![]() |
|
22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor (/showthread.php?tid=808) |
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - bulancak28 - 13-02-2018 -----------------------------Ahmet Şahin (Anıl)-------------------- Caner(Murat)----Aykut(A.Kerim)---Çağlar(Onur)----Hüsam(-) ------------------Dodo(Hakan)-----------------Panos(Fatih)----- Amed(Korkishko)-----------Recep(Reis)----------Jones(Dialiba) -----------------------------Almeida(Sinan)------------------- Benim bundan sonra çıkaracağım takım bu olurdu. Batuhan'ı görmek istemiyorum. Dialiba, Abdül ve Onur mecburen, yoksa ilk Dialiba'yı atarım bu takımdan. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - Yaglidereli - 13-02-2018 Giresunspor Başkanı Bozbağ: Rakiplerin her vurduğu gol, bizimkilerin her vurduğu aut oluyor. Başarının gelmesi için futbolcuyu mu dövelim? hahahahahahahahahahahahhahahahaha RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - maicon_28 - 13-02-2018 başkan napmış yine ya ahahahahaha yılmaz vural ile bozbağ baya kanka olmuşlar belli. biri "futbolcu mu dövelim" demiş, diğeri bozbağ vari bir fikirle "kaleci değişiklikleri oyuncu değişikliğinden sayılmasın" demiş
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - mvsr - 13-02-2018 Nerede yazıyor başkanın açıklamaları ? RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - heyulaanil28 - 13-02-2018 Yılmaz hoca basın toplantısında kaleci değişikliğine falan değinmemiş aksine adam iddasını koymuş herşeyden önemlisi bahane üretmiyor kadro yetersiz demiyor maç trafiği sorun demiyor en önemli sözü ortada 13 maç alınacak 39 puan var demesi bugün kü basın toplatısından sonra daha yüksek sesle söylüyorum bu takım ŞAMPİYON olacak!!! Yılmaz hocanın basın toplantısı. RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - heyulaanil28 - 13-02-2018 RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - kral1234 - 13-02-2018 Basınımız yine muhteşem. Bugünkü basın toplantısını bile yazmamışlar. Sanırım Zafer akten akşam fazla kaçırdı ki uyanamadı erkenden. Bu takımdan hiçbir s2m olmaz beyler. Yönetim hayal satıyor bildiğin. Play offa kalırsak kardır. Devre arasında takviye yapacaz deyip güç kaybeden başka süper lig hedefi olan takım var mıdır acaba? RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - GurbettekiCotanak - 13-02-2018 Olmeden once Giresun'la Fifa oyniyabilecekmiyim acaba? RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - sokakbaşımeyhane - 13-02-2018 (13-02-2018, 19:42)GurbettekiCotanak Wrote: Olmeden once Giresun'la Fifa oyniyabilecekmiyim acaba? Yamasini oynarsın RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - emre_1466 - 13-02-2018 Yılmaz Vural`ı gayet iştahlı ve enerjik buldum. Sanki teknik direktörlüğe yeni başlamış gibi. Bu enerjisi kuşkusuz takıma yansıyacaktır. Başkan geçmiş dönemlerdeki yolsuzluklardan bahsetmiş. Kimin döneminde hangi yolsuzluklar dönmüş bunları da açıklasın. |