![]() |
STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 (/showthread.php?tid=1027) |
RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - kerasus - 18-12-2021 Hayrullah'a ayrı bir sempati duymaya başladım. Helal olsun valla. Daha ligin ilk maçından üstü çizildi ama demek o günden beri üstüne koyarak çalışmaya devam etmiş. Mecburiyetten oynadı ama hiç sırıtmadığı gibi 2 de asist. tabi arada pas hataları acemilikler oldu tabi, sonuçta ilk kez süper lig oynuyor ve önem derecesi çok yüksek bir maç. Doukara ise harbi çöpmüş. Girdiğinden beri tek bir olumlu hareketi yok. Pres yapmıyor topa koşmuyor. Bir pozisyonda Altay kendi geri sahasında paslaşırken top önünden geçti ama ayağını bile uzatmadı. Topu kapsa direk kaleci ile karşı karşıya ve etrafında kimse de yok. Öylece izledi önünden geçen topu. Başka bir pozisyonda hızlı atağa çıkmaya çalışırken koşmadı pozisyonu öldürdü. Penaltıyı da o yaptırmış, özetlerde farkettim onuda. Zaten geçen hafta da bu haftada Balde çıkıp o girdiğinden itibaren atak yapamıyoruz. Bunu bile bile her hafta Baldeyi çıkarıp onu almak sanki takıma, "Tamam yeter bukadar atak oynadığımız" der gibi bir mesaj oluyor. Baskıyı yiyince çok geçmeden golü de yedik. O arada bir kaza golü daha yesek maç gitmişti çok net. 3-0 dan sonra bari rahat maç izleyelim stadda. Doukara inadını bırakmalı artık hoca. Balde de her nekadar karşı karşıya bile olsa geçen seneki bitiriciliğini konuşturmuş golde. Ayrıca ofsayta takılan golün başlangıcında da ceza sahasına çok iyi asist orta yapmış ama oradaki kimse artık topa dokunamayınca Traore'nin devam ettirdiği pozisyon ofsayt ile ziyan oldu. Devre arası sağlam bir golcü alınırsa Balde de çok iyi hamle oyuncusu olur. Tribünler de oldukça doluymuş. Heralde bir %75 rahat vardır. Batı alt ve üst %90. Doğu alt köşedeki 2 blok hariç çakılı. %80-85 de orası. Doğu üstü göremiyordum, özetlerde gördüm orası da %30 ancak dolu gibi. Kale arkaları bir taraf tamamen boş diğeri %60 civarı. Hakan hoca da ilk kez böyle mükemmeldi diyor taraftar için. Öyleyse bu bilet politikasına devam edebilir gibi yönetim. Sezon başındaki hatadan çok geçmeden dönmeleri çok güzel gelişme. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - yirmisekiz - 18-12-2021 (18-12-2021, 08:17)heyulaanil28 Wrote: Kaç haftadır Balde varken Balde oynar diyorduk Balde gol atmasada takımı oynatıyor bu skorlarada yansıdı sezon başından beri Hayrullah oynamalı diyoruz statta dikkat etmedim asistide Hayro yapmış dün defansif ve ofansif anlamdada iyiydi inşallah Hakan Keleş Zeki ısrarındanda vazgeçer. Hayro iyi ama Zeki de iyi. Duran top kullanmasin yeter. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - semiko - 18-12-2021 (18-12-2021, 11:16)kerasus Wrote: Hayrullah'a ayrı bir sempati duymaya başladım. Helal olsun valla. Daha ligin ilk maçından üstü çizildi ama demek o günden beri üstüne koyarak çalışmaya devam etmiş. Mecburiyetten oynadı ama hiç sırıtmadığı gibi 2 de asist. tabi arada pas hataları acemilikler oldu tabi, sonuçta ilk kez süper lig oynuyor ve önem derecesi çok yüksek bir maç. baba doukara için g.tumu yırrttım ya ![]() hayruş için çok olumlu değildim maçta. ama adam başarı hikayesi ya . zeki abilik yapsında hazırlasın onu seneye falan zeki bizden sonra gider aşağılara . bu arada perez için maykon kankamla aynı fikirdeydik adam harbi stoper çıktı. seneye başakşehir falan alır bu adamı demedi demeyin . diarra da çok şey kattı . geçen sene çok fantastik küfürler ediyorduk bu sene oturmuş iyice . daha önce yazdığım gibi ilk savunmayı kurarak başladık . o nedenle savunmamız cidden iyi .ofans da yeni yeni oturuyor. ama ne olurdu şu nalepa gitmeseydi . hamle olarak dün onu alabilirdin onunla başlayabilirdin. pelupessy'in kritik bir kaç hamlesi var . durduğu yerler kapadığı yerler iyi pozisyon bilgisi var ancak fenere gelen maldonado gibi yana ve geriye pas dikine hiç yok . sorumluluk almıyor. o nedenle daha defansif kalıyor. