Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor (/showthread.php?tid=948)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - genc28 - 20-09-2020

İnşallah balde iyi çikar yoksa çok zor gol atarız erenden forvet olmaz

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - maicon_28 - 20-09-2020

Elbette kötü takımlar gördük daha önce
Transferin yetişmemesi, sakatlıkların fazla olması, sezon sonu yabancıların gitmesiyle eksik kadroyla çıktığımız maçları saymazsak

Giresunspor tarihinde gördüğüm en kötü takım.

*İyiler: Diarra
*Eh işteler: Caner Hüseyin, Nalepa
*Etkisizler, nötrler: Sadi, Mehmet Taş
*Berbat Ötesi olanlar: Hüsamettin, Hayrullah, Himmet, Eren Tozlu, Helder

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - Cotanakes28 - 20-09-2020

Geçen hafataki gençler bu menemeni yer bitirirdi

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - sy200028 - 20-09-2020

Himmetin biraz önceki atağından başka tehlikeli pozisyonumuz yok kaleci yere yatmadı menemenin bizden artısı sert ve mücadeleci olması

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - mcagatayy - 20-09-2020

Gençler daha iyi oynuyordu. Ayrıca spikerde çok kötü.

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - Yaglidereli - 20-09-2020

eyvah eyvah diyorum. gençler daha iyiydi. 21. yyda hüsamettinin oynadığı takımdan bir şey olmaz. yabancılara bakın elin zencisi adam yiyor.

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - semiko - 20-09-2020

uzun aradan sonra yazma gereği duydum . bu takım bu sezon böyle gider gibime geliyor. ancak bir umut var yinede . tolgahan ben zaten istememiştim kaldı ki güven vermiyor. hüsamı düz oynadığı için beğeniyordum ancak onun ikizi hayrullah geldi. hüsam gittiği gibi gelse iyidi adam gitti kötü olarak geldi keçiören neden yolladığı belli. sadi ile diarra götürür bu sezonu aman bişey olmasın. ön liberomuz maldonado gibi kornerden kaleciye dönüyor. yana pas yok hep geriye. helder midir nedir. mehmet taş iyi dedikte adam sonradan girmesi lazım yada sağ bek oynaması lazım orta sahada sırıtıyor. nalepanın uyum sorunu var alışır ve bu arada duran toplar artık bizim lehimize döner durur girer o top elbet. himmet geçen senede böyleydi ancak devamlılık sorunu var. pırpır kanatları severim ancak sezon böyle gitmeyeceği için sağ açığa ya caner hüseyin yada serginho ters ayak olarak geçebilmeli. eren bildiğimiz eren. malatyalılar klip yapmış ereni bir görsen üf dersin ama yok işte. ereni ben olsa kanatta serbest olarak değerlendiririm. balde kötü çıkarsa sıçtık. madinda ya ben aman aman bakmıyorum ondan da bişey çıkmaz. yedek kulübesine bi baktım hiç biri bir işe yaramaz. bu ilk 11 çakılı devam eder rotasyon sanmıyorum.

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - sy200028 - 20-09-2020

Menemen şu futbolla gözümüze barça gibi geldi halbuki klasik ptt 1.lig takımı ortasıra düşmeme arasında takılır bu sene

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - semiko - 20-09-2020

(20-09-2020, 19:46)mcagatayy Wrote: Gençler daha iyi oynuyordu. Ayrıca spikerde çok kötü.

hangisi Big Grin ben beinden izliyordum itici geliyordu sesi

RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - maicon_28 - 20-09-2020

(20-09-2020, 19:50)semiko Wrote: uzun aradan sonra yazma gereği duydum . bu takım bu sezon böyle gider gibime geliyor. ancak bir umut var yinede . tolgahan ben zaten istememiştim kaldı ki güven vermiyor. hüsamı düz oynadığı için beğeniyordum ancak onun ikizi hayrullah geldi. hüsam gittiği gibi gelse iyidi adam gitti kötü olarak geldi keçiören neden yolladığı belli. sadi ile diarra götürür bu sezonu aman bişey olmasın. ön liberomuz maldonado gibi kornerden kaleciye dönüyor. yana pas yok hep geriye. helder midir nedir. mehmet taş iyi dedikte adam sonradan girmesi lazım yada sağ bek oynaması lazım orta sahada sırıtıyor. nalepanın uyum sorunu var alışır ve bu arada duran toplar artık bizim lehimize döner durur girer o top elbet. himmet geçen senede böyleydi ancak devamlılık sorunu var. pırpır kanatları severim ancak sezon böyle gitmeyeceği için sağ açığa ya caner hüseyin yada serginho ters ayak olarak geçebilmeli. eren bildiğimiz eren. malatyalılar klip yapmış ereni bir görsen üf dersin ama yok işte. ereni ben olsa kanatta serbest olarak değerlendiririm. balde kötü çıkarsa sıçtık. madinda ya ben aman aman bakmıyorum ondan da bişey çıkmaz. yedek kulübesine bi baktım hiç biri bir işe yaramaz. bu ilk 11 çakılı devam eder rotasyon sanmıyorum.

Kankam Helder gördüğüm en kötü orta saha olabilir
Adam sadece yan pas, geri pas