![]() |
17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB (/showthread.php?tid=712) |
RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Cotanakes28 - 16-01-2017 Her şey iyi güzelde bu ısaac promıse bitmiş.haftaya tribünde oturan kesin o olur bence bu haftada oturması gerekiyodu jones kadroda olmalıydı.ısaac girecek deyince spiker heycanlandım deim yol edecek ama nerde ![]() RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - sokakbaşımeyhane - 16-01-2017 Dilaver de isaacta maalesef yarım sezondur oynamıyor jonesta çok eksiği varmış bugün özgür hayatının en berbat maçlarından birini oynadı hüsam ı zaten saymıyorum yetenek düşmanı ..haftaya Altınordu yu yenersek bir hava gelir işler değişebilir RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - cotanak88 - 16-01-2017 ıkına ıkına alınmış bir galibiyet devamının geleceğini sanmıyorum göbek bağlamış oyuncularla ne kadar ileri gidebiliriz ki bir devre arası transfer şansımız vardı onu da görüldüğü üzere çöp oyunculara harcadık. geçen sene devre arası genç dinamik oyuncular alındı playoffun kıyısından döndük bu sene yaş ortalaması 30 nerdeyse millet takımı gençleştirir biz tersini yapıyoruz. Altınordu maçını da alsak değişen olmayacak çok ağır hantal oyunculara sahibiz RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - einstein78 - 16-01-2017 şu maçları hiç rahat izlemicekmiyiz kardeşim. hop oturum hop kalkıyoruz. ama şansta yanımızda sanki. öyle böyle bazı maçlardan iyi puan alıyoruz. m.reis olduğu yerde dönerek adamı geçiyor. bizim dombililer adamın arkasından koşturuyor. bu sene ortalarda bitiririz. RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Cotanakes28 - 16-01-2017 Ben ne olursa olsun bu tomçle olan sorunun çözülmesinden yanayım adam maça girdiğinde hareket getiriyodu ısaacten kesinlikle ümitli değilim ama dilaver toparlar. RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - maicon_28 - 16-01-2017 dilaver katkı verir vermez bilemem ama adam fiziki açıdan kötü değil, kadro dışı olduğu için maç eksiği var ona bir şey diyemem ama isaac için futbol bitmiş resmen RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - kral1234 - 16-01-2017 Haftaya bi de Jones reyizi görelim bakalım nasılmış durumu. Olmadı caddeye saat satmaya yollarız ![]() RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - turkuaz_0628 - 17-01-2017 Herkes gibi skor harici memnuniyet ''0 '' bendede çok az dk lar oynasalarda gelenler hakkında kanaat belli aama yinede önümüzdeki hafta yazacağım, 2 adet el freni var birisi bi anda diplerde gezen dodo diğeride sabri olma yolundaki Ordulu hüsam, ikiside berbatlar hele hüsam kenardan orta açıyorya gönlümün çiçeği bitiyorum orda, allaahım aklıma mukayyet ol bu adamın futboldan binler aldığını düşünmek çok kötü , ne yapalım edelim şu takıma tomici adapte edelim allah aşkına, esere laf söyleye söyleye dilimde tüy bitti 2.00 metre boyla bu tarz golleri yeyince baştan aşağı bi hatrını sual ediyorum .... Bi şekilde ittire ittire aldık maçı darısı altıorduya, eksik çok ama allaha şükür borçlar eriyor skıntı etmen: En çok biz bu borçları ne zman eritip 300 bine 400 bine adam gbi topçu alıp kafaya oynuyacağız bi amaç olmalı bu ligde malak gbi takılmamak lazım buralarda .... RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - GenCotanak - 17-01-2017 Dimitriadis de iş var da yanına adam uyduramadık. Recep ya da Volkan'ı deneyebilir hoca. Tomic bile olur. RE: 17.Hafta l GİRESUNSPOR-GAZİANTEP BŞB - Cotanakes28 - 17-01-2017 Bence kesinlikle tomiç o adamla sorun ne ise kesinlikle çözülmeli.bu adam bizim takımın ve bu ligin üzerinde. |