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - Pangal - 18-12-2021 Doukara ciddi sakatlık felan mı geçirdi ne oldu bilmiyorum sürati felan kaybolmuş. Bana göre şuan baldeden iyi yapabildiği tek şey duvar olmak. Onu yaptığında da doğru pası atamıyor. Geride olup baskı kurduğumuz bir maç olursa anca o zaman atarım oyunca hocanın yerinde olsam. Öndeyken balde çıkacaksa champnessi at en uca en azından sürat pas olarak tehdit eder. Hocanın maç sonu açıklamasında geri çekilmeyle ilgili sözleride önemli burada. Rakip orta sahayı boşaltıp uzun oynuyor bizde o yüzden skor koruma içgüdüsü geri çekiliyoruz dedi. Bu arada 3-0 neyin skorunu koruyorsak diye ekledi ![]() RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - kerasus - 18-12-2021 (18-12-2021, 11:16)kerasus Wrote: Hayrullah'a ayrı bir sempati duymaya başladım. Helal olsun valla. Daha ligin ilk maçından üstü çizildi ama demek o günden beri üstüne koyarak çalışmaya devam etmiş. Mecburiyetten oynadı ama hiç sırıtmadığı gibi 2 de asist. tabi arada pas hataları acemilikler oldu tabi, sonuçta ilk kez süper lig oynuyor ve önem derecesi çok yüksek bir maç. Bu arada şimdi bir görüntü de farkettim. 2. golün asistinde Altayın kanattan hızlı çıkan atağını kesip kendi kaptığı topla birkaç metre gidip çok net bir asist yapmış Balde'ye. Bir nevi, 1-1 e gelecek maçı 2-0 yapmış. Ayrıca pası verirken 1 saniye gecikse ofsayta kalacak, ordan bile kurtarmış zamanlama olarak. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - kty28 - 18-12-2021 Bilezır Hayrullah'ın asisti gerçekten iyiydi; bana kalırsa Trabzonspor'daki Nwakame gibi çalım manyağı oyuncular rakipte yoksa benim gözümde 1.yedektir. Helal olsun kendisine, profesyonellik gösterip çalıştığı için kendisini tebrik ederim. Salı günü Başakşehir maçını iğrenç bir saate koymuşlar, sanki böyle İstanbul'da yaşayanlar gelmesin hangi saati seçelim der gibi. Trt Sporda dakika skorda şunu duydum; Flavio ve Diabatenin bildiğiniz üzere maaşlarının sir kısmını TS ödüyor, Flavio'nun TS ödemesi bitince demiş"Başkan TS alacağım bitti bizim kulübün ödemesi nerede?" Hakan Başkan da ekibiyle hızlı bir çözüm olarak cebinden ödemiş. İşte bu gibi detaylar takım moralini yüksek tutar ve verimimizi her maç %85 yapar, bu da daha karlı olarak dönüş yapar. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - bulancak28 - 18-12-2021 Devre arası sağlam bir merkez forvet ve ofansif orta saha alınırsa bu takım çiçek gibi olur. Sol Sergio/Champness, merkez Balde/Transfer, sağ Suleymanov/Diabate, on numara Diabate/Transfer. Göbek Flavio idare eder, Traore nazar değmesin taş gibi oldu sene başındaki tüm lafları yedirdi bana. Oraya Nalepa tarzı iki yönlü birini atabilirsen hamle olarak oradaki sorunu da çözersin. Defans zaten olmuş kaç haftadır görüyoruz Zeki/Hayro - Diarra, Perez/ Sergen, Douglas - Behich/Emre bir Emre sıkıntı şurada. Kalede Okan saatli bomba gibi ama bazen beklenmedik de kurtarıyor, ligin en çok penaltı çıkaran kalecisi sanırsam 3-4 tane var. Yine de daha kendini güvenli bir kaleci tercih ederim. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - kerasus - 18-12-2021 (18-12-2021, 13:03)bulancak28 Wrote: Kalede Okan saatli bomba gibi ama bazen beklenmedik de kurtarıyor, ligin en çok penaltı çıkaran kalecisi sanırsam 3-4 tane var. Yine de daha kendini güvenli bir kaleci tercih ederim. Bugün şöyle birşey geldi aklıma. Okan zaten ligin en az gol yiyen takımlarından biri olmamızdan dolayı ilk akla gelen isimdi GS için. Bugünde penaltı kurtarması kendisine olan ilgili iki katna çıkarır. GS öncelikle Göztepe'den İrfancan'ı tercih eder ama onun transferi yok yere maliyet şimdi beklenmedik zamanda. Üstelik Göztepe'de kalecisini bırakmak istemez ve çok yüksekten uçar. Haliyle ilk tercih olmasa da bir şekilde Okan'ı isteyecek gibi GS yönetimi. Ama sözleşmesinde