![]() |
DG Sivasspor - B. Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: DG Sivasspor - B. Giresunspor (/showthread.php?tid=1085) |
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - semiko - 17-10-2022 O değil senghor pas yapamıyor he ![]() RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - turkuaz_0628 - 17-10-2022 Değişiklik olsun bende şunu yazayım bari onurcan jeneriklik goller yedi ! süper lig kalecisi kesinlikle değil evet yetenekli ama böyle goller bir alt ligde olur ... takımda en az 6 topçu sırıtıyor buraya gelmek bizim için nasıl oldu bizde anlamadık havasındalar ![]() RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 17-10-2022 (17-10-2022, 22:13)turkuaz_0628 Wrote: Değişiklik olsun bende şunu yazayım bari onurcan jeneriklik goller yedi ! süper lig kalecisi kesinlikle değil evet yetenekli ama böyle goller bir alt ligde olur ... Sivas gibi ligin en kotu defans yapan takımından 3 gol yedik bu kazmalrla 15 puan alsak mucize olur alsakts bu yönetim değişmedigi sürece kuelme dusmemiz kaçınılmaz son RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 17-10-2022 Bir eleştirimde kelese kardeşim tamam takım zayıf ama seninde bir b planın olsun sadece kapanarak maç kazanamazsin Yenik duruma düştüğünü maçlarin çoğunu kaybediyoruz bir hücum planı olsun 80.dakikada senkhore sokmanın manasını bana birisi anlatsin RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - maicon_28 - 17-10-2022 (17-10-2022, 22:46)sokakbaşımeyhane Wrote: Bir eleştirimde kelese kardeşim tamam takım zayıf ama seninde bir b planın olsun sadece kapanarak maç kazanamazsin Hakan Keleş konusunda dediğin gibi hiç farklı şey denemiyor. İnsan bir 3-5-2'ye döner. 3-4-3'e döner. 4-4-2 yapar. Bir şey yapar veya Sergen'i 11 oynat, Bajic-Oğulcan yap. Rahmetullah'ı dene vs. otomatik pilot gibi hep aynı şeyler.. hea takım çok kötü, bu takımdan hiçbir şey olmaz ama dediğim gi i amaç bir şeyler denediğini görmek RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - 123456 - 17-10-2022 (17-10-2022, 22:46)sokakbaşımeyhane Wrote: Bir eleştirimde kelese kardeşim tamam takım zayıf ama seninde bir b planın olsun sadece kapanarak maç kazanamazsin Arkayı 3 leyip 3-5-2 yaptı güya. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - 123456 - 17-10-2022 (17-10-2022, 23:06)maicon_28 Wrote:(17-10-2022, 22:46)sokakbaşımeyhane Wrote: Bir eleştirimde kelese kardeşim tamam takım zayıf ama seninde bir b planın olsun sadece kapanarak maç kazanamazsin Takımda taktiksel olarak 4-4-2 , 3-5-2 oynayacak ikinci bir forvet oyuncusu yok. Devşirme oyuncu atıyorsun oraya o da saçma sapan bir şeye evriliyor. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sy200028 - 17-10-2022 Hakan Hocanın röportajının altına istifa et bırak git diyen renktaşlarım bi hayli fazla futbolcuların en iyisini bulduk da hoca bırakınca yerine morinyo falan gelecek zanneden renktaşlarım sizleri ve hayallerinizi de seviyorum. 2.lig kadrosu ile bu kadar oluyor eşekten yarış atı oluyor mu olmaz Bizim eşşeklerin de kumaşı 2. Lig naparsan yap istediğin kadar kondüsyon yükle yetenek olmayınca olmuyor. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sy200028 - 17-10-2022 (17-10-2022, 22:46)sokakbaşımeyhane Wrote: Bir eleştirimde kelese kardeşim tamam takım zayıf ama seninde bir b planın olsun sadece kapanarak maç kazanamazsin Bu konuda haklısın her maç kapanarak maça başlıyoruz kapanarak öylede böylede yeniliyoruz bir kerede hücum deneyip yenilelim yinede çok birşey diyemiyorum kimle hucum yapacaksın arkadaş çıkarken atak bitiyor daha pas hatasından bir kişi bizim topcuya degmesin herkes kendini yere atma sevdasında RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - bulancak28 - 18-10-2022 Hocaya da bir şey diyemiyorum oyuna alacak, bir şey deneyecek adam yok anasını satayım takım daha kendi oyununu oynayamıyor tutup 3-5-2, 4-4-2 oynasın. Renktaşın dediği gibi Oğulcan alıp ikilesek daha da saçma salak bir şeye dönüşüyor oyun. Sağ bekin Hayrullah, sol bekin Alper on numaran Savicevic daha kime ne anlatıyoruz ki? Stoperde Perez'e iyi diyoruz adam saatli bomba, öyle onu telafi edecek Aziz Behiç'i, Diarra'sı yok, Hamido'su yok. Neyse benim açıkçası bu yönetimin vizyonundan pek bir ümidim yok, takım kümede kalsa ne olacak yani seneye aynı terane devam edecekmiş gibi geliyor, öyle Alanya vs. gibi proje çıkmaz gibi buralardan. Sonumuz Ordu, Karabük, Antep olmasın bana kafi. |