![]() |
Menemenspor - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Menemenspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=977) |
RE: Menemenspor - Giresunspor - heyulaanil28 - 01-02-2021 (01-02-2021, 15:07)chotanax Wrote: Ali Akman Almanya'ya transfer olmuş. Sezon sonu için bedavaya gitmiş Bursa taraftarı kadro dışı bırakın kampanyası başlatmış yaparlar mı yaparlar Bursa camiası enteresan camia otobüs basmalar falan olmuştu. RE: Menemenspor - Giresunspor - Okan - 01-02-2021 (01-02-2021, 14:12)Shabry28 Wrote:(01-02-2021, 14:08)Okan Wrote: Birsey soracagim: TFF 1.lig tarihinde galibiyet seri rekoru kimde? Oyle birsey bulamadim o sezon en fazla pespese 4 galibiyeti var swat28 kardes RE: Menemenspor - Giresunspor - yirmisekiz - 01-02-2021 (01-02-2021, 17:09)Okan Wrote:(01-02-2021, 14:12)Shabry28 Wrote:(01-02-2021, 14:08)Okan Wrote: Birsey soracagim: TFF 1.lig tarihinde galibiyet seri rekoru kimde? Karabük'tedir o rekor. Düzenleme: Şimdi baktım, Karabük 2009-2010 sezonunda 24 hafta yenilmemiş. 19 galibiyet, 5 beraberlik. Ama galibiyet serisi 6 maç RE: Menemenspor - Giresunspor - genc28 - 01-02-2021 İstanbul attı altaya RE: Menemenspor - Giresunspor - genc28 - 01-02-2021 İstanbul 2 yi buldu maç böyle biterse altayin ilk 2 şansı biter. Yarış 4 takım arasında geçer. RE: Menemenspor - Giresunspor - heyulaanil28 - 01-02-2021 Samsun maçına kadar iyi gitmeliyiz mümkün oldukça sonrası çorap söküğü gibi gelecek. RE: Menemenspor - Giresunspor - cotanak88 - 01-02-2021 Devre arası transfer yapamadık diye karalar bağlayanlar izliyoruz takımları doğru düzgün katkı sağlayan yok, iyiki tahtayı açamamışız takımın ahengi bozulurdu İstanbuldan başka bizi zorlayacak takım göremiyorum oyun tarzını bizimkine çok benzetiyorum RE: Menemenspor - Giresunspor - mcagatayy - 01-02-2021 Forumlarda ve ulusal medyada bizi küçümsemeler var. Transfer yapamamışız kadromuz darmış vs. Menemen maçında bile önemli iki eksiğimiz varken oyuna girenler Uzodimma, Traore, Milinkovic gibi oyuncular. Daha kadroya giremeyen Madinda var. Kadromuz dar olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bir de bizi küçümsemeye devam etsinler. Onlar konuşur biz şampiyon olur gideriz. Bu arada takım ve futbol olarak şu an en iyi olan iki takım hakkıyla ilk ikide. Birde o takımlara çalınan kolay penaltılar. Rakiplerine es geçilen penaltılar.Verilmeyen kırmızı kartlar. Bize sene başından beri 1 penaltı çalındı.Bize bir sürü kırmızı kart çıktı sene başından beri.Bunlara rağmen lideriz. İnşallah mücadelemiz eksilmez ve kendilerini üstün gören takımlara karşı Şampiyon oluruz.Çünkü Allah var cidden çok hakediyoruz. RE: Menemenspor - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 01-02-2021 (01-02-2021, 21:00)mcagatayy Wrote: Forumlarda ve ulusal medyada bizi küçümsemeler var. Transfer yapamamışız kadromuz darmış vs. Menemen maçında bile önemli iki eksiğimiz varken oyuna girenler Uzodimma, Traore, Milinkovic gibi oyuncular. Daha kadroya giremeyen Madinda var. Kadromuz dar olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bir de bizi küçümsemeye devam etsinler. Onlar konuşur biz şampiyon olur gideriz. Bu arada takım ve futbol olarak şu an en iyi olan iki takım hakkıyla ilk ikide. Birde o takımlara çalınan kolay penaltılar. Rakiplerine es geçilen penaltılar.Verilmeyen kırmızı kartlar. Bize sene başından beri 1 penaltı çalındı.Bize bir sürü kırmızı kart çıktı sene başından beri.Bunlara rağmen lideriz. İnşallah mücadelemiz eksilmez ve kendilerini üstün gören takımlara karşı Şampiyon oluruz.Çünkü Allah var cidden çok hakediyoruz. Kesinlikle öyle. Aslında bunlara hiç cevap vermemek lazım, bırakın ciddiye almasınlar. Tehdit olarak görmeye başladıkları an sıkıntı çıkmaya başlar. Aleyhimize oynanan oyunlar, çalınan düdükleri izleriz... RE: Menemenspor - Giresunspor - sy200028 - 01-02-2021 (01-02-2021, 20:53)cotanak88 Wrote: Devre arası transfer yapamadık diye karalar bağlayanlar izliyoruz takımları doğru düzgün katkı sağlayan yok, iyiki tahtayı açamamışız takımın ahengi bozulurdu İstanbuldan başka bizi zorlayacak takım göremiyorum oyun tarzını bizimkine çok benzetiyorum Aynen öyle takımlar dengelerini tamamen bozdular. Biz sezon başında takım oturup, futbolcular birbirini tanıyana kadar 10 hafta geçti. Transfer yapan takımların oturması birbirine uyum sağlaması yedi sekiz haftayı alacaktır. Bizim bu zaman zarfında mümkün olduğu kadar az puan kaybederek yolumuza devam etmeliyiz. Önümüzdeki dört maçlık süreçte Bursa ve Bolu maçları çok kritik bursa bir hava yakaladı gerçi bu hafta mağlup oldular ama bizim maça ayrı bir konsantre ile çıkacaklardır. Bolu bana göre çok iyi transferler yaptılar uyum sorunu ysşacaklardır. Bu süreçte erken oynamamız avantaj olacak. İnşallah bu iki maçı kayıpsız geçersek büyük yol katetmiş olacağız. |