madde olmadığı için iş bizim yönetimin insiyatifinde. E o da zaten her türlü kolaylığı sağlayacağı kesin. Bu durumda bu jeste karşılık belki GS de iş yapacak 1-2 oyuncu verir heralde. En azından sözleşmeden dolayı masada güçlü olan Hakan başkan umarım bu kozu iyi kullanır. Bu durumda bizim kale nolucak? Ya onun yerine iyi bir kaleci transfer edicez(ki sanmıyorum), ya da daha kötü bir alternatif ile kale Onurcan'a kalacak. Onurcan süper lig için yeterli olmadığı kesin ama Okan'da GS etiketi dışında Onurcan'dan daha fazla güven vermiyor kalede. (Onurcan geçen sene de 1.kaleci olarak düşünülmemişti ama 12 maçlık seri onun sayesinde geldi. O kesilince takım daha beter goller yedi, mumla aradık onu). Diğer tarafta FB de Altay, Beşiktaş'ta ise Ersin örnekleri var önümüzde. Zamanında ne goller hediye ettiler ama sabredilince şans verilince nasıl bir aşama kaydettiler, şuan oldukça iyiler. Bizim sorunumuz zaten kaleci değil, az pozisyon veren bir takımız. Okan'ın tek artısı penaltı kurtarması. Hatta bu konuda mükemmel denilebilir de. Ancak kalan 21 maçta belki 2-3 penaltı daha kurtarır diye her pozisyonda hop oturup hop kalkmakta pek mantıklı değil. Belki çok iyimser düşünüyorum ama kalede şimdikinden farklı çokta büyük zaafiyet yaşamadan hem Onurcan'ı kazanır hemde diğer bölgelere alternatif kazanırız. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - sy200028 - 18-12-2021 Geçen hafta son dakika mağlubiyeti moralleri bozsa da oynana futbol umut vermişti. Bu haftaki Altay maçı çok önemli idi keza hem rakibimiz hem de alt sıralardan kopma maçı diyebiliriz. Maça gelirsek 70 dakikaya kadar gayet güzel bir oyun ortaya koyduk. Süleymanov son zamanların en güzel futbolunu ortaya koydu bunu attığı gol ve yaptırdığı penaltı ile taçlandırdı. Sergio da inanılmaz bir düşüş var fizik olarak bazı pozisyonlarda çok yetersiz kaldı. ikinci yarı acaba sergioyu çıkarıp rapciyi alsa daha iyi olur diye düşünürken rapci oyuna girdi ama o da çok etkisiz kaldı. Dokuraya söylenecek söz yok dün akşam berbatın berbatı idi. Keşke Umut'u alsaydı dedirtti. Hamido Allah nazarlardan korusun dün takımın en iyisi idi. Diabete de genelde son haftalardaki düşüş devam ediyor. Oyunun içinde değil sanki aklı başka yerlerde Hayrullah uzun aradan sonra ligde forma giydi eksiklikleri vardı bazen kolay çalım yedi ama çok da sırıtmadı bana göre. 70 den sonra klasik Giresun sahada idi defansa yattığımız her maç ızdırap oluyor ama bir türlü bu sevdadan da vazgeçmiyoruz. Dün penaltı gol olsa bi on dakika daha olsa maç berabere biterdi. Önümüzde Hatay ve Başakşehir maçı var bu iki maçtan alınacak bir galibiyet işimizi görür. Devre arası yapılacak transferlerle ikinci yarı yukarıları zorlayabiliriz diye düşünüyorum. Taraftara gelince uzun aradan sonra stat doluluk oranı iyiydi. Bizde statta izledik maçı taraftarın rakibi ve hakemi etki altında bırakmada önemli bir etmen olduğunu dün akşam bir kez daha görmüş olduk. Gelecek maçlarda aynı tarife devam ederse bu sayı daha da artacak diye düşünüyorum. Oyunumuz zevk veriyor beni en çok sevindiren taraf bu ama gel gör ki son vuruş beceriksizliği bizi yiyor. RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - mcagatayy - 18-12-2021 Devrede alınacak oyunculardan çok,Doukara,Sankhare ve Douglas üçlüsünü yollayıp maaş yükünden kurtulmak olması lazım. Hepsiyle de 2 yıllık sözleşme imzalandı kötü olan.Bunları yolladıktan sonra yerli bir stoper, merkez orta saha ve çabuk geçiş oyunu yapabilen santrafor almamız lazım. Şu Sankhare yerine Nalepa kalsaydı çok daha faydalı olurdu. Ahh ahhh. GS Okanı alacaksa Alparslan, Aytaç ve Oğulcanı versin kiraya kaleci almamıza gerek yok. Onurcan ve Göktan götürür kaleyi hele kur bu kadar artmışken birini ilerde satsak kârdır. Öze dönmekte önemli bir yandan. Bunun yanında Aziz Behich,Diara ikisiyle de sözleşme uzatmak lazım. İkisinden de iyi para kazanırız. |