Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor (/showthread.php?tid=1016)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - heyulaanil28 - 22-09-2021

BJK, GS puan kaybetti Fener bizi kaleyi gitmeyi bırak ortasahayı bile geçirmez nefes bile aldırmaz tarihi bir skor olmasa evire çevire yenerler bizi.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - genoa28 - 22-09-2021

(22-09-2021, 21:17)cotanak88 Wrote:
(22-09-2021, 20:56)genoa28 Wrote: Kayseri maçını izliyorum da sadece şu Emrah ile Thiam'ı çözsek şu an golümüz de galibiyetimiz de vardı, Thiam'ın bonservis olayı net katakulli zaten.

Bazı mevkilerde kumar oynayamazsın, biz sadece o mevkilerde değil tüm mevkilerde kumar oynadık, bence bizim durumumuz çok da hocalık değil, bizim durumumuz ön tarafta kalitesizlik.

Bence erken gol yiyip dağılacağımız bir maç olacak, ayrıca gol atabileceğimizi de zannetmiyorum, umarım düşüncelerimin tam tersi olur.
Bende tam bu 2 ismi yazacaktım gündeme geldi ama üç kuruş fazla vermemek için kumar oynadık bekledik bekledik 4 büyüklerden ne kadar çöp varsa topladık

Sodacı başkan varken de hep aynı şeyi söylüyorduk, 4-5 çöp alıp riske gireceğine, 2 al ama garanti adam al.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - turkuaz_0628 - 22-09-2021

(22-09-2021, 14:34)Yaglidereli Wrote:
(21-09-2021, 23:26)turkuaz_0628 Wrote:
(21-09-2021, 16:41)Yaglidereli Wrote: 5 maçta gol atamamış takım nasıl iyi oynuyor arkadaşlar iyi misiniz? Tarihin en kötü takımı bile ite kaka 1 gol atardı.

Gol atılınca mı iyi oynanıyor ? son 2 maçtır MÜCADELE gücü apaçık gözüküyor, kadro yanlışlığı ve korkak hoca durumu var hepsi bu !

Evet gol atılınca iyi oynanıyor. Futbolun amacı ne? Gol atmak. Tek bir amacı var gol atmak. Onu da yapamıyorsan iyi oynamıyorsun demektir. Çok basit. 

Bak Altay'a 12 gol atmış 12 puanı var 3. sırada.
Futbol mantalitemiz uymuyor demekki seninle, ben takımların on numara top oynanıp 0-0 berabere biten yüzlerce maçını  izledim harika mutlu olduğum golün olmamasını dert etmediğim hatta... he şu var sen genel değerlendirmede gol atamamak üzerine endeksledin şöyle 4-5 gol atsak senin nazarında son 2 maç yorumun değişirdi belki ya da gol çıkmayan hiç bir maçı değerlendirmiyorsun...

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - cotanak88 - 23-09-2021

Düşme adayı dediğimiz rakiplerde teker teker kazanıyor artık bırakalım şu iyi oynadık muhabbetini sonuca odaklanalım bana göre istersen %90 topla oynama yüzden olsun gol atamıyorsan hiçsin, ayrıca iyi oynama muhabbeti 1-2 maç için geçerlidir 5 maçta gol dahi atamıyorsan net kötüsündür .!
10. Haftaya kadar 3 puan alamadık ama iyi oynadık hala aynı şeyimi savunacağız merak ediyorum bizimki sadece züğürt tesellisi..
Siyasetten dem vuralım ekonomimiz kötü bariz ortada ama iktidar mensupları ne diyor herşey çok iyi aynı hesap...

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - Çotanax - 23-09-2021

Ben takıma güveniyorum bana umut verdiler. Bu maçtan puan alamazsak bir daha bu sezon bu foruma yazmam.
İstanbul'dan puan almadan DÖNMEYECEĞİZ!!!

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - genc28 - 23-09-2021

Hiç umudum yok benim inşallah yanılırım

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - gorelelibey - 23-09-2021

BENDE TAKIMDAN COK UMUTLUYUM BU MAC OLMASA BILE BU TAKIMIN GELECEGI IYI GOL SIKINTISINI BIR CÖZERSEK BU TAKIM ÖZ GÜVEN BULUR VE GOL ATAMAMADI DIYE OYUNCULARI COK STRESSE SOKMAYALIM BU TAKIMA BU GÜNLERDE DESTEK OLALIM HEP BERABER BU GÜNLERI ASACAGIZ GIRESUNSPOR HEPIMIZIN GIRESUN SPOR VE OYUNCULARINI BU GÜNLERDE SONUNA KADAR DESTEKLEYECEGIM OYNADIGI OYUNLARDA HIC EZILDIGINI GÖRMEDIM 50 YILDIR FUTBOL IZLIYORUM VE BU TAKIMIN COK CESUR ISTEKLI OLDUGU ZAMANLAR NADIR HERKES TAKIMA GÜVENSIN BAK GS 3-0 MAGLUP OLABILIYOR

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - semiko - 23-09-2021

Maç bizde. Tam istediğim kadro. Olması gereken kadro orta alan kalabalık kanatlar pırpır forvet balde.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - cotanak88 - 23-09-2021

(23-09-2021, 19:14)semiko Wrote: Maç bizde. Tam istediğim kadro. Olması gereken kadro orta alan kalabalık kanatlar pırpır forvet balde.
Ah ah o 11 de Pelupessynin yerine bir oyun kurucu olsaydı çok iyi olurdu

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - genc28 - 23-09-2021

Hoca sonunda doğru 11 i buldu