![]() |
|
ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe (/showthread.php?tid=767) |
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - emre_1466 - 26-12-2017 Ben daha önce burda yazmıştım hatta linç edilmiştim sen nasıl böyle konuşursun diye. Hafta sonu bir tribünlük adam da Atapark`ta kafelerde maç izliyor. Gidin görün. Passolig 50 yaş üstü ve köylerden maça gelenler için kötü oldu genç kesim için passolig nimet gibi kredi kartından gişeye gitmeden yattığın yerden biletini alıyorsun. Maça gelecek olursak güzel bir galibiyet alıp takım taraftar bütünleşelim. RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - maicon_28 - 26-12-2017 çevremdeki çoğu kişi ilk senelerde kızdı ama sonra ki senelerde memnuniyeti arttı. Tek şikayetleri araya aracı banka girmesi ve her sene yenilemek için ödenen 30-35 tl. çoğu arkadaşım passolig kaldırılsın ama e-bilet devam etsin, büyük rahatlık diyor. RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - kerasus - 26-12-2017 (26-12-2017, 22:43)maicon_28 Wrote: çevremdeki çoğu kişi ilk senelerde kızdı ama sonra ki senelerde memnuniyeti arttı. Tek şikayetleri araya aracı banka girmesi ve her sene yenilemek için ödenen 30-35 tl. aynen öyle. e bilet ile passolig aynı şey değildir. e bilet gerekli olabilir ama araya damadın bankasını sokmak tamamen rant hesabıdır. arada banka olması neden büyük nimet oluyor orasını anlayamadım ben. RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - Semih Karahan - 26-12-2017 (26-12-2017, 22:50)kerasus Wrote:(26-12-2017, 22:43)maicon_28 Wrote: çevremdeki çoğu kişi ilk senelerde kızdı ama sonra ki senelerde memnuniyeti arttı. Tek şikayetleri araya aracı banka girmesi ve her sene yenilemek için ödenen 30-35 tl. aynen ve aynen öyle . rant çok var zaten. bu yeni kimliklere entegre etseler herşeyi anasını satıyım. ilk çıktığı an aldım deplasmana giderim diye. hala var. 3-4 yıldır ödeddiğim para 50 yi çoktan geçmiştir. 1 milyon kişi kullansa böyle. üf ne para be RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - sokakbaşımeyhane - 26-12-2017 Basaksehir de yabancıların çoğu gelmiyor biz as takimla çıkıp vurup geçelim ıkinci maça avantajlı gidelım çeyrek final uzak degil ama as kadroyla çıkmalıyız RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - turkuaz_0628 - 26-12-2017 Bu passonun en kötü tarafı Giresunda olmaz büyük ihtimalde fişleme olayı stad kameralarından izleyip evden alıyolar 6222 yi geçiriyorlar valla stad dolacakta en merak ettiğim şey o maratondaki arkadaşlar ne diye bağıracak milletide gazlamasalar bari iç karışıklık yaratıp kaosa sürükler bizim başkanda naif insan pireye kızıp yorganı yakmasın alimallah, bu arada başakşehir yabancıları getirmemiş 2 farklı yensek filan heee
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - sokakbaşımeyhane - 26-12-2017 (26-12-2017, 23:34)turkuaz_0628 Wrote: Bu passonun en kötü tarafı Giresunda olmaz büyük ihtimalde fişleme olayı stad kameralarından izleyip evden alıyolar 6222 yi geçiriyorlar Ben saatten dolayı kimse olmaz diyordum nasıl bilet satışları Passolig sayısını sınırlanmış olabilirler mi yoksa hafta içi imkansız dolmaz diyorum.. 2000 öğrenci davetliymus gerçi..ama dolarsada passoligin bizi ne yaptığı ortaya daha net çıkar RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - sokakbaşımeyhane - 26-12-2017 (26-12-2017, 22:29)Semih Karahan Wrote:(26-12-2017, 22:16)turkuaz_0628 Wrote: Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya.. Kardeşim savunmayin şu rezaleti..ben 15 dakikada alıyorum köydeki amca nasıl alacak..benim yigenim maça gelmiş hadi hep beraber maça gidelım diyelim kart mi cukarcam neden yani bu zorunluluk???AKTİFBANK i zengin etmek.madem konu güvenlik tanımlarsin bileti tc ye olur biter insanları bu kadar sogutmazsin..yuzlerce tanıdığım var sırf passolig ve aktifbank için kart cikartmayan en yakını Abim babam dayilarim bunlar 30 yıldır takımı kovalayan adamlar ama sisteme karşı...passolig türk futbolunu bitirdi savunmayin..rahat rahat maça giriyorum diyeceksiniz buyrun boş stadlarda zevk yapın okullar olmasaydı ne güzel yonetirdim diyen milli eğitim bakanına benziyor bu iş.. passolig en çok giresunsporu vurdu..bizim taraftar potansiyeli en çok kırsal kesim lütfen anlayın maç seçmeye alakası yokkk RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - kerasus - 27-12-2017 maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu. RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - Semih Karahan - 27-12-2017 (26-12-2017, 23:55)sokakbaşımeyhane Wrote:(26-12-2017, 22:29)Semih Karahan Wrote:(26-12-2017, 22:16)turkuaz_0628 Wrote: Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya.. ne yapabiliriz ? sonuç nereye varacak istedğimiz kadar konuşalım bu passolig geri mi gidecek sanıyorsunuz . hayır. adamlar işin kolayını zaten bulmuş. rantın kralı dönüyor. çıkıp eylem mi yapalım . içeri alırlar iki dayak yallah. bir olmadan birlik olmadan buna karşı tepkimizi dile getiremeyiz zaten. al herkes sövüyor ama paşa paşa alıyor passoligi . çünkü el mahkum maçı izleyemiyor hal bu oluncada kart çıkartılmıyor. ben çok meraklı değilim ama maça gidecek olan takımını destekleyip bağıracak olan zaten çıkartıyor. ha olan 45 yaş üstündeki dayıya oluyor. o da 45 tl verip digiturk alıyor. yada kahveye gidiyor. |