Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=979)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - genoa28 - 14-02-2021

şükürler olsun kazandık, bir ara hepimiz gitti filan demişizdir ama bir şekilde kazandık yine 

Bütün takımın yüreğine sağlık, özellikle savunmada nasıl savaştık bugün, olacak bu sene inşallah olacak

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - semiko - 14-02-2021

(14-02-2021, 15:56)ArmanınPeşinde Wrote:
(14-02-2021, 15:54)semiko Wrote:
(14-02-2021, 15:52)ArmanınPeşinde Wrote: Yalnız mantıken düşünürsek haftaya Samsun - İstanbul karşılaşmasında Samsun'un kazanması playoff hattıyla aramızdaki puanın 10 olması demek. Tabi Ankara maçından galibiyet alabilirsek.

E tamam da arkadan adanademir geliyor İstanbul zaten sonunu getiremez

Ben de tam tersine ADS'nin sonunu getirebileceğini sanmıyorum. Kulüpte tam bir kaos var.

Evet kaos var ama bir şekilde onlarda kazanıyor kaldı ki kadro kalitesi daha da fazla

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 14-02-2021

(14-02-2021, 16:02)semiko Wrote:
(14-02-2021, 15:56)ArmanınPeşinde Wrote:
(14-02-2021, 15:54)semiko Wrote:
(14-02-2021, 15:52)ArmanınPeşinde Wrote: Yalnız mantıken düşünürsek haftaya Samsun - İstanbul karşılaşmasında Samsun'un kazanması playoff hattıyla aramızdaki puanın 10 olması demek. Tabi Ankara maçından galibiyet alabilirsek.

E tamam da arkadan adanademir geliyor İstanbul zaten sonunu getiremez

Ben de tam tersine ADS'nin sonunu getirebileceğini sanmıyorum. Kulüpte tam bir kaos var.

Evet kaos var ama bir şekilde onlarda kazanıyor kaldı ki kadro kalitesi daha da fazla

Hayırlısı diyelim, berabere bitsin herkes sevinsin Big Grin

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - chotanax - 14-02-2021

(14-02-2021, 15:58)gorelelibey Wrote: BENDE HAFTAYA SAMSUN YENSIN ISTERIM CÜNKÜ BIZ ANKARAYI YENDIGIMIZ TAKDIRDE 3 SIRADAKI TAKIMLA ARAMIZDA 10 PUAN FARK OLACAK BIZE YETISMESI ICIN 3 ÜNCÜ TAKIMIN BIZIM 3 MAC YENILMEMIZ 3 ÜNCÜNÜN DE 3 MAC KAZANMASI LAZIM BIRAZ ZOR GÖZÜKÜYOR

Öpüyorum ellerinden dayı

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - maicon_28 - 14-02-2021

Birkaç kişi muhteşem oynadı ama özellikle Sergen ve Onurcan olağanüstüydü

Hatta en önde olan isim bence Sergen'di. Koy Liverpool'a oynasın o kadar iyiydi

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - Mandaklı - 14-02-2021

Bu maç Giresunspor'un Lig'in başından beri zorlanacağını tahmin ettiğimiz en önemli bir virajdı. Zira;
1. Bu maç, her iki transfer döneminde de çok fazla transfer yapan ve gerçekten kaliteli bir kadroya sahip Boluspor için olmak ya da olmamak maçıydı.
2. Giresunspor'da banko oynayan 3 futbolcu (Diarra, Nalepa ve Sadi) eksik olduğu için orta sahanın sigortası olan Mehmet Taş stoper oynamak zorundaydı.
3. Kazanmak bizi rakiplerimizden bir nebze olsun uzaklaştıracak (3. sırada ki takımla fark 7'ye çıktı) ve takımın üzerinde ki stres azalacaktı. Ayrıca bu farka daha zorlu maçlar oynayacağımız haftalarda çok ihtiyacımız olacaktır.
4. Bence bu maçın en sevindirici tarafı, Giresunspor'un artık bir takım olması ve böylesine eksik bir kadroyla bile böylesine zorlu bir maçtan galip ayrılabilmesiydi.
5. İnşallah herhangi bir maçta (Ankaraspor maçı dahil) rehavete kapılıp şok yaşamaz ve artık kadro olarak eksik kalmayız.
Allah(C.C) Süper Lig yolunda Giresunsporumuz'un yar ve yardımcısı olsun.

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - Çotanax - 14-02-2021

(14-02-2021, 16:09)maicon_28 Wrote: Birkaç kişi muhteşem oynadı ama özellikle Sergen ve Onurcan olağanüstüydü

Hatta en önde olan isim bence Sergen'di. Koy Liverpool'a oynasın  o kadar iyiydi

Liverpool da değil be kardeşim abartma o kadar. İyi miydi iyiydi ama ayaklarımız yere sağlam bassın.

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - bulancak28 - 14-02-2021

Vay arkadaş hala inanamıyorum ya Boluspor'u Bolu'da 2007 yılından sonra yendik ama ben hayatımda böyle maçı az izlemişimdir 1 saat geçti hala etkisinden çıkamadım. Ligin boyu kısalırken çok çok çok önemli bir galibiyet artık aşağıdaki takımlar reaksiyon vermeye başlayacaklar el mecbur. Balıkesir Menemen Bursa Bolu dörtlüsünden 12 puan inanılmaz bir başırı Menemen hariç hiçbiri kolay değildi bu takımlar Samsun'a Ads'ye İstanbul'a illa çelme takacaklar bir yerlerde.
Haftaya Nalepa Diarra dönüyor kendi evimizde Ankara ile oynuyoruz. Şu maçta inanılmaz bir efor sarfettik Sergio'yu gören oldu mu bilmiyorum adam çıkarken yorgunluğunu ben hissettim ama bence Ads maçıyla birlikte en önemli galibiyetimizdi bu sezonki. Olm Bolu'da kazandık lan hala inanamıyorum en son kazandığımızda ben daha lisedeydim şimdi çoluk çocuk takılıyoruz

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - chotanax - 14-02-2021

Kendine gelen varsa haftaya kim kiminle nerede, ligin kaçıncı haftası, nalepa diarra bitti mi ceza, yavaş yavaş anlatabilir mi?

RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 14-02-2021

(14-02-2021, 16:15)chotanax Wrote: Kendine gelen varsa haftaya kim kiminle nerede, ligin kaçıncı haftası, nalepa diarra bitti mi ceza, yavaş yavaş anlatabilir mi?

Valla ciddi mi sordun, öylesine mi yazdın bilmiyorum ama cevap vericem Big Grin

Nalepa ve Diarra dönüyor haftaya. Sadi de inşallah sağlığına kavuşacaktır. Haftaya biz Ankaraspor'u içerde ağırlayacağız, rakiplerimizin kritik maçları var. İstanbul-Samsun İstanbul'da, ADS-Altay Adana'da karşılaşacak. 

Şu önümüzdeki Ankara ve Adana maçları çok önemli. Kayıpsız geçmemiz lazım. Ulan kritik maçlar bitmiyor arkadaş Big Grin