Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü (/showthread.php?tid=795)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 27-11-2017

özgür yılmaz a parantez açmak gerekirse zamanında bizi yüzüstü bırakıp denizliye gidiyordu fiyat yükseltmek falan. 3.ligden geldi takımda yer edindi yoksa bu ligde oynaması zaten zor

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - bulancak28 - 27-11-2017

Bence kaybedilmiş bir şey yok henüz, bakmayın bu kadar karamsar bir tablo çizdik (hatta ben de çizdim) ama takım 4 maçta 7 puan (hatta daha fazlasını) çıkarabilecek güçte. Ankaragücü, Ümraniye bunlar puan kaybedecekler. Sözeri'nin Antep'ini yenemez hatta bu Ankaragücü, iddialıyım. Balkes deplasmanı normalde 1 puana eyvallah denilebilecek bir deplasman, ama mevcut şartlar göz önünde bulundurulsa kazanmaktan başka şansımız kalmıyor. Ümraniye-Ankaragücü olası beraberliğinde tekrardan oyunun içine gireriz.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - ArmanınPeşinde - 27-11-2017

Takım belirli eksiklerle birlikte 3. sırada. Karamsarlığa kapılmayalım. Devre arası yapılacak hamleler ve bana göre bu takımın en büyük kozlarından biri olan Volkan Okumak ile yine yarışta oluruz.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 27-11-2017

zaten ümidimiz volkan okumak ama işte şöyle bir durum var. geçen seneki performansın ne kadarını yansıtabilecek. bence direk geldiğinde ilk 11 zor. zaten dialiba ile korişkonun form düşüklüğünde sahneye çıkmalı.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - kerasus - 27-11-2017

Ligin açık ara en iyi top oynayan takımı olarak biz bile hocamızdan memnun değilsek, rizeliler şehir meydanında ibreti alem için assınlar öyleyse hocayı. beyler yapmayın Allah aşkına hocayı yollamayı düşünenler. Bikere bu ülkede adam gibi teknik adam yetişmediği konusunda hemfikiriz heralde. bu yüzden yılmaz vural gibi şaklabanlık dışında hiçbir vasfı olmayan adamlar bile ülkenin en üst liginde paraya para demiyorlar. hele bizim gibi cimrilikte çığır açmış bir takım bastırıp parayı en iyi hocayı getirecek değil. metin diyadini ikna edip getirdiysek ne mutlu. ki ligin en iyi top oynayan takımıyız ve birçok eksiğe rağmende yarışın içindeyiz.

bu hafta kadro eksiklerinden bahsetmesine bahane denmiş ama nolur yapmayın etmeyin. bunun nesi bahane? bugün takımı dağıtmaya kalksak kaç oyuncumuza adam akıllı teklif gelir? yerlilerin çoğu bu ligde takım bile bulamazlar özgür hüsam onur vs vs. jonesi serbest bıraksan birine itelemek için üste para vermen lazım. kısacası kendi standartlarımızda kesenin ağzını açmış olabiliriz ama bu lig bizim standartlarımızla gitmiyor zaten. lig standartlarını düşününce klasik orta sıra takımıyız. dale jones brinner bildiğin saatçi. bunlarla mı şampiyon olacaksın? keza hüsamı 2. ligdeyken transfer etmiştik ama 1.ligde şampiyonluğu hedefliyoruz hala hüsam. hüsammı kendini çok geliştirdi seviye atladı yoksa bizmi cimrilikten adam akıllı birini bulamadık onun yerine? tabiki b şıkkı. ee öyleyse hoca haksızmı? teknik direktörün görevi eline verilen kadro ile sahaya çıkıp güzel futbol oynatmalı ve yapabileceğinin en iyisini yapmalıdır. adam orta sıra takımı ile şampiyonluk kovalıyor daha ne yapsın? adam görevini (bence) en iyi şekilde yaparken, biz adama diyoruzki çöpleri karıştır ve o çöpün içinden çok işimize yarayacak değerli şeyler bul. evet abartmıyorum, tam olarak bunu istiyoruz biz teknik direktörden. gol makinesi diye çamaşır makinesi transfer et, bizden başka 1.ligde hiçbir takımda şans bulamayacak oyunculardan öyle bir kadro çıkar ki, o takım açık ara şampiyon olsun diyorsunuz. yok öyle bir dünya malesef. şampiyon olmak istiyorsan öncelikle şampiyonluğa oynayacak kaliteli oyuncular transfer edeceksin. ve bu oyuncular kesinlikle dale jones brinner cart curt değil. ayrıca dialiba gibi oynayacağı kadar oynamış, birazda parasını yiyeyim mantığında olup, kırk yılda bir belki canı isterse top oynayacak adamlarda değil.

