırız.Bizim takım vitesi boşa almış yukarıdan aşağı iniyor.Bu araç nerde durur bilende yok...