Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Menemenspor - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Menemenspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=977)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Menemenspor - Giresunspor - turkuaz_0628 - 31-01-2021

Bursa yenildiği iyi oldu kusura bakmasınlar gerçeklerle yüzleştiler, öyle ilk 6 ya girecek kadrosu yok biraz şişirme gazla iyi gitti, devre arası ali, burak vs. gitmediyse hayırlarına değil piyasaları daha da artacak herkes kendine oynuyor, çoktan ön protokol yapılmıştır bi çoğu ile, samsun - ümraniye maçı tekrarlansa bile 2 takımda birbirine cephe aldı çok farklı maç olur, kaldı ki ümraniye aldığı karar ile salaklık yaptığına doymasın samsun fair play ın kralını maç tekrarı isteyerek yaptı....
Altay maçına beraberlik diyorum istanbul yatacak güce sahip .... Hem HEPSİNİN mk kendi payına sağda solda alayı Giresun götüremez, yok takviye yapmadı, yok kalibresi yok, neymiş efendim lig uzunmuş transfer yapanlara gücü yetmezmiş !! Yallahhhhh

RE: Menemenspor - Giresunspor - 123456 - 01-02-2021

Diğer takımlara hiç bakmayın arkadaşlar. Biz kazandıkça farkı açacağız zaten. Biz hepsine çatır çatır top oynadık.

Samsun maçı oyun olarak iki taraf iyi değildi ama biz gibi penaltı vardı. İstanbul'dan 10 kişi deplasmanda puanı aldık. Altay deplasmanı en efektif adamların olmadığı maçta galibiyeti kaçırdık.

Bursa bizim gibi mücadele takımı ancak bize göre tecrubesiz oldukları için daha kırılganlar. Her ne kadar bizden sonra Bursa gelmesini istesem de yenildikleri iyi oldu. Hava ile gelmeleri daha olumsuz olurdu bizim için.

RE: Menemenspor - Giresunspor - celebi980 - 01-02-2021

Bursaspor geride alan bırakan bir takım zayıf yanları defans, orta alan ve ileri uç bakımından iyi takım bizim de Serginho arkaya koşularda Bursa takımını zorlayabilir ancak Nalepa olmadığı için o topları kim atacak bilmiyorum

RE: Menemenspor - Giresunspor - kral1234 - 01-02-2021

(01-02-2021, 02:42)celebi980 Wrote: Bursaspor geride alan bırakan bir takım zayıf yanları defans, orta alan ve ileri uç bakımından iyi takım bizim de Serginho arkaya koşularda Bursa takımını zorlayabilir ancak Nalepa olmadığı için o topları kim atacak bilmiyorum

Hayrullah, hüsamBig Grin

RE: Menemenspor - Giresunspor - gorelelibey - 01-02-2021

BU PUAN DURUMU ILE DÜSME HATTINDAN TAM OLARAK UZAKLASTIK DEGILMI GIRESUNSPOR ASIK LARI

RE: Menemenspor - Giresunspor - gorelelibey - 01-02-2021

DEVLET IN VE MILLETIN PARALARI ILE HAVA ATAN SU BELEDIYE TAKIMLARI MAMALARI KESILINCE BELEDIYE NIN PARA MUSLUKLARI KESILINCE DÜSTÜKLERI DURUMLARI GÖRÜNCE COK ZEVK ALIYORUM

RE: Menemenspor - Giresunspor - chotanax - 01-02-2021

(01-02-2021, 08:21)gorelelibey Wrote: BU PUAN DURUMU ILE DÜSME HATTINDAN TAM OLARAK UZAKLASTIK DEGILMI GIRESUNSPOR ASIK LARI

Çok uzaklaştık dayı. Mucize olmazsa düşmeyiz. Öpüyorum ellerinden.

RE: Menemenspor - Giresunspor - Okan - 01-02-2021

Birsey soracagim: TFF 1.lig tarihinde galibiyet seri rekoru kimde?

RE: Menemenspor - Giresunspor - Shabry28 - 01-02-2021

(01-02-2021, 14:08)Okan Wrote: Birsey soracagim: TFF 1.lig tarihinde galibiyet seri rekoru kimde?

2008-2009 sezonunda 11 maçla Vestel Manisaspordu galiba Okan abey

RE: Menemenspor - Giresunspor - chotanax - 01-02-2021

Ali Akman Almanya'ya transfer olmuş.