ama işte sorun bizde oyuncu isimleri değil, transfer politikamızda sorun var. hem en ucuz paraya hemde kaliteli futbolcu istiyorsan kendi scouth ekibin olacak. eğer o yoksa ve menejerlerin kucağına oturacaksan kesenin ağzını açıp bastıracaksın parayı. ikisinide yapmayınca işte jones gibi saatçiden bozma oyuncularla 564838349. defa sözleşme yenileyebiliyorsun. sonrada jones gol atamayınca hocayı yolla. sizce akıl karı mı bu?

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - uniquest - 27-11-2017

Kerasus'a katılıyorum. Bu takımın sorunu teknik direktör değil, oyuncu kalitesindeki eksiklik. Metin Diyadin giderse kim gelecek ki hocayı beğenmiyoruz anlamadım. Kaleci, iki tane kaliteli orta saha oyuncusu ve forvet eksikliği çok bariz takımda. Ha, son maçta Hoca'nın yaptığı değişiklikler ve Fatih Atik ısrarı fiyasko derecesinde, ama bu hatayı daha tekrarlamayacaktır bence. Bu kadroyla oynadığımız oyun tatmin edici bence.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - maicon_28 - 27-11-2017

kerasus duygularıma tercüman olmuş bravo

Mesela atıyorum ligdeki takımlar çatur çutur oynar, futbol olarak kadrolarının çok üstünde bir performans sergiler o zaman diyadin'e suç bulabiliriz. Şuana kadar ligde 2 tane başarılı hoca var biri bayram bektaş, diğeri ismail kartal. İsmail kartal'a süper başarılı diyemeyiz ama..Adamlarda mbamba-tisdell 18 e giremiyor, Doka az süre buluyor, kehinde yedek bekliyor. Bunların hepsi bizde takımı taşıyan isimler olur Smile

Bu 2 takımı geçtikten sonra sıra Los Galacticos Çaykur Rizespor'da. Adamlar bu kadroyla lige ambargo koymaları gerekirken önce hikmet karamanla kötü gittiler, sonra ibrahim üzülmez'le de bir türlü çizgiyi tutturamadılar. (Bu 2 teknik direktörü de çoğumuz beğeniriz sanırım, yani boş teknik direktör değiller.) Ona rağmen fark yaratmayan dandirik bir futbol oynuyorlar..

Adanaspor, ligin en değerli 2.kulübü ama beklenen seviyede değiller. Normal şartlarda rize'den sonra lige ambargo koymalılardı. Kendi sahamızda oyun anlamında rezil ettik ve 3-0 yendik.

İstanbulspor, hea yazının başında Yalcin Kosukavak'ı atlamışım. Onu da başarılı hoca olarak sayabiliriz. Pozitif futbol oynatıyor. Dipçe: Deplasmanda yendik

Gaziantep fk, samsun, bolu falan bunlara girmedim bile. Kadro olarak çok üstümüzdeler ama şuan yalanlar.

yani işin özü bizim taraftar metin diyadin'e bu kadar ateş püskürüyorsa yukarıda saydığım takım taraftarları neler yapsın. Bence biraz şımarıklık, ben metin diyadin'in her hamlesi %100 doğru demiyorum hatta son maçta s.çtı ama genel manada %75-80 falan başarılı.

Liderken de söylüyordum, herkes şampiyonluk hayali kurarken de.. Gaza gelmemek lazım bu kadronun ideali playofftur. Hatta playoffta,geçtiğimiz sene ki gibi playoffun sürpriz takımı değil, playoffun iddialı takımı oluruz demiştim.

