Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=760)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - kerasus - 26-08-2017

(25-08-2017, 19:10)cotanak88 Wrote: Transfer maçtan sonraya kalabilirmiş üst lig takımları kadrolarına son şekli önümüzdeki hafta vericekmiş, bu sözler bana yabancı gelmedi sanki Big Grin 
Bu arada maça 970 kontenjan açılınca itiraz eden istanbullu hemşerilerimiz an itibariyle sadece 250 bilet satın alabilmiş,galiba bizim taraftarlığımız sadece sanal alemde. Yeni çıkan Erzurum bile Rize deplasmanında an itibariyle 410 bilet satın almış.
Senede 1 gün 29 tl veremeyip bilet fiyatları veya başka mazeretler bildirip yorum yapanları gerçekten anlamakta zorlanıyorum,o zaman biz her iç saha maçına gelmemizin yanında,giresundaki fener maçına 50 lira vererek delilik etmişiz varsın biz deli olalım giresunspor kazansın gelende sağolsun gelmeyende..

Dün olması lazım, facede ekran görüntüsünü koymuşlardı kalan biletlerin. Henüz baya bi boşluk olduğu doğru ama yine nerden baksan yarısı doludur. Hatta yarıdan az bişey fazlası bile olabilir. Ki bu dün benim gördüğüm, ekran görüntüsü hangi vakit alınmış onuda bilmem. maça kadar her türlü dolar orası, ki yetmeyebilir bence. 

Gerçi benim için çokta önemi yok kaç kişi olacağımızın. Destek manasında istanbulda sahaya etki edebildiğimiz maç tek tük olmuştur. Malesef istanbulda tribün yapamıyoruz. Çünkü çok fazla karışım oluyor. Sorsan Giresunsporun hangi ligde olduğunu, izlediği maçın kaçıncı lig maçı olduğunu bile bilmeyecek tipler vardır. Sırf sağda solda Giresun maçı olduğunu duymuş ve gelmiş işte. Haliyle böyle bir ortamda takımı ateşleyecek bir atmosfer oluşturmak imkansız hale geliyor. O nedenle yok tribünü doldurmuşuz, yok 600-700 kişi ancak olabilmişiz, çokta farketmiyor bence. Ama tahminim çok rahatlıkla dolacağı yönünde.

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 26-08-2017

beyler birde bizim kulüpte gereğinden fazla grup var. Bu da koordine olmayı ve tek ses olmayı engelliyor. Hala anlamış değilim ne gibi bir çıkar ilişkileri var da tek ses , tek grup olamıyoruz.

Hadi 1 olmasın en azından 2 grup olsun o da yok Smile

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - bulancak28 - 27-08-2017

Aslında bunu söylemek için biraz erken ama ben bu maça sezonun ilk kırılma maçı olarak bakıyorum.
Takımın malum bir deplasman ve özellikle de İstanbul uğursuzluğu var. İstanbulspor gibi takımlar pis takımlardır. Takım halinde ve rakibi oynatmamaya yönelik oynarlar. Bunu geçen hafta da iyi başardılar.
Bizim takımın hedefini deplasman puanları belirleyecek. İç sahada zaten belli bir standardımız var, onun altına pek düşmedik 2 senedir. Ama deplasmanda genellikle yetersizdik.
Öte yandan, Rize 3'te 3 yaptı. Potansiyel iki rakibimiz Adana ve Ümraniye birbirleriyle oynuyor. Altınordu, Samsun, Erzurum yenildi. Buradan alınacak bir 3 puanla farkı inceden açıp, geçen seneki Malatya & Sivas gibi direk kafaya oynamaya başlayabiliriz. Bu da takımda elbette pozitif bir etki yapacaktır.
Onun için bu maçtan alınacak bir galibiyetin çok çok değerli olacağı düşüncesindeyim.

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - Slck28 - 27-08-2017

İstanbulspor topla oynama yüzdesi düşük olan fakat topu ayağında tuttuğu zaman etkili olan bir takım. Adana ve boluyla kıyaslama yaparsak bu takımlar gibi rastgele oynayan  bir takım değil bu bakımdan akıllı oynamamız gereken bir maç olacak. Takımın dikkat etmesi gereken en önemli nokta kontra ataklar olacak çünkü bu takımın topu ayağımda tutayım hakimiyet bizde olsun gibi bir anlayışı yok o yuzden biz atak yaparken kaybedilen toplarda dikkatli olmalıyız.  Ben açıkçası  yenilecegimizi düşünmüyorum ve  metin hocaya güveniyorum oyunu iyi okuyan bir hoca mutlaka maçı kazandıracak hamlelerde bulunacaktır.

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - ArmanınPeşinde - 27-08-2017

2-2 berabere kalacağız gibi bir his var içimde. İlk önce 1-0 öne geçip bastıracağız, adamlar kontra ataktan 2 tane atacak, biz de son dakikalarda bir tane atacağız gibi. Hayırlısı. Big Grin

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 27-08-2017

3-0 alır geliriz...eskisehir maçı şölene döner...

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - Grsss28 - 27-08-2017

11 belli oldu..

Anıl-Caner-Onur-Özgür-Hüsam-Korkishko-Dodo-Panos-Dialiba-Recep-Dale

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 27-08-2017

(27-08-2017, 17:20)Grsss28 Wrote: 11 belli oldu..

Anıl-Caner-Onur-Özgür-Hüsam-Korkishko-Dodo-Panos-Dialiba-Recep-Dale

bu hüsam orduda bile canberk forma vermedi burda da vermez Big Grin

benim için lig yeni başlıyor ilk 2 haftadaki takımlar düşmeye aday takımlar bence bu maçla birlikte nereye oynayacağımız belli olacak kasımpaşa stadı uğuruyla vurduğun gol olsun Giresun'um...

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - sokakbaşımeyhane - 27-08-2017

Biletler son 10 tane kaldı hadi çotanagim al gel

RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz - Grsss28 - 27-08-2017

Biletler tükendi formdayız ve İstanbul deplasmanı böyle takımlar bize hep çelme takmıştır ama bugün bu şansslızlığımızı yenip bu maçı kazanırız inşallah. Başarılar Çotanak..