Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor (/showthread.php?tid=993)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - sy200028 - 26-04-2021

Valla şansa bala hala ilk ikinin en büyük favorsiyiz.Takıma destek olalımda arkadaş rakip kim olursa olsun ortasahayı geçemeyen tek gol umudu 50 metre ileriye top şişiren Sadinin attığı toplar olunca insanda ne umut ne heves kalıyor. Hoca desen hep Leyla beraberlik ve defansla kafayı bozmuş. Hala aynı Man kafa ile devam ediyor şampiyonluk gitti gidecek haberi yok. Açıkcası pozisyona girersin atamazsın sanssızdırsın gününde degildir futbolcular o gün iyi oynamaya bilirsin ama biz ikinci yarıdan beri leş futbol oynuyoruz son üç dört maç daha leşiz neyse iki maç kaldı şunları artık kazanırız diyemiyorum o kadar güveni yıkmış durumdalar. Kazanalım çıkalım bitsin bu ızdorap.

Düşünün  düşmesi neredeyse kesine yakın Akhisara kendi evimizde puan kaybedermiyiz diye elimiz ayağımız titriyor. Bu takımı bu hale getirenlerin Allah belasını versin topu alan geri dönüyor pok var geride kaptanı desen kaptan degil bir tane elle tutulur maçı isteyen adam yoktu sahada başka birşeyler dönüyor ya şampiyonluk kaçarsa çıkar kokusu

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - maicon_28 - 26-04-2021

Samsun veya Ads kalan 2 maçtan şunda takılabilir dediğiniz maç var mı ?

Ben hala onlara güveniyorum. Çıkarsak onlar sayesinde çıkarız ama takılır dediğim maçları da yok

(26-04-2021, 13:29)maicon_28 Wrote: Samsun veya Ads kalan 2 maçtan şunda takılabilir dediğiniz maç var mı ?

Ben hala onlara güveniyorum. Çıkarsak onlar sayesinde çıkarız ama takılır dediğim maçları da yok

Puan kaybetme şansları hiç yok belki Balıkesir maçı diyebilirim.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - uniquest - 26-04-2021

Adanademir veya Samsun bu saatten sonra puan kaybetmez,rakipleri hep ligi bitirmiş iddiasız takımlar. Akhisari canavar gibi saldı karşımıza Altay, ikide iki yapmayı bekleyeceğiz mecburen. Son maça kalırsa oyuncularının çoğu kadro dışı kalmış, ligi kafasında bitirmiş Tuzla maçının kolay geçeceğini düşünüyorum.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Yaglidereli - 26-04-2021

Bu saatten sonra ne ADS ne Samsun puan kaybetmez.

Bizim başımızı beraberliğe yatalım mantığı yaktı. İstanbula evimizde kapandığımız anda bu iş bitti. O gün bugündür her maç defansta kim varsa onun ileri top şişirmesini izliyoruz.

Neyse yazacak çok şey var sezon sonu yazarız. Sadece hocada da suç yok. Devre arası tahtayı açamayıp 2 kanat oyuncusu alamayan yönetim de en az hoca kadar sorumlu.

Tuzla maçında çok işler döner. Samsun, başkanından korkuyorum o adam her şeyi yapar. Bizimkiler Şener Şen'in namuslu filmindeki gibi işmizii düzgün yapalım modundalar. Anlamakta güçlük çekiyorum adam demeçle birlikte rakibini demoralize ediyor biz susuyoruz neden susuyoruz bu ligin namuslusu bizmiyiz.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - chotanax - 26-04-2021

Mehmet Taş'ın hanımının bir videosuna denk geldim şimdi. Çoğu Giresunludan daha Giresunlu konuşmuş.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - kerasus - 26-04-2021

(26-04-2021, 13:29)maicon_28 Wrote: Samsun veya Ads kalan 2 maçtan şunda takılabilir dediğiniz maç var mı ?

Maçlar sahada oynansa Samsun sittin sene son maçlarda seri yapamaz. La daha iç sahada üstelik gol atmak gibi bir düşüncesi olmayan bir rakibe(yani biz) karşı panikleyip 2 kırmızı görüp bedava üç puan hediye eden Samsundan bahsediyoruz. Keza ne hücumda ne savunmada pek varlık gösteremeyen Menemen'den 2 tane yiyip son saniye de beraberliği bile zor kurtaran Samsun'dan bahsediyoruz. Bir otobüs dolusu futbolcu resmen klüple başşak geçen beste yapmışlar ve o skandal görüntülere rağmen sadece 3 kişi kadro dışı kalmış.. Yani o futbolcular mı şimdi varını yoğunu ortaya koyuyor Samsunspor için? Geçelim o işi.. Nereye son haftalarda 2.liği bile kaybetmişken hiç paniklemeden seri yapıyormuş? Başkan da kendi takımının ne b.k olduğunu bildiği için sahada ynamayı çoktan bıraktı, maçtan önce saha dışında yapıyor mücadelesini. Maça ise TFF nin zorunluğu tuttuğu bir formaliteyi yerine getirmek için çıkıyorlar. İmkan olsa tamam hacı abi biz şu skor üzerinde anlaştık boşa oynamaya gerek yok diyip maça da çıkmalarına gerek yok. Keza ADS aynı şekilde. Yok Samet Aybaba gelmişte takım seri yapmışmış. La geç abicim, Eskişehiri yenemeyen takımdan bahsediyoruz. Aralarında en iyi oynayan en sağlam gelen Altaydı, o bile dağıldı. Çünkü bu ligde öyle takılmadan gitmek kolay iş değil. İstediğin kadar iyi oyna, illaki takılırsın. Altayın da hiç kaybetme lüksü olmadığı için bir kayıpla dağıldı resmen. Haliyle artık Samsun ADS olsun işi şansa bırakmıyorlar. ADS nin maç başında kaçırdığı penaltıya baksanıza. sanki maç içerisinde 2-0 öndesin ve öylesine uzaktan bir şutla şansını denemiş ama auta çıkmış top.. kaçan penaltı sonrası tepki aynı o şekil. karşında süper amatörden bir takım bile olsa böyle bir maçta golü bulmadıkça rahatlayamazsın, hele birde penaltı kaçırıp bu rahatlık mümkün değil normal şartlarda. 

Keza bizdeki sessizlikta aşırı can sıkıcı. Hani alemin en dürüstü biz miyiz diyoruz ama alakası yok. Susmakla dürüstlük arasında bir bağlantı yok. Tamam sende diğerleri gibi rakibi bağla şike yap diyen yok. ama artık saklama gereği bile duymadan göstere göstere üzerine oynanırken sen niye izliyorsun sesini çıkarmadan? Bu artık yok efendim sükunetimizi koruyalım biz işimize bakalım olayı değil. İpler kendi elimizde diye kendimizi kandırıyoruz ama hiçte ipler kendi elimizde değil.

RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - celebi980 - 26-04-2021

Başaracağız, başaracağız, başaracağız zira Samsun, Adanademirspor buraları tekrar tekrar oynar. Ama biz bu sene yapamazsak psikolojik çöküntü olur. O sebeple herşeyi yapmalıyız uygun dairede. Samsun ya da Adana'dan biri bu pisliklerinden dolayı hiç çıkamayacak gibi geliyor bana, buna bu hafta Altay'da dahil oldu. Eğer şuradan kazasız belasız çıkarsak moral motivasyon anlamında play off için en müsait takım İstanbulspor görünüyor