Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) (/showthread.php?tid=1000)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - heyulaanil28 - 23-05-2021

(18-05-2021, 21:10)yalavu Wrote: heyulaanil28
(18-05-2021, 19:59)yalavu Wrote: Çotanak arenada İstanbul Altınordu finali bekliyorum?

Maç olimpiyatta değil mi?

Yeri henüz belli değil diye biliyorum. Basında final oynanacak statlar arasında bizim stadın da adı geçiyor.

Olimpiyatta dedik  Wink

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - nazmiemrah - 23-05-2021

Ataturk olimpiyat sıdatında

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - ArmanınPeşinde - 25-05-2021

Bu arada 2. Lig Play-off Finali de Kocaeli - Sakarya oldu. İnanılmaz hikayelerin olduğu bir final. İki takım da, özellikle Kocaeli, dibi görmüş ve küllerinden doğmuş takımlar. Üstüne bir de tam 11 sene sonra ilk defa karşılaşacaklar. Aralarındaki rekabet zaten herkesin aşina olduğu bir gerçek. Kaybeden çok şey kaybedecek gerçekten...

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - 123456 - 25-05-2021

(25-05-2021, 00:25)ArmanınPeşinde Wrote: Bu arada 2. Lig Play-off Finali de Kocaeli - Sakarya oldu. İnanılmaz hikayelerin olduğu bir final. İki takım da, özellikle Kocaeli, dibi görmüş ve küllerinden doğmuş takımlar. Üstüne bir de tam 11 sene sonra ilk defa karşılaşacaklar. Aralarındaki rekabet zaten herkesin aşina olduğu bir gerçek. Kaybeden çok şey kaybedecek gerçekten...

Seyircili olsa harika olurdu.

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - maicon_28 - 25-05-2021

(25-05-2021, 00:25)ArmanınPeşinde Wrote: Bu arada 2. Lig Play-off Finali de Kocaeli - Sakarya oldu. İnanılmaz hikayelerin olduğu bir final. İki takım da, özellikle Kocaeli, dibi görmüş ve küllerinden doğmuş takımlar. Üstüne bir de tam 11 sene sonra ilk defa karşılaşacaklar. Aralarındaki rekabet zaten herkesin aşina olduğu bir gerçek. Kaybeden çok şey kaybedecek gerçekten...

Sakarya bu sene çıkamazsa, seneye veya ondan sonraki sene çıkar. Hep üst sıraları zorluyor
Kocaeli ise hem amatöre düşüp buralara geldi, hem de genel itibariyle biraz daha zor durumda. Sanırım Kocaeli çıksa daha iyi olur, değil mi ?

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - kral1234 - 25-05-2021

Altaylılara çok gıcık oldum tdde falan. Altınordu gelsin, eminim birşeyleri değiştirecek futbolumuzda.

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - Yaglidereli - 25-05-2021

Kocaelispor amatöre kadar düşüp isim vs. değiştirmeden geldi sanırım buralara. helal olsun. Böyle toparlanmak kolay değil.
Gönlüm Kocaelinden yana ama Sakarya favori.

Altay-AO maçının sonucu belli bana kalırsa. Altay lige renk katar.

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - kerasus - 25-05-2021

Olgun Peker ilk senesi ucu ucuna ligde kaldığımız sene, Sakarya şimdiki samsundan beterdi. Yapmadığı şike türü kalmayıp ligdeki bütün takımları şikeyle itham etmişti. Ama yine kurtaramamış ve tepetaklak gitmişti sonra. Sempatim bile vardı öncesinde üni okuduğum şehir. Ama ondan beri en nefret ettiğim takımların başında gelir. Samsun = Sakarya. Kocaeli ne de bayılmam ama en azından onlar gelsin.

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - ArmanınPeşinde - 25-05-2021

Valla Kocaeli 6 sene üniversite okuduğum şehir. Giresun atkısından başka sadece Kocaelispor atkım vardır. Gönlüm Kocaeli'den yana. Big Grin

Kocaeli amatöre düşünce Kocaeli Birlik çıktı ortaya. Ne taraftar ne de şehrin ileri gelenleri destek vermedi. Kocaelispor'a sahip çıktılar. Ne ettiler uğraştılar döndüler yine buralara. Kabul etmek lazım büyük iş.

RE: Süper Lige Playoff'tan 3.takım olarak hangisi gelsin ? (2021) - 123456 - 25-05-2021

Kocaeli amatörden, Sakarya 3. ligden döndü. Kocaelispor üstüne arkadaşta bahsetmiş Körfez Fk gibi ikinci takım olmasına rağmen taraftar baskısı ile kurtarıldı. Şimdi ikisinede iyi para akışı var. Kocaeli muhtemelen 1.5 trilyon falan verdiği Dilaver'i ilk devre lisans bile çıkarmadı öyle bir bolluk. Sakarya'da ise hep bizim eskiler var Berk İsmail, Çağrı, Reis, Abdülaziz falan.

Bence kağıt üstünde Kocaeli favori. Kocaeli güzel şehir değil ama. Gidince en fazla Sekapark yaparsın oda yeni stada göre bir sürü mesafe. Sakarya gelir umarım. Güzel deplasman olur. Bunları yazdım ve bilin bakalım aklıma ne geldi. Smile Alışmamız lazım süper lige ya. Ben hiç alışamadım.