Hala iddialıyım millet dialiba'yı, korkişkoyu falan görünce ligin üstünde kadromuz var zannetti ama öyle bir durum yok. Elazığ'da tom deli etmişti mesela, bizim kanatlar fos kalmıştı. Demek istediğim millet isimlere bakarak aldandı ama zaten iddialı rakiplerin oyuncularının çoğu bu seviye ve üstünde. Bizim taraftar standart Giresunspor seviyesinin üstünde futbolcular görünce gaza geldi, şok yaşadı (bende dahil) lige ambargo bekledi ama öyle bir durum yok, acı ama gerçek.

Son olarak kerasus'un dediği gibi bizden daha iyi futbol oynayan bir takım görmedim. Bütün maçları gözümün önüne getiriyorum, hatta sadece bizimle değil kendi aralarında oynarlarken de bizden daha iyi oynayan takım görmedim.(hücum) Ama işte son vuruşlardaki aşırı beceriksizlik, forvetin yetersizliği, kanatların yetersizliği, kaleci hataları, defans hataları olayı bu duruma getiriyor...

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - kerasus - 28-11-2017

@maicon'a ek olarak,

puan kaybettiğimiz maçlara bakalım sorumlusu kimdir..

Bolu: sezona hazır olamamak. Yani bozbağ'ın cimriliği. Yazın oradan Bozbağ'a 2 puan.
Elazığ:Bariz şekilde kötüydük o maç. Hocaya 2 puan.
Ümraniye:Onur ve hakem. Şampiyonluk hedeflenen seneye Onur ile başlayan Bozbağ'a yazın 2 puan daha.
Gazişehir:Bunu kimseye yazmaya gerek yok, çok olağan bir puan kaybı. Rakip hocasını değiştirmiş ilk maçı ve deplasmanda.
Manisa:takım içi sorunların varlığının ayyuka çıktığı maç oldu. Sorumlusu kim bilemiyoruz.
Altınordu:Kaleci Anıl. Yani geçen sezonun yedek kalecisiyle şampiyon olacağını düşünen Bozbağ'a 2 puan daha yazın.
A.gücü:Forvetlerin yetersizliği. kime yazacağımızı söylemeye gerek yok heralde. Paraya kıyamayıp adam akıllı forvet alamayan taraftara!!! yazalım burdanda 3 puan.

Şimdi toplayın bakalım kimin yüzünden daha çok puan kaybetmişiz? Bu takıma en çok zarar veren kim?

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - 123456 - 28-11-2017

Hocanın oynattığı top ve kadro konusunda çoğunlukla haklısınız. Fakat Metin Hoca takım içi dengelerde sorun yaşıyor. Her şey iyi giderken evimizde çok kritik 2 maç oynayacağız. Bir bakıyoruz takımın kaptanı kadro dışı, recep ilk 11 de değil. Sonra bir bakıyoruz saçma sapan bir kupa maçında sol bek değişik haraketler yapıyor. Bir bakıyoruz takımın en yetenekli isimlerinden Recep kadro dışı ki Ankaragücü maçında ekmek şu gibi aradık Recebi. 
  Oynattığın top ne kadar iyi olursa olsun oyuncu grubuna sahip olmak zorundasın. Diyadin hocanın sıkıntısi da bu gibi gözüküyor. 

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - kerasus - 28-11-2017

böyle futbol oynatıp birde hatasız bir hoca olsa zaten giresuna getiremezdin diyadini. futbol fukarası bir ülkede dandirik bir ligde hocalık yapıyor sonuçta, ama siz bu şartlarda hatasız dört dörtlük bir hoca istiyorsunuz. böyle bir hoca bu ülkede yok malesef. yani hem kadroyu mükemmel kullanacak hem çok iyi top oynatacak, hem oyuna müdehalesi çok yerinde olacak falan. bu özelliklerden bazılarından feragat etmek zorundayız malesef. ben asla hocanın hatasız olduğunu iddia etmiyorum, ama şahsen benim öncelikli tercihim genel anlamda oynattığı futbol. geçen seneki eskişehirden örnek vereyim. alpay o takımda oyuncu değişikliklerini falan çok yerinde yapsa ne yazar? takım oynamadıktan sonra kimi koyarsan koy bişeye yaramaz. ayrıca erzurum ve altınordu maçlarında ilk yarı ile 2. yarı arasında büyük fark olmasıda hoca için çok önemli özelliktir.