Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü (/showthread.php?tid=795)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - emre_1466 - 21-11-2017

Tff kartlılar bütün maçlara girebiliyorlar. Ankaragücü taraftarı da aklınca böyle bir yol bulmuş. Umarım tatsız sonuçlanmaz.
Bizim kale arkası 2 sene önceki Alanya ve geçen seneki Eskişehir play-off maçlarında bile dolmadı. (Tarihimizin en önemli maçlarıydı) Bizim açımızdan rezil görüntüler olmaz umarım.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 21-11-2017

yalnız adamlar ciddi ciddi alıyor bileti. baktım passo dan. normalde alınmayan bilet alınmaya baslanmış bununla ilgili fedarasyona bildirmek gerekiyor.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - halil28 - 21-11-2017

(21-11-2017, 00:18)turkuaz_0628 Wrote: Yanlış anlaşılmasın alan taraf ankara gücü seyircisi.

ankaragücü seyircisi olunca noluyo ,hayırdır,sen kimin tarafındasın? efendi gibi maç izlerse seyirci arkadaşların sıkıntı olmaz. Haaa olurda giresunda eskişehir gibi büyüklük naraları atarlarsa , gerekeni yaparız.

bizim tribünler boş abi ya Sad keşke eski günlerdeki gibi tek yürek maratonda olsak :/ hayatında kıyısında maratonun ortasında ://

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - maicon_28 - 21-11-2017

kritik maçlara genelde gurbetçilerde gelir.

Tribün etkisi açısından fena olmaz ama kalabalık açısından rezillik olacak gibi. Şu kale arkasına kemik çekirdekçi tayfayı yerleştirmeliyiz.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - halil28 - 21-11-2017

(21-11-2017, 00:35)Semih Karahan Wrote: bizim tribünler boş abi ya Sad keşke eski günlerdeki gibi tek yürek maratonda olsak :/ hayatında kıyısında maratonun ortasında ://

Giresunda biletler maç günü alınır.Bizde adettir maç günü bilet almak. Passolige alışamadık hala. Biz bu stadı bu ligde düşmemeye oynarken, 2.ligde 3.ligde fulledik. O maratonda 90 lı yıllarda koltuk yokken bile , 3.liglerde amasya vs. maçlarında bile full çekti. betona oturup az maç izlemedik. Ama şehirde maç günü hava vardı,heyecan vardı. giresunsporda yönetim taraftarı stada çekme konusunda başarısız. öyle basından demeç vererek taraftarı stada çağırmakla olmuyo. Giresun şehir olarak hala hazır değil süper lige.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 21-11-2017

Kale arkası a.gucu alırsa sıkıntı olur zaten gergin maç  bence kulübe uyarı yapılmalı ankara nufusuna kayıtlı ya da çorum konya yozgat vb iç anadolu kentlerine ait taraftarlar kimlik kontroluyle kale arkasına alınmamalı  yoksa gerçekten olaylar olabilir

(21-11-2017, 00:53)halil28 Wrote:
(21-11-2017, 00:35)Semih Karahan Wrote: bizim tribünler boş abi ya Sad keşke eski günlerdeki gibi tek yürek maratonda olsak :/ hayatında kıyısında maratonun ortasında ://

Giresunda biletler maç günü alınır.Bizde adettir maç günü bilet almak. Passolige alışamadık hala. Biz bu stadı bu ligde düşmemeye oynarken, 2.ligde 3.ligde fulledik. O maratonda 90 lı yıllarda koltuk yokken bile , 3.liglerde amasya vs. maçlarında bile full çekti. betona oturup az maç izlemedik. Ama şehirde maç günü hava vardı,heyecan vardı. giresunsporda yönetim taraftarı stada çekme konusunda başarısız. öyle basından demeç vererek taraftarı stada çağırmakla olmuyo. Giresun şehir olarak hala hazır değil süper lige.

evet hemde yıllardır hazır değil. onca il ilçe gördüm ama bizdeki gibi vurdumduymazlık görmedim. üzülüyorum yahu vallaha da billahada :/ stadı da anasının gozune yapıyorlar o zaman kimse gitmeyecek.

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 21-11-2017

Bu maçta sağlam taraftar olacaktır

RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - maicon_28 - 21-11-2017

eskiden maç günleri dışarıda kuş uçmazdı. Esnaflar dükkanları kapatır maça giderdi. Adeta Suudi Arabistan'da ki cuma namazları gibi olurdu maç günleri şehir..

Bence yönetim ve futbolcular birlikte şehre inmeli ara sıra, esnaf ve taraftarla bütünleşmeli, medya yoğun ilgi göstermeli. İlgisiz taraftarın ilgisini çekmeli

yıllardır basına "çotanak taraftarımızı c.tesi günü maça bekliyoruz" demekle icraat olmadığını görüyoruz.