Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Giresunspor 2018/2019 Sezonu (/showthread.php?tid=823)

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - bulancak28 - 22-06-2018

Valla bu sene ne Gaziantep var ne de Manisa. Bi patlarsa Eskişehir patlayabilir, onun harici herkes adam akıllı kadro kuracak. Sery diye bir adam almışlar kimin nesidir bilmiyoruz. Bize böyle gelen adamlar bu zamana kadar hep fos çıktı, ben bundan da çok bir şey beklemiyorum. Muhtemelen geçen sene harcanan paralardan(!) sonra yönetim bu seneyi bir şekilde ligde kalmak üzerine kurmuş. Vizyon bu kadar işte

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Slck28 - 22-06-2018

Bunlar senelik 50 bin euroya oynayacak adam ariyor sanırım. Ergin bile 2 trilyon para istemiş bizimkiler bu senenin net düşme adaylarından biri olur bu transfer politikası ile devam ederse. Ligde maddi durumu kötü takım kalmadı hepsi çatır çatır transfer yapiyor. Sonuc olarak oralara kadar Metin diyadin futbolcu izlemeye boşuna gitmiş.

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - maicon_28 - 22-06-2018

denizli çatır çatır yapıyor transferleri
Allahtan hocaları Osman özköylü, bizim forumda da beğenen vardı ama benim görüşüm çok tırt bir hoca.

Yine Altay kendi yağında güzel transferler yapıyor

Eskişehir borcuna rağmen iyi adamlarla ilgileniyor

Bolu keza fena değil

Gençlerbirliği, Osmanlıyı, Gazişehiri saymaya gerek yok

bizle hemen hemen eşit olan takımlar hatay, afyon, adanaspor, ümraniye

bizden bile daha kötü olanlar ise ads ve karabük

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Semih Karahan - 22-06-2018

(22-06-2018, 21:25)maicon_28 Wrote: denizli çatır çatır yapıyor transferleri
Allahtan hocaları Osman özköylü, bizim forumda da beğenen vardı ama benim görüşüm çok tırt bir hoca.

Bolu keza fena değil

altay efsane transferler yapıyor. stopere gençer kanada kappel. tek sorun bana göre hoca.

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - maicon_28 - 22-06-2018

(22-06-2018, 21:51)Semih Karahan Wrote:

Bolu keza fena değil

altay efsane transferler yapıyor. stopere gençer kanada kappel. tek sorun bana göre hoca.

orta sahaya metin yüksel'i unutma. Çok beğendiğim, sevdiğim bir oyuncu. Gelmesini isterdim bize

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Semih Karahan - 22-06-2018

(22-06-2018, 21:56)maicon_28 Wrote:
(22-06-2018, 21:51)Semih Karahan Wrote:

Bolu keza fena değil

orta sahaya metin yüksel'i unutma. Çok beğendiğim, sevdiğim bir oyuncu. Gelmesini isterdim bize
sen düşün artık metin yükseli unutmuşum :Big Grin altay çıkarsa şaşırma bu arada karabük düşebilir he

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - sokakbaşımeyhane - 24-06-2018

Bu sene Parlak olmayacak ne demek siz bu kulübün sahibimisiniz??parlatamayacaksiniz parlatacaklar gelsin ayıptır..diktatormusunuz aziz yildirimmisin birader

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - maicon_28 - 24-06-2018

seçim bekleniyor bence transferler için

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Slck28 - 24-06-2018

Bayramdan sonra transferler birbiri peşine gelecekti heralde burda kastedilen bayram kurban bayramı. Ne günlere kaldık ya forvet yok orta saha yok daha panosu kaybettik bakalım transfer işi ne zamana biter.

RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - maicon_28 - 24-06-2018

Hayırlı olsun beyler küme düşmemeye oynayacağımızı tescillemiş olduk

29 yaşında, Faslı, 10 numara mevkisinde oynayan Fransa 3.liginden Said Idazza diye birini almışız. Geçen sene 26 maçta 14 gol atmış, transfermarkt piyasa değeri 175 bin euro gözüküyor. Çok düşük

Büyük ihtimal maç başına oynayacak yabancı arıyorduk ekonomik olsun diye, o tarz yabancılara yöneldik. Hoş ne kadar kaliteli olur o yabancılar..

Yine ucuz transfer, sözde kadronun tamamını Metin Diyadin kuracaktı. Yine aynı sistem devam ediyor yönetim. Ayıp olmasın diye 2-3 tane de Metin Hoca transferi yaparlar

Edit: Oy oy oy. Yeni farkettim, 16 takımlı Fransa 3.liginin 13.sırasındaki takımdan transfer yapmışız. Hani dedim belki ligi 1. 2. veya 3. bitirmiş bir takımın oyuncusudur dedim 13.çıktı Big Grin

Yine william sery 2.ligde küme düşen takımın oyuncusuydu. MAAŞALLAH