Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=990)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - sy200028 - 11-04-2021

Bolu Akhisar gibi takımlar açıkcası bu hafta beni yanılttılar çok reaksiyon göstereceklerini düşünmüyordum. Üç dört haftadır Nalepanın serbest vuruş ve kornerlerine takmış durumdayım çok kötü ve etkisiz kullanıyor. Hüsam kullansa daha iyi valla. bu durumu  bir tek ben mi sorun ediyorum bilmiyorum. Balde konusuna gelince iyi bir golcü hele ilk golde ters ayak üzerinde kalmasına ragmen plasesi müthişti. Gol atmasına sevindim kaç haftadır boş geçiyordu. Kerem canerden daha fazla iş yapar hiç bişi yapmasa ortaları yeter. Biz bu salı keçiyi napıp edip yenmeliyiz artık şu yeni statta adam akıllı bir galibiyet alalım 90 dk hücum ve presle işi götürelim sonrasını rakipler düşünsün

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - genoa28 - 11-04-2021

(11-04-2021, 12:17)sy200028 Wrote: Bolu Akhisar gibi takımlar açıkcası bu hafta beni yanılttılar çok reaksiyon göstereceklerini düşünmüyordum. Üç dört haftadır Nalepanın serbest vuruş ve kornerlerine takmış durumdayım çok kötü ve etkisiz kullanıyor. Hüsam kullansa daha iyi valla. bu durumu  bir tek ben mi sorun ediyorum bilmiyorum. Balde konusuna gelince iyi bir golcü hele ilk golde ters ayak üzerinde kalmasına ragmen plasesi müthişti. Gol atmasına sevindim kaç haftadır boş geçiyordu. Kerem canerden daha fazla iş yapar hiç bişi yapmasa ortaları yeter. Biz bu salı keçiyi napıp edip yenmeliyiz artık şu yeni statta adam akıllı bir galibiyet alalım 90 dk hücum ve presle işi götürelim sonrasını rakipler düşünsün

Nalepa ligin ikinci yarısının başından beri leş atıyor, Nalepa, Caner ve Eren direk kesilecek adamlar ama devre arası takımın düzeni bozulmasıncılara anlatamadık derdimizi, bu adamlar ölse de 11 yapacak çünkü alternatifi yok

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - GenCotanak - 11-04-2021

Eren yine arada bir şeyler yapıyor. Nalepa ve Caner cok etkisiz.

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - bulancak28 - 11-04-2021

Nalepa konusunda çok katılmıyorum. Tamam ilk yarıdaki kadar etkin değil de adam yine de aradan attığı paslarla tehlike yaratabiliyor, serbest oynadığı zaman önde baskıya gidiyor, yeri geldiğinde ceza sahası önünde top kazanıyor. Altay maçındaki golde Balde'ye attığı top var mesela, yine İstanbul maçında Balde'nin çizgiden çıkarttıkları topta pası Nalepa atmıştı.

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - sy200028 - 11-04-2021

Nalepa zaten formsuz kovid olduktan sonra form düşüklüğü yaşadı. Ligin başında altı yedi hafta fırtına gibiydi o formundan eser yok şimdi. Benim degindiğim kornerleri o kadar yumuşak ve hiç alakasız yerlere atıyor. Keza serbest vuruşlarıda çok kötü onun yerine ayağına hakim sert kesme yapacak rakibi bocalatacak orta yapan birileri kullansa daha iyi olur. Keremi beğendim en azından içeri  sert orta açıyor ne caner ne hüsam onu yapamıyor diğer kanatta sergio hem adam geçip hem asist yapıyor. Bu hafta Caner kesinlikle kesik yemeli hoca hüsam geride önünde kerem deneyebilir göbekli traure bile iş yapar orada. Keza Eskişehir maçında kanat değişimi yaptılar. Sergio zaman zaman sola geçebilir.

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - gorelelibey - 11-04-2021

NALEPA BIZIM TÜM DURAN TOPLARIMIZI KULLANIYOR HER MAC IZLIYORUM BIR TANE DURAN TOP U IYI KULLANDIGINI GÖRMEDIM GÖREN VARSA YAZSIN BEN BILE ONDAN DAHA IYI DURAN TOP KULLANIRIM HÜSAM BILE ONDAN IYI KULLANIYOR O TOPUN BASINA GECINCE BIR TANE ADAM GIBI DURAN TOP KULLAN GOL OLSUN DISIMI KIRACAGIM DIYORUM YOK OLMUYOR BASKALARI KULLANMALI KEREM E GELINCE YAPTIGI ORTALARI BEGENDIM

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - bulancak28 - 11-04-2021

Nalepa'nın frikikleri pek efektif kullanmadığına ben de katılıyorum ama yine de takımın Sergio'dan sonraki en önemli hücum silahı. Sol kanatta CHB'den hiç verim alamıyoruz, mecburen ya Sergio'nun ince görmeleri ya da Nalepa'nın aradan bırakmalarıyla gol bulmaya çalışıyoruz. Kaldı ki bu adam ısrarla mevkisinde oynatılmıyor, kaç maç üst üste defans önüne çakılı kaldı. Sezon başı daha serbestken iddialı konuma gelince ön liberoya mahkum edildi. Olması gereken Nalepa'yı on numaraya, onun yerine de Uzo'yu sekiz numaraya çekmek.
Hakan Keleş'ten bahsediyoruz, CHB'nin oynanaması gibi bir ihtimal yok maalesef Kerem Kalafat'ı başlatmaz orada. Milinkovic'ten verim alamıyoruz ya ona yanıyorum adam takımın teknik anlamında en iyi oyuncusu olabilir Sergio ile beraber. Bana kalsa ben bu maç Uzo'yu göbekte, Eren'i solda başlatırdım.

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - chotanax - 11-04-2021

Eskişehir maçında işyerinde çaktırmadan telefondan maç izlerken görüp tanımadığım "bu topcumuz da kimmiş lan" dediğim Himmet ile chb aynı sayıda gol atmış. Saygılarımla.

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - kral1234 - 11-04-2021

2 tane proje takımı daha geldi aşağıdan. Büyük bi ihtimal 3. Takım da diğer proje hekimoğlu spor olacak. Çıkalım artık şu rezil ligden ya.

RE: 29. Hafta | Eskişehirspor - Giresunspor - 123456 - 11-04-2021

Nalepa dikine oynayabilen nadir topçularımızdan ancak genel kanı haklı. Nerede sene başındaki Nalepa.
Benim düşüncem Nalepa 10, Serginho ve Eren çizgi. Eren çizgide top tutuyor, faul alıyor. Eren 10, Chb çizgi olunca zorlanıyoruz.