Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor (/showthread.php?tid=846)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - ultras - 05-11-2018

Akyüz süper ligde piyasa kovalayabilecekken bizi tercih etti kendisini birinci forvet olarak görmemizi bekledi. 2 maç yedek başlayınca kendisini vermedi takıma keyfine göre oynadı golünü attı sonraki maç formayı aldığında sallamadı. Şimdi Denizli'de takımın vazgeçilmezi olduğunu biliyor kendisine kaptanlık da verdiler istediği ortamı ve gazı aldığı için oynuyor golünü atıyor.

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - kral1234 - 05-11-2018

Osmanlı çıktığı sene 4 tane mi ne atmıştı. Bizi eze eze yenmişlerdi. Ona benzer bi maç bekliyorum.

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 05-11-2018

Ben kazanacagimizi dusunuyorum

orta saha ve kanatlar kontraya elverişli ama savunmamız güven vermiyor oyuncuların hepsi allaha emanet şans yanımızda olursa puanla döneriz.

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 05-11-2018

Deplasman tribunune bakiyorum 15 tane bilet satilmis...Ankara gibi yerde yazik...Yonetim biraz bunuda sorgulamali..2.ligdeyken kirikkaleye kirsehire 300 kisi gidiliyordu..hic unutmam iddiasiz hacettepe macinda bile 500 kisi vardi..yonetim insanlari nasil sogutmus bariz ortada

(05-11-2018, 18:21)sokakbaşımeyhane Wrote: Deplasman tribunune bakiyorum 15 tane bilet satilmis...Ankara gibi yerde yazik...Yonetim biraz bunuda sorgulamali..2.ligdeyken kirikkaleye kirsehire 300 kisi gidiliyordu..hic unutmam iddiasiz hacettepe macinda bile 500 kisi vardi..yonetim insanlari nasil sogutmus bariz ortada

Pazartesi 19.00 maçı
2 sayfa önce Ankara'da yaşayan kişi stada ulaşımın zorluğundan da bahsetmiş.
He bi de passolig sonrası anadolu kulüplerinin taraftar sayılarında ciddi bi azalma oldu 4-5 senedir takımların oynadığı ortalamalar belli. 
2.ligde gittiğin Kırıkkale Kırşehir deplasmanları oynandığında futbol endüstriyelleşmemişti canlı yayına göre maç günü saati ayarlanmıyordu. Taraftar banka müşterisi olmadan stada giriyordu. Sahada futbolcular birbirini dövüp rahatça evine giderken sen staddan küfür ettin diye 6222 adlı yasadan ceza yemiyordun 1 yıl stada giriş cezası almıyordun. 
İnsanları hazıra alıştıran bi kulüpleri taraftardan uzaklaştıran para odaklı bi yayıncı kuruluşa pastanın büyüğü kulüplere de kalanının dağıtıldığı bi sisteme girildi. Bu nedenleri görmezden gelip de şu maçta 15 kişi gitmiş izlemeye vay yönetim bizi ne hale soktun demek eleştiri değil çamur atmaktır ayıptır.

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - kerasus - 05-11-2018

(05-11-2018, 18:53)ultras Wrote:
(05-11-2018, 18:21)sokakbaşımeyhane Wrote: Deplasman tribunune bakiyorum 15 tane bilet satilmis...Ankara gibi yerde yazik...Yonetim biraz bunuda sorgulamali..2.ligdeyken kirikkaleye kirsehire 300 kisi gidiliyordu..hic unutmam iddiasiz hacettepe macinda bile 500 kisi vardi..yonetim insanlari nasil sogutmus bariz ortada

Pazartesi 19.00 maçı
2 sayfa önce Ankara'da yaşayan kişi stada ulaşımın zorluğundan da bahsetmiş.
He bi de passolig sonrası anadolu kulüplerinin taraftar sayılarında ciddi bi azalma oldu 4-5 senedir takımların oynadığı ortalamalar belli. 
2.ligde gittiğin Kırıkkale Kırşehir deplasmanları oynandığında futbol endüstriyelleşmemişti canlı yayına göre maç günü saati ayarlanmıyordu. Taraftar banka müşterisi olmadan stada giriyordu. Sahada futbolcular birbirini dövüp rahatça evine giderken sen staddan küfür ettin diye 6222 adlı yasadan ceza yemiyordun 1 yıl stada giriş cezası almıyordun. 
İnsanları hazıra alıştıran bi kulüpleri taraftardan uzaklaştıran para odaklı bi yayıncı kuruluşa pastanın büyüğü kulüplere de kalanının dağıtıldığı bi sisteme girildi. Bu nedenleri görmezden gelip de şu maçta 15 kişi gitmiş izlemeye vay yönetim bizi ne hale soktun demek eleştiri değil çamur atmaktır ayıptır.

tüm bu şartlarda bile giresunspor ankara deplasmanında 100 ün altına kesinlikle inmezdi o eski giresunspor olsa. yani tamam saydıklarında yüzde bin haklısın. ama sanki ulaşabileceğimiz maksimum seyirci sayısı buymuş gibi yazmışsın yönetimi aradan sıyırarak.

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - chotanax - 05-11-2018

Hakeme bahane bulunacak pek bir durum yok ama sarı kartı evde unutmuş gibi.

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 05-11-2018

(05-11-2018, 19:26)chotanax Wrote: Hakeme bahane bulunacak pek bir durum yok ama sarı kartı evde unutmuş gibi.

Ben de tam onu yazacaktım. Çok kötü maç yönetiyor şu dakikaya kadar.

RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor - Semih Karahan - 05-11-2018

ilk yarı iş dönüşü bi ara baktım telefondan da hakem cidden kötüydü hala da devam ediyormuş