![]() |
|
24.Hafta | Giresunspor - Altay - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 24.Hafta | Giresunspor - Altay (/showthread.php?tid=983) |
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - mcagatayy - 28-02-2021 1-0 geri düştük.Nalepanın asistiyle 1-1'i bulduk. Hava bize geçti orta sahaya diri bir Erolcan alınsaydı kazanacağımız topla maçı alıcaktık.Bekledik bekledik. Oyun üstünlüğü rakibe geçti çünkü orta saha zayıf kaldı bizde birde kenarda Caner Hüseyin kötü olunca golü yedik. Golü yedikten sonra top yapacak adam lazım en iyi pas yapan adamımızı çıkardık maçı direk rakibe verdik. Maçın uzatma dakikalarında da atak yapmamız lazım oyuncu değişikliği yapıp maçı soğutup kendi ayağımıza sıktık. En sonunda yenilecektik herkes mutlu olabilir. Ama hocanın bariz hatası var olumlu yönde etki edemedi oyuna. İnşallah Serginho'nun sakatlığı ciddi değildir. Puan avantajımız var bu süreçten sonra inşallah sakin ve akıllı oynayıp mutlu sona ulaşırız. RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - semiko - 28-02-2021 Bu maç Ümraniye maçının hazırlığıydı. O maçta bu maç kadar zor geçecek. Orta alanı patates edip geçecekler ama biz çift forvet oynayacağız. RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - kral1234 - 28-02-2021 (28-02-2021, 18:41)kral1234 Wrote: Bu kadro bence yanlış. Orta sahada çift yönlü oyuncumuz yok. Eren yerine uzo veya erolcan olmalıydı. Umarım mac sonu yanılan ben olurum. Bizim gördüğümüzü hoca göremedi. Ya da gördü ama eren veya canerin sözleşmelerinde ilk 11 zorunluluğu var heralde ki oynatmak zorunda kalıyor onları. RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - 123456 - 28-02-2021 Hoca takımı iyi hazırlıyor, iyi kondisyon yüklemiş. Güzel takım oluşturdu. Gel gelelim oyun okuma yok. Okuyamıyor. Rakiplerim şampiyonluğa ortak olması zor. Haftaya Samsun galibiyeti daha iyi artık bizim için. RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - sy200028 - 28-02-2021 (28-02-2021, 21:01)kerasus Wrote: hani bazen heyecandan pozisyona bakamazsın falan ya. acaba bizim hakan hoca da maçları izemiyor mu diyorum artık. yoksa sabır taşı olsa çatlar mk 75 dk oyuncu değiştirmeden duramaz. Bu zamana kadar hep kedi mama yedi degiştirmedi bi türlü şansa bala galip geldik bu seferde öyle olacak sandık. Eskiden önde olurdukda hücumcu çıkarırdı. Bugün mağlupuz nalepa yı alıyor sahada yürüyen iki adam caner eren oyunda topu ileri götüremiyoruz şişirme topla hucum yapıyoruz golü yedikten sonra bir tane pozisyonumuz yok. Bugünkü mağlubiyetin tek sorumlusu Hoca Eren sevdası bizi süper ligden edecek padişah torunu RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - turkuaz_0628 - 28-02-2021 Şuan hala lideriz ve puan farkımız var arkadaşlar en azından şuna seviniriyorum bu mk galibyet serisi stresi bitti, haftaya ümraniye beraberlik bandırmayıda içerde yener yine samsuna başımız dik gideriz, umarım sergio ciddi sakatlık yaşamaz bacağı çekti gibi sanki.... RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - sy200028 - 28-02-2021 Ereni bu kadar seviyorsun madem hocam caneri yedek bırak padişah torununu sola çek böyle dene bakalım ne olacak RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - bulancak28 - 28-02-2021 "Forum ahalisi; Şimdi hep birlikte 10 saniye nefes alıp veriyoruz, güzel bir çay demliyoruz, balkonumuzda bi hava alıyoruz, hanıma çoluğa çocuğa sarılıp stresi atıyor ve geri geliyoruz, bu maçı unutuyoruz... "Demek isterdim. Hala diyorum gerçi tabi atalım stresi de anasını satayım Hakan Keleş hep bir dert olarak kalıyor arkadaş içimde ya. Göz göre göre verdi maçı. Takıma çok güveniyorum, bu maçla herhangi bir şey kaybettiğimizi de düşünmüyorum ama işte hoca hoca hocaaa... RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - semiko - 28-02-2021 (28-02-2021, 21:13)bulancak28 Wrote: "Forum ahalisi; Yok abi yok. Hanım diyor nalepa çok mu iyi hep sesini duyuyorum diye. Geldi yanıma üzülme canlısı haftaya yenersiniz diyor. Bilmiyor ki üzüntüm yenilgiye değil takıma RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - sy200028 - 28-02-2021 Futbolcular iki gün dinlensin adam akıllı Ümraniye maçına odaklanalım. Kıçımız fazla kalktıydı. Bir yerde seri bitecekti bu muhabbetler dönecekti önümüze bakacağız. Geride on final niteliğinde maç var. Karalar bağlamaya gerek yok. Hala avantaj bizde |