Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 (/showthread.php?tid=1027)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - kty28 - 17-12-2021

Benim planım ortasahadaki eksikliği Balde Reis'i sahte 9 oynatarak çözmek.(4-4-1-1) Bekler konusunda ise hiçbir fikrim yok ancak Mustafa Denizli hoca oldukça deneyimli birisi, üstteki arkadaşın dediği gibi hızlı bir oyuncuları varsa hoca onu Zeki Yavrunun eksikğinin hissedildiği kanada koyup penaltı almaya çalışır.
Buna bağlı olarak ilk golü atarsak 1 puan alabiliriz. Diğer seçenekler kötü son.
Altay'a 2 gol atabilecek atak gücümüz olduğunu düşünmüyorum.

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - semiko - 17-12-2021

hakan hocaya analiz konusunda güveniyorum. @pangal 'ın dediğinin yanı sıra kanatlara ekstra önem vermek gerek 5 li savunmada yapıyorlar bazen .
o nedenle aziz behic i sağ bek düşünüyor olabilir. hayrullah defansı gücü kappele yeter mi bilmem .

balde'den sahte 9 olur mu emin değilim ama sahte 9 önemli bir mevki oynayabilen birisi olması gerek. balde zaten orta sahaya kadar desteğe geliyor top al ver hava topu indirme olsun. ben umuttan çok umutluydum Smile sırtı dönük oynar diyordum ama bizden sonra alt lige doğru yola çıkar gibime geliyor.

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - kerasus - 17-12-2021

(17-12-2021, 15:56)semiko Wrote: hakan hocaya analiz konusunda güveniyorum. @pangal 'ın dediğinin yanı sıra kanatlara ekstra önem vermek gerek 5 li savunmada yapıyorlar bazen .
o nedenle aziz behic i sağ bek düşünüyor olabilir. hayrullah defansı gücü kappele yeter mi bilmem .

balde'den sahte 9 olur mu emin değilim ama sahte 9 önemli bir mevki oynayabilen birisi olması gerek. balde zaten orta sahaya kadar desteğe geliyor top al ver hava topu indirme olsun. ben umuttan çok umutluydum Smile sırtı dönük oynar diyordum ama bizden sonra alt lige doğru yola çıkar gibime geliyor.

Bende sana güveniyorum analiz konusunda  Big Grin şaka bir yana hakan hocanın takımı hazırlaması on numara ama analiz konusunda sıkıntılı görürdüm. Ama cidden senin analizlerini beğenirim. Yani bu mesajını görünce rahatladım biraz vardır bir bildiği diyorum. Hadi inşallah..

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - sokakbaşımeyhane - 17-12-2021

pelupessy boş adam hiç güvenmiyorum geldiğinden beri zararı çok ama faydasını göremedik inşallah bugün iyi oynar oynamalı...orta sahada ne kadar alternatifsiz olduğumuzda ortada...herkes forvet diyor ama orta sahada çok sıkıntılı farzet traorede olmasa nasıl bir orta saha çıkaracaktı??Altaya dışarda şansımız tutuyor lakin içerde şansımız tutmuyor..İnşallah bugün 3 puanı alırız

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - sokakbaşımeyhane - 17-12-2021

(17-12-2021, 09:39)heyulaanil28 Wrote: kombinesini aktif edenler dahil 15 bin barajını yakaladık %70 yakın doluluk var.

Eğer dediğin gibiyse son 20 yılın rekoru olur...en son malatya maçı fulldü o da üst kale arkası kapalıydı...İnşallah özledik vallahi tribünleri

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - kty28 - 17-12-2021

Şimdi biraz baktım, Balde Reis ortasahaya çok destek vermesine rağmen hiç gizli 9 oynamamış. İlginç şekilde Doukara oynamış, Süleymanov ofansif ortasaha oynamış. Yok aga yok koca takımda altyapı oyuncuları ve süre almamışlar hariç Hayrullah Bilazer dışında kimse yok. Soldan Aziz Behiç'i çekecek mecbur.

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - semiko - 17-12-2021

(17-12-2021, 18:10)kty28 Wrote: Şimdi biraz baktım, Balde Reis ortasahaya çok destek vermesine rağmen hiç gizli 9 oynamamış. İlginç şekilde Doukara oynamış, Süleymanov ofansif ortasaha oynamış. Yok aga yok koca takımda altyapı oyuncuları ve süre almamışlar hariç Hayrullah Bilazer dışında kimse yok. Soldan Aziz Behiç'i çekecek mecbur.

doukaranın oynadığı sahte'ye sokayım . adam amrabat gibi soldan gidiyor sağ çekiyor vuruyor tek bu . gezici forvet "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" . tek işi sahada yürümek gezmek

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - Mandaklı - 17-12-2021

Bu maçta başarılı olabilmek için, Gaziantep FK deplasmanında sahaya çıkan ilk 11'den Serginho'yu kesip, aşağıda ki gibi bir kadro ile sahaya çıkmaktır. Bence Sankhare ve Doukara ikilisi Gaziantep'te çok uyumlulardı. Lakin ilerleyen dakikalarda, çok koşan Altay karşısında yorulma ihtimali fazla olan futbolcuları değiştirmekte geç kalmamalıyız.

(OKAN- AZİZ BEHICH , DIARRA, PEREZ, EMRE TAŞDEMİR- TRAORE, PELUPESSY- SULEYMANOV, SANKHARE, DIABATE- DOUKARA)

perezi sol bek oynatırım emre taşdemiri oynatmam Big Grin bu arada sankhare ve doukara uyumlu dedin beni bitirdin aga. ikiside çok iyi futbolcu olabilirler ama bana göre değiller.

RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor - Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - bulancak28 - 17-12-2021

Doukara'dan medet uman renktaşlar görüyorum hala. Yapmayın etmeyin, bu adam bitik. Sergio'yu bırak kesmeyi, formasını sahaya koysan bile Doukara'dan daha fazla yararı dokunur.
Ya Pelupessy ya Sankhare oynayacak, başımıza ihale aldık. Sol kanat da sıkıntı. Büyük ihtimalle Emre Taşdemir vitaminsizi oynar ve sağa Behiç'i atar.