RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - bulancak28 - 28-02-2021
(28-02-2021, 21:15)semiko Wrote: (28-02-2021, 21:13)bulancak28 Wrote: "Forum ahalisi;
Şimdi hep birlikte 10 saniye nefes alıp veriyoruz, güzel bir çay demliyoruz, balkonumuzda bi hava alıyoruz, hanıma çoluğa çocuğa sarılıp stresi atıyor ve geri geliyoruz, bu maçı unutuyoruz... "
Demek isterdim. Hala diyorum gerçi tabi atalım stresi de anasını satayım Hakan Keleş hep bir dert olarak kalıyor arkadaş içimde ya. Göz göre göre verdi maçı. Takıma çok güveniyorum, bu maçla herhangi bir şey kaybettiğimizi de düşünmüyorum ama işte hoca hoca hocaaa...
Yok abi yok. Hanım diyor nalepa çok mu iyi hep sesini duyuyorum diye. Geldi yanıma üzülme canlısı haftaya yenersiniz diyor. Bilmiyor ki üzüntüm yenilgiye değil takıma
Abi ben maçı hanımla izledim. Hani kendisinin futbol bilgisini şöyle özetleyebilirim, 2-3 hafta önceye kadar Sneijder'i Galatasarayda sanıyordu. Bak o derece alakası yok. Allah yukarıda şahidimdir, aynen dediği şey "99 numara hep top kaybediyor çıkarsa ya onu"...
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - sy200028 - 28-02-2021
Hakan Hocada artık şu eren ve Caner sevdasından vazgeçsin. Kime anlatıyoruz ki adamların haftaya ilk onbir deki yeri bu maçla dahada sağlamlaştı.
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - semiko - 28-02-2021
(28-02-2021, 21:19)bulancak28 Wrote: (28-02-2021, 21:15)semiko Wrote: (28-02-2021, 21:13)bulancak28 Wrote: "Forum ahalisi;
Şimdi hep birlikte 10 saniye nefes alıp veriyoruz, güzel bir çay demliyoruz, balkonumuzda bi hava alıyoruz, hanıma çoluğa çocuğa sarılıp stresi atıyor ve geri geliyoruz, bu maçı unutuyoruz... "
Demek isterdim. Hala diyorum gerçi tabi atalım stresi de anasını satayım Hakan Keleş hep bir dert olarak kalıyor arkadaş içimde ya. Göz göre göre verdi maçı. Takıma çok güveniyorum, bu maçla herhangi bir şey kaybettiğimizi de düşünmüyorum ama işte hoca hoca hocaaa...
Yok abi yok. Hanım diyor nalepa çok mu iyi hep sesini duyuyorum diye. Geldi yanıma üzülme canlısı haftaya yenersiniz diyor. Bilmiyor ki üzüntüm yenilgiye değil takıma
Abi ben maçı hanımla izledim. Hani kendisinin futbol bilgisini şöyle özetleyebilirim, 2-3 hafta önceye kadar Sneijder'i Galatasarayda sanıyordu. Bak o derece alakası yok. Allah yukarıda şahidimdir, aynen dediği şey "99 numara hep top kaybediyor çıkarsa ya onu"...
Giresunsporlu sayısı artıyor. 12 maç seri var bu maçı kazanırsak sana forma alacağım demiştim hanıma yalan olduk
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - yirmisekiz - 28-02-2021
4 maç alıyoruz bu iş bitiyor.
Not: Caner'i izlemek büyük ızdırap.
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - kerasus - 28-02-2021
ya şöyle bir düşünüyorumda;
1- tamamen şans eseri yenen 2 gol, futbol şansı tamamen rakipte.
2- hakem bazı pozisyonlarda iyice niyetini belli edercesine net şekilde rakip lehinde çalıştı.
3- hakan hocanın gerek kadro inadı gerekse oyunu okuyamaması
4- başta caner olmak üzere nalepanın bir türlü eski formunu bulamaması, erenin sahada dolaşması
5- altaya şansımız tutmaması, bu lige çıkalı içerde sadece 1 kez yenebilmişiz oda düştüğümüz sene.
bukadar olumsuzluk ile bir yerde patlamak an meselesiydi zaten. 1 hariç diğer maddeler tüm maçlarda mevcut aslında, altay değilde haftaya ümraniye yine şansımız tutmuyor.
(28-02-2021, 21:25)kerasus Wrote: ya şöyle bir düşünüyorumda;
1- tamamen şans eseri yenen 2 gol, futbol şansı tamamen rakipte.
2- hakem bazı pozisyonlarda iyice niyetini belli edercesine net şekilde rakip lehinde çalıştı.
3- hakan hocanın gerek kadro inadı gerekse oyunu okuyamaması
4- başta caner olmak üzere nalepanın bir türlü eski formunu bulamaması, erenin sahada dolaşması
5- altaya şansımız tutmaması, bu lige çıkalı içerde sadece 1 kez yenebilmişiz oda düştüğümüz sene.
bukadar olumsuzluk ile bir yerde patlamak an meselesiydi zaten. 1 hariç diğer maddeler tüm maçlarda mevcut aslında, altay değilde haftaya ümraniye yine şansımız tutmuyor.
Ya abi takipte şans fazla maçta bunu gördük. Ama önceki mesajlarda yazdım yine yazıyorum. Adamlar iki pas ile orta saha geçiyor. Prese taş gidiyor kademeye girilemiyor hava topu iniyor her yerde Altaylı. Bu kadar şey bir araya gelirse adamlar yüklenir golü bulur tabi.
RE: 24.Hafta | Giresunspor - Altay - ArmanınPeşinde - 28-02-2021
Eren bu maç özelinde iyiydi bence, ama Erol'un 11 yapması lazım. Eren çok büyük bir koz, müthiş katkılar sağlar bu takıma. Ama sonradan girmesi lazım. Balde - Eren olmuyor.
(28-02-2021, 21:21)semiko Wrote: (28-02-2021, 21:19)bulancak28 Wrote: (28-02-2021, 21:15)semiko Wrote: (28-02-2021, 21:13)bulancak28 Wrote: "Forum ahalisi;
Giresunsporlu sayısı artıyor. 12 maç seri var bu maçı kazanırsak sana forma alacağım demiştim hanıma yalan olduk
Sıkıntı yok hocam Ümraniye maçından sonra alırsın
(28-02-2021, 21:29)bulancak28 Wrote: (28-02-2021, 21:21)semiko Wrote: (28-02-2021, 21:19)bulancak28 Wrote: (28-02-2021, 21:15)semiko Wrote: (28-02-2021, 21:13)bulancak28 Wrote: "Forum ahalisi;
Sıkıntı yok hocam Ümraniye maçından sonra alırsın 
He birde evlenmeden önce o deplasman bu deplasman geziyorduk diyordu ki beni de götürürsün dimi tabii dedim pandemi patladı böyle bir bahtsız bir adamım
(28-02-2021, 21:30)semiko Wrote: He birde evlenmeden önce o deplasman bu deplasman geziyorduk diyordu ki beni de götürürsün dimi tabii dedim pandemi patladı böyle bir bahtsız bir adamım 
Senin yine iyi, ben bir kere ısrar ettim maça gitmeye ikna ettim bir deplasmana gittik sadece o da Andre Santos'un bizimle poşet gibi oynadığı 4-1'lik Bolu maçı
|