![]() |
27.Hafta | Balıkesirspor Baltok 1 - 1 Giresunspor'umuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok 1 - 1 Giresunspor'umuz (/showthread.php?tid=870) |
RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - yirmisekiz - 03-04-2019 Kemal Kilic nasil bir korkaksin sen? RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - cotanak88 - 03-04-2019 Elim ayağım boşaldı resmen rakip 10 kişi 6 dk uzatma vermiş hakem hoca tutuyor ileri uçtaki adamı çıkarıyor kemal kılıçın verdiği bu kaçıncı maç oldu balıkesirde gole yakın olan 1 kişi var oda belleck onu 6 dk bu adamı tutacaksın çok mu zor ya bu takım bir an önce düşsün resmen insanların psikolojisiyle oynuyorlar. RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - kesap28 - 03-04-2019 Hoca gıtsın değiliklik olur bunlar cümleten mal ya golü attık adamlar bes altı defa korner attı on kısı sebep degısık ıbneler ya bitse şu lıg kazasız belasız kalsaydık tesadüf falan RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - kesap28 - 03-04-2019 Bide ön libero alıon kimi tutuyo kımı tutmalı bu hocada gıtsın takım kendı kendını yönetsin RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - sokakbaşımeyhane - 03-04-2019 Berkan landel ıkiside otoban...yeter artik ya sağ taraf felc oldu Berkan 3.lig topcusu Landel okafor dahil en kötü yabancı RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - maicon_28 - 03-04-2019 Yalnız takım o kadar bitik ki, karaktersiz ki Vukovic geliyor dalga geçiyor çok az hamle yapan Aykut hariç herkes izliyor Normal bir takımda Ana avrat boyamaları lazımdı RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - kerasus - 03-04-2019 vay anasını 88 de öne geçip 10 kişilik takıma karşı bi 5 dk dayanamadık öylemi? bizim mahalleden rastgele elemanları koysan kalenin önüne yığılır bi şekilde zaman geçirirlerdi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - maicon_28 - 03-04-2019 (03-04-2019, 20:11)kerasus Wrote: vay anasını 88 de öne geçip 10 kişilik takıma karşı bi 5 dk dayanamadık öylemi? bizim mahalleden rastgele elemanları koysan kalenin önüne yığılır bi şekilde zaman geçirirlerdi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" mahallenin adamlarından biri en azından forvette durup balkeste 2 kişiyi defansta tutardı. Biz Kemal Kılıç sayesinde topyekün savunma yaptığımız için golü yedik. İstersen halı saha takımı olsun karşında, ölümüne defans yaparsan %95 golü yersin Kalpar döneminden beri söylüyorum. Mayıs ayında dramatik bir şekilde küme düşeceğiz. İçime böyle kötü şeyler doğuyor ve maalesef tutuyor da. Aynı şeyi Ygbs içinde söylüyordum, Kandemir geldi kesin küme düştük demiştim. Sonra bir ara puan durumunda rahatlamıştık, ben kimse sevinmesin dramatik bir şekilde küme düşersek şaşırmam demiştim maalesef öyle oldu ![]() Umarım bu sefer yanılırım Ama dediğim gibi radikal bir kararla Metin Hocayı getirmezsek işimiz zor RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - kesap28 - 03-04-2019 Hocasızda kalırız yönetim akıllı olsun bu adamın takıma artısı yok para vermeyede gerek yok göndetelim gitsin RE: 27.Hafta | Balıkesirspor Baltok - Giresunspor'umuz - kesap28 - 03-04-2019 Bence ıkı galıbıyet bıze yeter karabuk ve cok zor ama bı tane sıkıştırırsak orda olsa kalırız gıbıme gelio |