![]() |
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü (/showthread.php?tid=795) |
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - maicon_28 - 25-11-2017 sol beke bülent cevahir veya erkan kaş'ı istiyorum. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 25-11-2017 (25-11-2017, 19:25)maicon_28 Wrote: sol beke bülent cevahir veya erkan kaş'ı istiyorum. Bende balıkesir de kadro dışı kalan Burak çalık i takımda görmek isterim sinan a 50 basar RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - yalavu - 25-11-2017 Bugun icin yazilacak cok sey var belki icinden gelmiyor yazmak. Eline gecenleri atacan arkadas takim oyuncu degisikliklerine kadar cok iyiydi. Sonra anlam veremedigimiz degisiklikler oldu. M. Akyuz takimin en iyilerindendi. Anil kardesimizdeki o tedirginlik devam ediyor. 30 yasina gelmissin kardesim iki tane net pozisyon cikardin, cikardigin pozisyonun kornerinden gol yedin ben cikmadi topa oyle gordum tribunden. Adamlarin kalecisi 19 yasinda mukemmel maccikardi. Korcani kesmis kendinden emin. A.gucu tribunleri susmus 1 puana razilar. 3 puan piyango oldu. Biz nezaman kritik bir mac aldik biri bana soylesin. Araya kadar 30 puan yapalim. Ilk ikiye oynuyorsan Jones dale brinner bunlarla yabanci kont.doldurmayacan yol verecen. Dale nin 2 yil sozlesmesi nadil yollayacan. Rakipte kenan fark yaratti bugun. Bizde oyle bir adam yoktu. O bolgede eksigiz. Forvet hattinda akyuzun yanina adam sart. Anil bana guven vermiyor malesef oraya da takviye lazm. Arkadasin biri yazmis pedriyel bu daleden on gomlek ustundur. Macera aramaya gerek yok bizim liglerden adam bulunur. Ah Vedat bu takimda olmaliydi.. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - kral1234 - 25-11-2017 bu kısırlıkla ilk 2 hayal. play off için belki diyorum. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - halil28 - 25-11-2017 Biz bu macdan sonra artik ilk 6 ya oynariz. Yarin rize kazanirsa 4.yuz .Bu fatih atik metin diyadinin oğlu falanmi anlamadim ne buluyo bu adamda. recebi harcadilarya yaziklar olsun. Tam recebin maciydi bu mac. Sanki bizim cok geniş yıldızlarla dolu bi kadromuz varda adami kadro disi birakiyolar. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - emre_1466 - 25-11-2017 Devre arası Vedat Muriç i yarım sezonluğuna kiralamaliyiz. Bazı oyuncular ikinci yarı oyuncusudur. Hoca bunu göremiyor. Fatih Atik, Sinan Özkan bu adamları 70 ten sonra alacaksın takır takır oynayacaklar. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - emre_1466 - 25-11-2017 Herkes Fatih yazmış da günün en kötü isimlerinden biri Caner`di kimse yazmamış. Bir tane orta kesemedi. Canı isteyince oynuyor istemeyince oynamıyor. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 25-11-2017 (25-11-2017, 20:47)emre_1466 Wrote: Herkes Fatih yazmış da günün en kötü isimlerinden biri Caner`di kimse yazmamış. Bir tane orta kesemedi. Canı isteyince oynuyor istemeyince oynamıyor. Ben bu kadar kötü ADAM varken sadece fatih mi kötü oynadı..bence oynayan 3 kişiden biriydi..fatih aykut panos gerisi vasat oglu vasattı hele canerde rezildi RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - emre_1466 - 25-11-2017 Genelde bu tür maçlarda bir günah keçisi bulunur. İhale mutlaka birine kitlenir. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - maicon_28 - 25-11-2017 ulan ne güzel bruno mezenga gelecekti. Daleye kaldık bence 3 transfer yetmez. 6 transfer yapmalıyız devre arası. Elbette 3 transferde güzel olur ama yine makinenin çarkları tam oturmaz. Bu yüzden arkamıza yaslanıp izlememiz için 6 transfer yapmalıyız kaleci sol bek orta saha (2 tane) kanat santrafor |