![]() |
30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü (/showthread.php?tid=991) |
RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - Çotanax - 15-04-2021 Şu an sessizce ads maçını bekliyorum. O maç bitsin hele söylenecek çok söz var. RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - sy200028 - 16-04-2021 @GenCotanak kardeşim çarpık çurpuk maç başlığını bekliyoruz. Aynı kalitede olsun demirden puan veya puanları alalım maça bir gün kaldı. NOT: Latife yapıyorum hakkını helal et. İnşallah elin bir kez daha uğurlu gelir. RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - kesap28 - 16-04-2021 Son haftalarda düşme hattıyla oynamak çok zor can alıyolar resmen tavsiye etmiyorum ![]() ![]() RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - heyulaanil28 - 16-04-2021 Bakalım maçın hakemi kim olacak ulusal basında Adana Demirin ikinci olması lobi faaliyetlerine girilmiş hükümet kanalı A spor ve TRT Spor da Adana Demirin hakkı yenilmemeli şampiyonluk maçı falan başlamışlar biz kazanmayı bırak puan alsak şampiyonluk perdesi aralanıyor bu hafta sadece Adana Demir ile mücadele etmiyeceğiz anlaşılan bunca şeye rağmen ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum herşeye rağmen. RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - sy200028 - 16-04-2021 Defansif anlamda çok iyi oldukları söylenemez. Bireysel de iyi pas yapıp adam eksillten futbolcuları daha fazla presi çabuk delebiliyorlar. Gergin olması gereken onlar gereksiz kart tartışmaya girmeye gerek yok. İlk yarı gol yemezsek maç bize döner. Çıkalım adam gibi mücadele edelim. Çok geri yaslanmayalım çokda ilerde olmayalım. Yenilsekde ikili averajı unutmayalım. Bu ligde herkes herkesi yenebilir işi son haftalara bırakmayalım gereksiz strese gireriz bir veya üç puanı alıp keyfimize bakalım. RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - semiko - 16-04-2021 (16-04-2021, 12:04)heyulaanil28 Wrote: Bakalım maçın hakemi kim olacak ulusal basında Adana Demirin ikinci olması lobi faaliyetlerine girilmiş hükümet kanalı A spor ve TRT Spor da Adana Demirin hakkı yenilmemeli şampiyonluk maçı falan başlamışlar biz kazanmayı bırak puan alsak şampiyonluk perdesi aralanıyor bu hafta sadece Adana Demir ile mücadele etmiyeceğiz anlaşılan bunca şeye rağmen ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum herşeye rağmen. o yüzden verilen hakemin son 3 maçından 2 si adana demir maçı (yönettiği ) edit: hüsran itemimiz geldi. canikliye teşekkür edilmiş. tüm başarı şuan iç edildi. herkes siyasi şekilde başarıl geldiğini düşünecek. RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - bulancak28 - 16-04-2021 (16-04-2021, 13:03)semiko Wrote:(16-04-2021, 12:04)heyulaanil28 Wrote: Bakalım maçın hakemi kim olacak ulusal basında Adana Demirin ikinci olması lobi faaliyetlerine girilmiş hükümet kanalı A spor ve TRT Spor da Adana Demirin hakkı yenilmemeli şampiyonluk maçı falan başlamışlar biz kazanmayı bırak puan alsak şampiyonluk perdesi aralanıyor bu hafta sadece Adana Demir ile mücadele etmiyeceğiz anlaşılan bunca şeye rağmen ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum herşeye rağmen. Canikli'yle olan muhabbetler ama çok ortalıkta yani onun pek gizlenebilecek tarafı yok. Stadın kale arkasında bile adamın büyük boy posteri duruyor. Bugün Google'a Canikli yazınca Hakan Karaahmet ile fotoğrafları falan var. Daaaa yani Allah aşkına, Ads başkanının hali ortada. Samsun'un hali ortada. Bundan önce çıkan takımların belediyelerinden aldıkları yardımın haddi hesabı yok. Ya da Mehmet Sepil gibi para saçacak şahıslar olacak, başka türlü pek olmuyor maalesef bu ligde. Gerçi Eynesil'de olanlardan sonra midem bulanmıyor da değil, ne yalan söyleyeyim. RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - heyulaanil28 - 16-04-2021 Ekrem İmamoğlu olayından sonra haber uçtu ondan sonra seri bir şekilde sosyal medya hesabı belediye başkanı, bağcılar belediye başkanı, nurattin canikliye peş peşe teşekkür mesajları verilmeye başlandı ![]() ![]() RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - ArmanınPeşinde - 16-04-2021 Beyler yetkili kişiler yeni başlığı açsın sıkıştık burda ![]() RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - kerasus - 16-04-2021 2.ligden çıktığımız son haftaları hatırlıyorum da.. Gazozuna oynayan ligin orta sıra takımı Konya selçukspor bizim maçta resmen premier ligden kesitler sunmuştu. Biz zaten şiir gibi top oynuyorduk, haliyle 2 takımın maçı lig seviyesinin çok çok üzerinde bir maç olmuştu. Keza lider iken geriye düşüp hiçbir iddiası kalmayan Hatay, bize karşı sezonun topunu oynamıştı son haftalarda. Rahat rahat çıktık çıkıyoruz derken işimiz son hafta Malatya maçına kalmıştı. Ki Malatya onurlu davranıp kendi topunu oynadı ve PO maçları öncesi asları da dinlendirdi. (her takımın yaptığı ve yapması gerektiği gibi yani). Oysa onlara da çok büyük paralar gittiği bilinen birşey. Özetle... sakın Akhisar ve Tuzla maçlarına bırakmayalım işi. |