Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları (/showthread.php?tid=678)

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - Sercan28 - 06-07-2016

En son Sivas Belediyesporda oynayan Muhammed Burak Taşdemir le anlaşılmış

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - ziza82 - 06-07-2016

çoğu kişi kamuflaj formayı beğenmiş iyi kötü değil ama kesinlikle o forma değil zaten benzemiyorda formaya ben tişört falan zannetmiştim formaymış bana acayip geldi inşallah satılır 50.yıl forması ise 50.yıl yazısı olmasa daha muhteşem duracak ortaya kocaman 50.yıl yazacana logonun soluna 1967 sağına 2017 yazarsın olur biter....

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - cotanak88 - 06-07-2016

Transferler çok iyi hepsi 2.lig ve 3.lige düşmüş takımların oyuncuları, yanlız anlaşmalar 2 senelik olursa iyi olur seneye 2.ligte isimlerinden baya söz ettitirler..

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - maicon_28 - 06-07-2016

beyler ikinci lig hocasının bu sıkıntısı oluyor işte, tanıdığı adamlar hep 2. ligte ee haliyle ptt 1.lige gelince oyuncunun gerçek performansı ortaya çıkıyor ve kalite olarak düşük kalıyorlar genelde..

bu arada şunu da belirteyim, burak taşdemirin ismini daha önce duydum ve izledim. Şuana kadar transfer edilen 4 tane 2.lig topçusundan en ümit vaadedeni burak taşdemir.

aykut civelek= uğur aktaş
salih sefercik = ramazan durdu veya cihan can'ın formsuz dönemi gibi
çağrı bülbül = gökhan çakır
m.burak taşdemir = ?

2. ligten aldığımız adamların kalitesi bu düzeyde bence, muhammed burak taşdemire önceki futbolcularımızdan bir etiket yapıştıramadım ama yetenekli adam AMA mevkisi sıkıntı işte, oralara yabancı alacağımız için ve hali hazırda volkan okumak olduğu için..

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - mvsr - 06-07-2016

Kitapçı'nın istifa ettiği sezonu hatırlattı bana yaptığımız transferler.Bekleyip göreceğiz.Hepsi takımlarında oynamış futbolcu.İnşallah iyi olur.

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - chotanax - 06-07-2016

Yönetimsiz ve topçusu olmayan mersin, ne yaptığı belli olmayan Malatya, transfer yasaklı Elazığ ve Samsun, zayıf ümraniye ve Denizli dururken düşmek istesek bile bize sıra gelmez.

Kaldı ki bu sezon yukarıya oynama sezonumuz olsun diye düşünmüştüm ancak kadroyu bozmayan Sivas, kalitesi ligin çok üstünde olan eses, son on senede harcadığımız parayı son iki haftada harcayan göztepe, alışılmışın dışında transfer yapan bolu dururken üst lig için de çok sıra beklemeyelim. Play off olası, play off olursa da şanslar yüzde yirmi beş zaten.

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - Giresun28 - 06-07-2016

Muhammet Burak kimdir ya

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - mvsr - 06-07-2016

Nasreddin hoca göle maya çalmış.
Oradan geçen köylü demişki 'Aman hocam göl hiç maya tutar mı ?
Hoca da altta kalırmı hiç
'Ya tutarsa ?'

Sabırla İYİ olmayı bekliyoruz.

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - emre_1466 - 06-07-2016

Fevzi`yi gönderip şu tarz adamlar almanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz bence.

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - cotanak88 - 06-07-2016

Adamlar 50. Yıla özel tişort yaptırıyo ortada heyecan yaratacak transfer yok. mustafa kaplanın çapı yaptığı transferlerle belli oldu iyi pazarladı bizi kendine. Geçen sene 2.ligten adam yoktu bu sene ptt den transfer yok doğru düzgün insanlar ne izlemek için stada gelecek merak ediyorum