![]() |
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü (/showthread.php?tid=795) |
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - GenCotanak - 20-11-2017 Bu hafta biz hariç tüm rakiplerimiz puan kaybedecekler. Haftayı lider olarak bitiricez. Buraya da yazıyorum. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 20-11-2017 (20-11-2017, 19:29)maicon_28 Wrote: recep'in kadro dışı kalmasıyla birlikte birkaç haftaya metin diyadin'in gönderileceği %99 oldu. neden böyle oldu peki ? gönderilmesi falan düşünülmesi yani. recep için metin hoca gönderilebilir mi ? RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - bulancak28 - 20-11-2017 Recep'i Diyadin'i çeker Bozbağ konuşur. Ankaragücü maçı öncesi böyle bir şey yaşanmamalı. Sorun nedir bilmiyoruz ama Recep bu takımı geçen sene sırtlamış bir adam, Hoca da son yıllarda takımın gördüğü en ideal hoca. Recep'i severim, ama eğer sorun oynamaması ise sabretmesi ve çalışması lazım yani bu adam takıntılı bir adam değil, o potansiyeli görürse tekrardan koyar bence Recep'i. Hocayı da göndersek kimi koyacağız abi yerine?Şampiyonluğa gidiyoruz diyoruz, en kritik maçlarımızdan birine çıkacağız diyoruz çıkan olaylara bak. İnşallah en yakın zamanda çözülür. Bu arada, Altınordu maçında desteğe gelen, maç sonunda da Bozbağ'ı hastanede yalnız bırakmayan, adam gibi adam Cihan Can. Helal olsun sana. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - maicon_28 - 20-11-2017 (20-11-2017, 21:05)Semih Karahan Wrote:(20-11-2017, 19:29)maicon_28 Wrote: recep'in kadro dışı kalmasıyla birlikte birkaç haftaya metin diyadin'in gönderileceği %99 oldu. bence gönderilir. Recep takımın önde gelen, bir nebze bayrak isimlerinden diyebiliriz. İleri ki haftalarda oluşacak düelloda ve olası kötü sonuçlarında eklenmesiyle yönetim ve takımın çoğu recep'in yanında yer alır. Metin diyadin gönderilir.. Bana göre genelde kurallar böyle işler futbol camiasında. Olayın ufak bir disiplinsizlik olduğunu düşünmüyorum. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 20-11-2017 (20-11-2017, 21:34)maicon_28 Wrote:(20-11-2017, 21:05)Semih Karahan Wrote:(20-11-2017, 19:29)maicon_28 Wrote: recep'in kadro dışı kalmasıyla birlikte birkaç haftaya metin diyadin'in gönderileceği %99 oldu. takımda bu sene var bişeyler. ilk basta caner sonra bu olay . bilmiyorum neler dönüyor. normalde sorun para olurdu o olurdu bu olurdu ama para dan yana sıkıntı yok. ee sorun ne öyleyse RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - turkuaz_0628 - 20-11-2017 Recebin kadro dışı kalması ankara gücü maçı öncesi gereksiz olmuş yalnız geçende böyle bir olayda caner hocaya neden recep oynamıyor kesiyorsun diye sorunca bayabi sıkıntı olmuş takımın iç dengesi bozulmasa bari, recep fatih atiğe göre daha iyi ama forma şansı bulamadı. Ankara gücüne gelince 2 önemli eksiği var bunun yanı sıra umut nayir ve putsila takımı sırtlayan 2 isim, kenanıda unutmamak lazım, kaleci çok tecrübesiz altay oynarsa bol bol uzaktan şut çekmek lazım, hakkımızda hayırlısı... 865 kişilik yer verildi bugün tamamen doldu Giresuna gelmiş geçmiş çok değişik bir deplasman karesi geliyor tüm tribünler organizsyon yaptı, iç sahada kumyalı karşılık verecektir, lakin tüm stad dolu olmalıki stada hakim olmak lazım. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - turkuaz_0628 - 20-11-2017 Bu arada enterasan işler oluyor kale arkasından tff kartları ile bilet alınmaya başlandı, bakmadım ama 100 civarı alındığı söylendi ne derece doğru bilmiyorum, orda bi önlem almak lazım deplasmana gelen sayı biraz az tutulabilirdi, 500 civarı iyiydi aslında tribünleri kontrol altına almak önemli böylesi maçlarda. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - halil28 - 20-11-2017 (20-11-2017, 23:44)turkuaz_0628 Wrote: Bu arada enterasan işler oluyor kale arkasından tff kartları ile bilet alınmaya başlandı, bakmadım ama 100 civarı alındığı söylendi ne derece doğru bilmiyorum, orda bi önlem almak lazım deplasmana gelen sayı biraz az tutulabilirdi, 500 civarı iyiydi aslında tribünleri kontrol altına almak önemli böylesi maçlarda. bunu söylediğin iyi oldu maçı ben ve arkadaşlarım maratonda izleyecektik. orası zaten dolacak. bizde kale arkasını sahipsiz bırakmayız ![]() RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - turkuaz_0628 - 21-11-2017 Yanlış anlaşılmasın alan taraf ankara gücü seyircisi. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 21-11-2017 (21-11-2017, 00:18)turkuaz_0628 Wrote: Yanlış anlaşılmasın alan taraf ankara gücü seyircisi. açıkca ortada zaten. benimde aklıma gelmişti. bir sürü tff logolu adamlar. aralarında organize olarak bunu halledebilirler. yalnız truva olmasın ya . harbi madara oluruz :/ |