![]() |
|
ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe (/showthread.php?tid=767) |
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - heyulaanil28 - 13-12-2017 (13-12-2017, 11:23)yalavu Wrote: Alanya dacezali ve sakat oyuncu yokmus. Ideal 11 le cikarlar. Alanya kupayı önemsemez önemseze idi ilk maç Emre Akbaba'yı oyuna alırdı Osmanlı maçıda mağlup oldular lige asılırlar hoş as kadro ile çıksalarda bizimkiler tam kadro gitmiş turu geçersek 400.000 TL gelirse başkan elini avuştırmaya başlamıştır hangi takımla çıkarsak çıkalım turu geçeceğiz.
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - Semih Karahan - 13-12-2017 wagner love yedek . emre akbaba cenk ahmet landel efecan oyunda. bizde ise korişko mehmet akyüz mert ileri üçlü. ortada fatih atik brinerr oğuzhan. bence güzel 3lü. recep olsa daha iyi olurdu RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - bulancak28 - 13-12-2017 Hem Korkiş hem Mert Örnek oynuyor kimi nerede oynatacak acaba. Santrafor da M.Akyüz var RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - heyulaanil28 - 13-12-2017 (30-11-2017, 17:29)heyulaanil28 Wrote: Maç öncesi Alanya'nın kupaya nasıl baktığı önemli as kadro ile çıksalar da kafa kafaya oynarız demiştim Alanya kupayı önemsemiyor ikinci maçta bu tür kadro ile çıkar duruma göre asları oynatır sonradan ben turu geçeceğimizi düşünüyorum. Tahmin ettiğim gibi duruma göre Wagner Love falan oyuna sokar bizim bu kadar yedek kadro ile çıkmamıza gerek yoktu ligde Samsun'u yenemiyorsak dükkanı kapayalım hiç değilse Jones, Aykut, Dale gibi adamları kesmeseydi yine herşeye rağmen turu geçeceğimizi inanıyorum. RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - Semih Karahan - 13-12-2017 (13-12-2017, 18:21)heyulaanil28 Wrote:(30-11-2017, 17:29)heyulaanil28 Wrote: Maç öncesi Alanya'nın kupaya nasıl baktığı önemli as kadro ile çıksalar da kafa kafaya oynarız demiştim Alanya kupayı önemsemiyor ikinci maçta bu tür kadro ile çıkar duruma göre asları oynatır sonradan ben turu geçeceğimizi düşünüyorum. hayır çarşamba maça çıkan adam pazar günkü maça nasıl çıkamıyor ben bunu çözemiyorum.çok mu yorgun oluyorlar sanki. bizde oynadık futbol halada oynuyoruz ama bilmiyorum yahu. çözemedim bu durumu. mert ile korişko değişmeli oynar kanatlarda. RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - yalavu - 13-12-2017 Gooool ulen RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - bulancak28 - 13-12-2017 Aha attık ya la RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - heyulaanil28 - 13-12-2017 Tur hayırlı olsun
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - Semih Karahan - 13-12-2017 o nası gol ya. korişko da iyi taşıdı heee tur bizden yana. 3 tane atacaklar bu haliyle. RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - Semih Karahan - 13-12-2017 mal onur maaal . abi mal demek istemiyorum ama adam berkanı geçmiş kademeye girsene edit: sözümü geri alıyorum :/ |