Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Giresunspor 2018/2019 Sezonu (/showthread.php?tid=823)

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - kerasus - 20-06-2018

(20-06-2018, 00:12)maicon_28 Wrote: İçimden kötü bir his diyor ki bu sene küme düşeceğiz

Ben böyle senaryolu sonlara, kehanetlere inanırım ve sonunda da maalesef büyük oranda gerçekleşir.
Başka bir çok örneği var ama ben bizden örnek vereyim. Yıllardır elimize geçen fırsatları çok kötü kullandık, kötü kullanmakla kalmayıp sanki bilerek kötü kullandık (futbolda)

Baskette süper lige Ahmet Kandemir çıkardı, kritik sezonda tekrar Ahmet Kandemir'in getirilmesi üstüne onca hata ve çıkardığı gibi küme düşürmesi.

Her ne kadar pastadaki büyük pay yönetimde olmasa da 1.lige kağıt üstünde Bozbağ yönetiminde çıktık. Senelerdir yapılan onca hata, Bozbağ'nın sezon sonu başkanlığı bırakacak olması vs. derken sezon sonu yönetimsel hatalardan dolayı küme düşürüp, öyle bırakacak. Çıkardığı gibi küme düşürecek gibi kötü bir kehanet doğuyor içime..

Haha ayni benim kafa ya Smile bende aynen oyleyim. Garip gelebilir normalde ama bazi seylerden belli anlamlar cikarir ve bi sonuca varirim. Onceki senelrde hep bilerek cikarmadigini dusundum mesela. Hatta birak cikmal icin gereken hamleleri yapmamayi bizzat engellemk bile dahil. Mesela baskette küme dusmekte kandemir ilk geldiğinde aklimdan gecti. Hernekadar devaminda olunku düşünmeye calissamda.. keza siaysette de böyle komplo teorilerine cok inanirim.

Ama bu sene icin acikcasi bozbagin kume düşüreceği hic aklimdan gecmedi. Ama gercektende son sezonu ise harbi inanirim valla söylediğineSmile

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Okan - 20-06-2018

Bana sorarsan Bozbag ve kankileri rakiplerine gore transfer yapiyor.
Mesela dusme adaylarini belirleyip bir tik daha guclu kadro kuruyor.
Boylece kafasinda ligde kalmayi garantiliyor.
Nasrettin hocanin dedigi gibi "Ya tutarsa" ile ilk iki, ardindan playof hayalleri ile yasiyor.

Bozbag gercekten isteseydi paraya kiyip sampiyon yapardi Giresunsporu.

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Semih Karahan - 20-06-2018

(20-06-2018, 12:49)Okan Wrote: Bana sorarsan Bozbag ve kankileri rakiplerine gore transfer yapiyor.
Nasrettin hocanin dedigi gibi "Ya tutarsa" ile ilk iki, ardindan playof hayalleri ile yasiyor.

yapardı potansiyeli de vardı başkan olarak. futbol konusunda türkiyede sayılı başkanlardandır bana göre ama vizyonsuzluk ve ayranım dökülmesin g.tum skilmesin durumunda oldugumuz için sövüyoruz.

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - kerasus - 20-06-2018

(20-06-2018, 14:43)Semih Karahan Wrote:
(20-06-2018, 12:49)Okan Wrote: Bana sorarsan Bozbag ve kankileri rakiplerine gore transfer yapiyor.

yapardı potansiyeli de vardı başkan olarak. futbol konusunda türkiyede sayılı başkanlardandır bana göre ama vizyonsuzluk ve ayranım dökülmesin g.tum skilmesin durumunda oldugumuz için sövüyoruz.

potansiyeli geçtim, benim gördüğüm en çok destek alan başkan hem maddi hem siyasi olarak. kitapçı bu desteğin çeyreğini alsa şuan akhisar durumunda olurduk net.

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - maicon_28 - 20-06-2018

bu kadar silik kaldığımız bir sezonda olmadı 6 gün sonra takım toplanacak takımda 7-8 tane tırt adam 5-6 tane de genç var tahminen

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - mvsr - 20-06-2018

Tam bu konuyu yazacaktım.Kampa tam kadro ile başlanacak diye haber vardı.Bir hafta kaldı kampa takım yok daha ortada.Aynı senaryo geçen sezon başladığında da olmuştu.Diyadin istifanın eşiğine gelmişti.

(20-06-2018, 17:49)mvsr Wrote: Tam bu konuyu yazacaktım.Kampa tam kadro ile başlanacak diye haber vardı.Bir hafta kaldı kampa takım yok daha ortada.Aynı senaryo geçen sezon başladığında da olmuştu.Diyadin istifanın eşiğine gelmişti.

geçen sene daha felaketti. Sezonun başlamasına 1 hafta ffalan vardı takımda 17 kişi vardı, 2 takım çıkmıyordu Big Grin Sezona nasıl iyi başladık anlamadım

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Semih Karahan - 20-06-2018

yasin ozan diyorlar. abi yasin ozanı çok izlemedim ama o kadar da etkili forvet oldugunu sanmıyorum. forvetin yabancı olacak .

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - chotanax - 20-06-2018

İki hafta önce dış transferde üç futbolcuyla anlastigimiz söyleniyor hala imza yok, bayramdan sonra taarruz deniyor, imza yok, haftaya salı takım toplanıyor, kadronun büyük bölümü ilk kamp dönemine hazır olacak deniyor, tık yok. Ben bu transfer donemini bundan oncekiler gibi on dkda bir nete girerek acaba transfer yaptık mı diye hayattan koparak geçiremeyeceğim. Günde bir bakarım, gelen varsa YouTube'dan videosunu bulur yorumlarım kafamda. Bir takımın yöneticisinin her transfer dönemi için yaptığı açıklama ile icraatları hep mi tezat olur?

son 20 günün en güzel haberi

TARİHİN EN İYİ SOL KANAT OYUNCUSU VOLKAN OKUMAK İLE YENİDEN ANLAŞMIŞIZ